oca69 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Dzień do ustawimy się pod koniec tygodnia bo wypadło mi parę spraw W mordę trochę słabo muszę wypakować furę
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Majstry, pożyczyć potrzebuję ręczną krępownicę/giętarkę do rur Ma ktoś? Bo na jeden raz nie będę kupował
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Będzie nowy wydech czy może orurowanie pod FMIC ?
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 A nie no to pewnie Nelson będzie nowa tura naklejek pod maske
Nelson Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Wszystkie k**wy już znają mój samochód, więc nie wiem czy jest sens:polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Dobra Pany...krótka piłka, kto szarpie moje 17" :eusathink:te z sygnatury Najpierw pytam tutaj... nie ma chętnych to puszczam w giełdę
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 a wiele to będziesz cenił ? Myślałem nad 18 AMG na przyszły sezon ale to Twoje też jest dobre
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Nie zamieniaj siekierki na kijek....bierz amg w 18 ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- Szczuru jakie miałeś et w tych ciawarskich felach?
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 jeden Ajatollach Chomeini wie co to za ET zdjęć środków nigdy nie robiłem.
chopin Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 jeden Ajatollach Chomeini wie co to za ET zdjęć środków nigdy nie robiłem. szczur , Ty jak sypniesz jakimś hindusem to aż ciężko to przeczytać BTW po tym lataniu 200km/h w hockenheimie z Ocą tak mi sie fura przewietrzyła że teraz kurna rwie jak strzała aż jestem w szoku i nie mogie uwierzyć normalnie dostała nowe życie
kaju Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 jeden Ajatollach Chomeini wie co to za ET zdjęć środków nigdy nie robiłem. szczur , Ty jak sypniesz jakimś hindusem to aż ciężko to przeczytać BTW po tym lataniu 200km/h w hockenheimie z Ocą tak mi sie fura przewietrzyła że teraz kurna rwie jak strzała aż jestem w szoku i nie mogie uwierzyć normalnie dostała nowe życie wystarczy raz w tygodniu na AOW przegonić
Gniady Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 jeden Ajatollach Chomeini wie co to za ET zdjęć środków nigdy nie robiłem. szczur , Ty jak sypniesz jakimś hindusem to aż ciężko to przeczytać BTW po tym lataniu 200km/h w hockenheimie z Ocą tak mi sie fura przewietrzyła że teraz kurna rwie jak strzała aż jestem w szoku i nie mogie uwierzyć normalnie dostała nowe życie Pieluche zmien
Nelson Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 jeden Ajatollach Chomeini wie co to za ET zdjęć środków nigdy nie robiłem. szczur , Ty jak sypniesz jakimś hindusem to aż ciężko to przeczytać BTW po tym lataniu 200km/h w hockenheimie z Ocą tak mi sie fura przewietrzyła że teraz kurna rwie jak strzała aż jestem w szoku i nie mogie uwierzyć normalnie dostała nowe życie Pieluche zmien Nie zapomnij o podsypce, żeby się jajka nie sparzyły:decayed: Do wiadomości Szczuraza i Dudsa. Ja wybieram się do ryjów Andrzejów. Jak coś możemy polecieć jednym autem, zawsze to taniej:wink:
Gość cwiara Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 A ile to roboty. widze ze bedzie nas sporo My jedziemy z kajem, Mefiem i czornym jednym autem. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nelson Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 A ile to roboty. widze ze bedzie nas sporo My jedziemy z kajem, Mefiem i czornym jednym autem. Sent from my iPhone5 using Tapatalk W takim razie kto się wysypał? Podobno mieliście komplet.
Gość cwiara Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Aaaa. Sory. Kaja zona jeszcze. Zapomnialem Sent from my iPhone5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 08:18 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- To pewnie w swoim aucie bede z tylu jechal, bo Kaju kierofco Sent from my iPhone5 using Tapatalk
szczuraz Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 a miało być cicho sza na ten temat
Gość cwiara Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 A to nie wiedzialem. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Duds Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 jeden Ajatollach Chomeini wie co to za ET zdjęć środków nigdy nie robiłem. szczur , Ty jak sypniesz jakimś hindusem to aż ciężko to przeczytać BTW po tym lataniu 200km/h w hockenheimie z Ocą tak mi sie fura przewietrzyła że teraz kurna rwie jak strzała aż jestem w szoku i nie mogie uwierzyć normalnie dostała nowe życie Pieluche zmien Nie zapomnij o podsypce, żeby się jajka nie sparzyły:decayed: Do wiadomości Szczuraza i Dudsa. Ja wybieram się do ryjów Andrzejów. Jak coś możemy polecieć jednym autem, zawsze to taniej:wink: Mi by pasowało takie coś bardzo, ale nie wiem jeszcze czy pojadę I nawet jeśli to raczej z domu
Rekomendowane odpowiedzi