qrczak91 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Pi-Jay jeszcze na bielanach siedzi, widziałem go... ja się wybieram na miasto. gdzie i o której się widzimy?![br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 19:15_________________________________________________dobra Pany, 21:00 pod pręgierzem będę na Was czekał
Gniady Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 :hi: Jak tam wczoraj .... pochlali ? kontrolnie po kilka piw większy problem był z knajpą bo pustki w pasażu- no i Gobi : ja chce do mundo
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 :hi: Jak tam wczoraj .... pochlali ? kontrolnie po kilka piw większy problem był z knajpą bo pustki w pasażu- no i Gobi : ja chce do mundo Gdzie w końcu urzędowaliście ? Wytłumaczyłeś Gobiemu żeby pojawił się na spocie ?
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 MUNDO hornet,czemu nie dałeś rady ? Ciężki tydzień miałem i chciałem odpocząć przy żonce .... ona też miała ciężki weekend.
qrczak91 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 zdecydowanie hasłem wczorajszego wieczoru było MUNDO! Gobi, masz JEJ numer telefonu?! [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 16:30_________________________________________________http://moto.allegro.pl/2009-audi-a5-cabrio-3-0-tdi-dpf-quattro-s-tronic-s-i1505623111.html w czym tkwi haczyk?! spójrzcie na 'inne przedmioty sprzedającego'
Gobi Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 to był jakiś ssak klubowy,ładna bo ładna... od takiej numeru nie chce a co do linku,to wał jakich wiele. Nawet nie ma co rozmyślać nad tym.
qrczak91 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 jak będę w stanie to z całą pewnością się pojawię. Gniadego nie będzie, jedzie do rodziny, ale Gobi obiecał, że się zjawi poza tym standardowa ekipa AKP zapewne
szczuraz Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 ja jako element stały pojawię się . A co do wałka to pewnie cięzko będzie wyegzekwować odbiór auta w tych pieniądzach ktoś kliknął kup teraz ciekawe co się stanie
qrczak91 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 hehe ;] jak coś jest tego jeszcze trochę na innych aukcjach. Hornet, chcesz jutro obejrzeć tę Vectrę?! Ściągać kolegę na spocik? Jesteś zainteresowany?
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 zdecydowanie hasłem wczorajszego wieczoru było MUNDO! Gobi, masz JEJ numer telefonu?! Sieeee znaczy jakieś dupeczki były... i mnie zabrakło,, no niech to. Wybiera się ktoś na jutrzejszy spot? Ja jestem i zastanawiam się nad rowerem ..... dzisiaj wyśmienita pogoda była na 2 kółka. Hornet, chcesz jutro obejrzeć tę Vectrę?! Ściągać kolegę na spocik? Jesteś zainteresowany? Nie, niech sobie odpocznie
wojtas-audi Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Napisałem do gościa, jak chce sprzedać w tej cenie, to klikam odrazu kilka, i idę do sadu
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Napisałem do gościa, jak chce sprzedać w tej cenie, to klikam odrazu kilka, i idę do sadu Dziwne bo gościu ma trochę pozytywów ale za jakieś pierdoły... latarki, worki, etc. Może ktoś robi na jego koncie przekręty a biedny nic nie wie.... No chyba że leci w chooja i wali po całości.
qrczak91 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Panowie, nie szuka ktoś przypadkiem działki budowlanej w Zórawinie?! :> mam taką akurat przypadkiem na sprzedaż...
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Panowie, nie szuka ktoś przypadkiem działki budowlanej w Zórawinie?! :> mam taką akurat przypadkiem na sprzedaż... Daj info na PW
wojtas-audi Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Dziwne dziwne, moze komus "wynajal" konto Wczoraj bania dzisiaj bania Ahh jak miło Panowie, na odległość, mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na jakiejs popijawie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Dziwne dziwne, moze komus "wynajal" konto Wczoraj bania dzisiaj bania Ahh jak miło Panowie, na odległość, mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na jakiejs popijawie :gwizdanie: Ja też dzisiaj piję... dodatkowo na środku pokoju stanęła szisza :gwizdanie:
wroclav Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 a propos sziszy. Można by skopcić jakiegoś tolka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi