oca69 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Panowie 17 czy 18?Wysłane z mojego telewizora 18. Daj wytrzezwiec Zajedziecie po mnie? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Si Wysłane z mojego telewizora
chopin Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Panowie 17 czy 18?Wysłane z mojego telewizora 18. Daj wytrzezwiec Zajedziecie po mnie? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Si Wysłane z mojego telewizora tylko zostaw Magdę w domu ;D Zagrane na Fortepianie
Gość cwiara Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Wlasnie sie obudzilem i juz po mnie jada Sent from my iPhone5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Mi już dzisiaj wystarczy Zagrane na Fortepianie
Gość cwiara Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzieki za spota a ludzi bylo Sent from my iPhone5 using Tapatalk
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Szkoda ze na mecz wszyscy sie urwali :-) Nadane z nory szczura
oca69 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzieki za spota a ludzi bylo Sent from my iPhone5 using Tapatalk Wysłane z mojego telewizora
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 co znowu za mecz? Wro tlucze sie z zieloną chyba Nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 3 dniowy kac... Wódko pozwól żyć... Wysłane z monopola 24/7
hornet Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi......
kaju Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi...... pier**l stołeczną
chopin Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi...... No ja to już dawno stwierdziłem Hornetto jak droga ? Bo u nas już właśnie zaczął padać śnieg Zagrane na Fortepianie
kaju Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi...... No ja to już dawno stwierdziłem Hornetto jak droga ? Bo u nas już właśnie zaczął padać śnieg Zagrane na Fortepianie a jak pisałem w battalionie, że u mnie już nakurwing, to szczurek mówił, że moja kłamie
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi...... No ja to już dawno stwierdziłem Hornetto jak droga ? Bo u nas już właśnie zaczął padać śnieg Zagrane na Fortepianie Ja tam sniegu nie widzę. Moze kac telepać zaczyna i obraz na biało masz Nadane z nory szczura ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi...... No ja to już dawno stwierdziłem Hornetto jak droga ? Bo u nas już właśnie zaczął padać śnieg Zagrane na Fortepianie a jak pisałem w battalionie, że u mnie już nakurwing, to szczurek mówił, że moja kłamie Niema pierdzielą farmazony. Przed chwila do domu wracalem z buta i tylko deszcz siompi Nadane z nory szczura
chopin Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja właśnie wróciłem teraz z Basia z kina z pasażu i śnieg pada i na wiadukcie na armi Pupe zarzuciło także tego Zagrane na Fortepianie
hornet Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ja juz w wawie w lozeczku...jutro spotkanie i wracam. Nie wiem dlaczego ale to miasto jakos nie podchodzi...... No ja to już dawno stwierdziłem Hornetto jak droga ? Bo u nas już właśnie zaczął padać śnieg Zagrane na Fortepianie Droga ok tylko od Rawy w jednej ścianie wody jechałem. Jeszcze mi się kabel od anteny od cb uwalił i jechałem bez radia.. Spokojnie jutro wrócę.
Gość cwiara Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Siema Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi