Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 To bedzie ktos pod mostem, bo nie wiem czy wyjezdzac.
oca69 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 To bedzie ktos pod mostem, bo nie wiem czy wyjezdzac. Ja wyruszam właśnie Wysłane z mojego telewizora
Gniady Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Piwo Litewskie Svyturys -bardzo dobre znalazłem w tesco polecam.
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ryje, co was tak dzis ubogo bylo? Zlomek mial byc i nie dotarl
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ryje, co was tak dzis ubogo bylo? Zlomek mial byc i nie dotarl pewnie mięcho tłukł
emay Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Cwiara masz tam dostęp do nowego vcds ? Potrzebuje przekodowanie halogenow na DRL...
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Emil. Vcds to pikus. Mam serwisowego vasa wiec wszystko robi sie od strzala
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Emil. Vcds to pikus. Mam serwisowego vasa wiec wszystko robi sie od strzala dokładnie. goli pier**li zęby wyrywa krawaty wiąże i usuwa ciąże
hornet Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Niezłe spotkanie.... policja była.. pośmialim się i lekko pocisneliśmy... nie chodzi wam 3 cylinder żarówkę macie spaloną :polew:
szczuraz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 znaczy dekompresja na trójce ?
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Noo. Gliniarze sie zdziwili i pytali gdzie pracuje jak im pocisnalem ze c**jowo im suka chodzi. Mowie panie kuleje na trzeci baniak Skonczylo sie na pouczeniu ---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- A ja do nich. Wy bedziecie zabierali dowody rejestracyjne a ja bede oddawal. Typy wymiekkli
szczuraz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 w takim razie ze spokojnym sumieniem zabieram od bidzia lampy i rezam drl na bixie US z E60. A w tylne lampy stroboskoby wstawim coby cała ulica wiedziała że szczur hamuje
hornet Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Noo. Gliniarze sie zdziwili i pytali gdzie pracuje jak im pocisnalem ze c**jowo im suka chodzi. Mowie panie kuleje na trzeci baniak Skonczylo sie na pouczeniu ---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- A ja do nich. Wy bedziecie zabierali dowody rejestracyjne a ja bede oddawal. Typy wymiekkli To już nawet napić się nie można
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 w takim razie ze spokojnym sumieniem zabieram od bidzia lampy i rezam drl na bixie US z E60. A w tylne lampy stroboskoby wstawim coby cała ulica wiedziała że szczur hamuje Rezygnuje z kursu :grin: ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ---------- To jest wielki c**j . Wszyscy czysci a nasz Karolek najtrzeźwiejszy a najdziwniej sie na niego patrzyli . Ciekawe dlaczego :polew:. Ryju wytlumacz bo ja leże i kwicze :polew::polew::grin:
szczuraz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 w takim razie ze spokojnym sumieniem zabieram od bidzia lampy i rezam drl na bixie US z E60. A w tylne lampy stroboskoby wstawim coby cała ulica wiedziała że szczur hamuje Rezygnuje z kursu :grin: - ej stary ja już zapasowe polifty na jutro zamówiłem ---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ---------- Wszyscy czysci a nasz Karolek najtrzeźwiejszy a najdziwniej sie na niego patrzyli . nie raz go do domu odstawiali to i twarz znajoma
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ale nie o Horneta chodzi bo tego ryja kazdy mundurowy zna :grin:,a o Oce Więcej nie powiem bo nie wiem.
hornet Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ale nie o Horneta chodzi bo tego ryja kazdy mundurowy zna :grin:,a o Oce Więcej nie powiem bo nie wiem. zaplułem lapka :polew::polew::polew:
szczuraz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Więcej nie powiem bo nie wiem. Dawaj dawaj
Rekomendowane odpowiedzi