Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak zawsze. Mnie sie wlaczylo dopiero picie a Oca z Magda sie zabrali i pojechali. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Kubica86 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dziabongi Wy Ja narazie basta bo choruje ;/
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ale po sobocie jeszcze Cie meczy? Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nelson Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie mam kabla do odczytania pamieci flash sterownika, bo to w mapie tuner musial cos zmieniac. A instrukcje gdzies mialem do takich rzeczy. A PD to sie liczy zawsze od rozrzadu. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Będę wdzięczny za instrukcję
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ale po sobocie jeszcze Cie meczy? Sent from my iPhone5 using Tapatalk a taki kozak do picia był weź dwie
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie mam kabla do odczytania pamieci flash sterownika, bo to w mapie tuner musial cos zmieniac. A instrukcje gdzies mialem do takich rzeczy. A PD to sie liczy zawsze od rozrzadu. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Będę wdzięczny za instrukcję Przypomnij mi wieczorem to na maila wysle. Wiesz ze u mnie z pamiecia nie za bardzo Sent from my iPhone5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dziabongi Wy Ja narazie basta bo choruje ;/ A kierwa mówiłem zakładaj kurtkie bo zimno a ten na boska jeszcze chodził psy karmić Zagrane na Fortepianie
Nelson Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dziabongi Wy Ja narazie basta bo choruje ;/ A kierwa mówiłem zakładaj kurtkie bo zimno a ten na boska jeszcze chodził psy karmić Zagrane na Fortepianie Na bosaka jeszcze mały pikuś, mój koleżka wyszedł przed chatę głaskać psa na golasa. A zabudowa w jego dzielnicy, willa przy willi:polew:
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dziabongi Wy Ja narazie basta bo choruje ;/ A kierwa mówiłem zakładaj kurtkie bo zimno a ten na boska jeszcze chodził psy karmić Zagrane na Fortepianie Na bosaka jeszcze mały pikuś, mój koleżka wyszedł przed chatę głaskać psa na golasa. A zabudowa w jego dzielnicy, willa przy willi:polew: A to nie był czasem Kubica ? :D Zagrane na Fortepianie
Kubica86 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Właśnie że nie męczy mnie po spocie tylko mnie coś łapie od wczoraj ;/ Nawet sobie zajebałem co nieco wieczorem ;P ale nie pomogło. Kaca nie jednego się przeżyło a jeszcze więcej przepiło Kac to stan umysłu haha
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Sent from my iPhone5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- ja już wczoraj właśnie wieczorem zainstalowałem setup zimowy oczywiście dzięki naszemu kochanemu Ryjkowi Andrzejowi 1/4 a tu taka sytuacja
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Gdzie pijemy w piątek ? Kubica chyba ma nas dosyć
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Gdzie pijemy w piątek ? Kubica chyba ma nas dosyć a opijamy w końcu robote ?
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Gdzie pijemy w piątek ? Kubica chyba ma nas dosyć a opijamy w końcu robote ? Czekam na odpowiedź. Na miejsce było 37 kandydatów. Część już odpadła a ja dalej walczę.
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Gdzie pijemy w piątek ? Kubica chyba ma nas dosyć Proponuje ławke w parku Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Gdzie pijemy w piątek ? Kubica chyba ma nas dosyć Proponuje ławke w parku Sent from my iPhone5 using Tapatalk To już mamy przećwiczone
Kubica86 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Eloszka, jeżeli chodzi o mnie i o piątek odpadam. Młoda mnie zabiera gdzieś na imprezę, ale sobota jak najbardziej :-D Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja w sobotę jestem w teatrze ... i nie wiem do której trwa spektakl... więc jak coś ma się kroić to jakoś dotrę ale później.
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Tez bym byl za sobota. Bo nie wiem czy do roboty czasem nie pojde. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi