Duds Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czytam i sam się do siebie śmieje :polew:
hornet Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czytam i sam się do siebie śmieje :polew: cóż poradzić... takie życie
szczuraz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Niebieskie pordzewiale widziane na elicie do wro od strony dtr Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Również go mijałem między Psarami a Krynicznem... mrugałem ale nie widział
oca69 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Po lampy poliftowe na tył jechal , pod Żmigród Wysłane z mojego telewizora
szczuraz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Również go mijałem między Psarami a Krynicznem... mrugałem ale nie widział To byłeś parę aut przedemna dzwonilem ale nie odebrales . Ją lecialem do bidzia pod milicz Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Aaa no widzisz, a Ja właśnie leciałem do rodziców. Nawet nie słyszałem telefonu :/
Gość cwiara Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Emil. Vcds to pikus. Mam serwisowego vasa wiec wszystko robi sie od strzala Ile taka przyjemność i czemu tak drogo ? Tak w skrócie trza zrobić: 1. Wyłączyć ksenony i postojowe. 2. Włączyć halogeny i ustawić na 60%, żeby nie stopić plastikowych kloszy. 3. Wyłączyć spryskiwacze jak mijania są wyłączone (bo po co mają się lać na wyłączone reflektory). Ty odrazu o kasie podjedziesz pod koniec tygodnia albo na spota to zrobimy
kaju Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Również go mijałem między Psarami a Krynicznem... mrugałem ale nie widział To byłeś parę aut przedemna dzwonilem ale nie odebrales . Ją lecialem do bidzia pod milicz Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Ty kurwo jedna, tak blisko mnie byłeś i nie przyjechałeś!!? ROZWÓD!
szczuraz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czas gonił bo sylwestra muszę ogarniac. Jak będę u bidzia po pakiet jasności jakoś po nowym roku to zajade Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czas gonił bo sylwestra muszę ogarniac. Jak będę u bidzia po pakiet jasności jakoś po nowym roku to zajade Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 zbłądziłeś synu, ale odnajdziesz właściwą drogę
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Słoń rozyebał temat finał prze ku@!a sztos...
szczuraz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wpadłeś w taki szok po pierwszym cd że czekałeś 3 miechy na odsłuch drugiego ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Żebyś wiedział btw Zapuszczę to plebanowi w niedzielę pod chałupą
Gość cwiara Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 co tu taka cisza? Jutro będzie fotorelacja
Gość cwiara Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co tu sie bać. Będzie jak zawsze. Odcina :dancing::dancing:
Nelson Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Słoń rozyebał temat finał prze ku@!a sztos... Arek przesłuchaj sobie love forever, to dopiero jest chore:decayed: Ryjki Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, oby Kaju walił mniej w c**ja w Nowym roku:wink:
Spartan_Wroc. Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Arek przesłuchaj sobie love forever, to dopiero jest chore:decayed: Znam, znam
Rekomendowane odpowiedzi