Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu nie ale najpierw pojaw się na spocie :naughty: od tego zaczynamy

Nie słuchaj szczurka... pewnie dzisiaj leków nie wziął i dlatego bredzi. Na spocie ustalamy kiedy pijemy na kolejny tydzień, żeby każdy jakoś w miarę mógł sobie ustawić zadania domowe.... opieka nad dziećmi, zaspokojenie żony, etc.

Mam nadzieję, że jak się nachlejesz to nie masz jazd jak jeden tu taki co idzie i nagle znika i wbija do obcych do stolika :polew: :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:banan1:

Opublikowano

Zarejestrowalem dzisiaj wóz, a więc i ja jako nowy przybęde w niedziele na spot. :hi:

Opublikowano

Wybieracie się na zlot grupy vag do Nysy w czerwcu my z ekipą audi 80 śmigamy jak ktoś chce to niech dołączy do nas :>

Opublikowano

kiedy to jest?!

Opublikowano

Organizujemy wyjście na piwo w sobote zamiast spota niedzielnego -piątek odpada bo niektórzy pracują możemy iść z czteropakiem do parku na ławke jak będzie pogoda potem myśleć co dalej, ewentualnie gdzieś do ogródka piwnego albo od razu do klubu -Mundo odpada :) -pisze wcześniej żeby zaplanować wieczór - tyle ludzi w klubie zobaczymy kto pije mleko a kto chętnie napiłby się browara - pozdrawiam i czekam na chętnych :beer1:

Opublikowano

Organizujemy wyjście na piwo w sobote zamiast spota niedzielnego -piątek odpada bo niektórzy pracują możemy iść z czteropakiem do parku na ławke jak będzie pogoda potem myśleć co dalej, ewentualnie gdzieś do ogródka piwnego albo od razu do klubu -Mundo odpada :) -pisze wcześniej żeby zaplanować wieczór - tyle ludzi w klubie zobaczymy kto pije mleko a kto chętnie napiłby się browara - pozdrawiam i czekam na chętnych :beer1:

Mnie od czwartku nie ma w mieście :thumbdown: Wracam w niedzielę w nocy. ;(

Opublikowano

Mi pasuje picie wstepne w plenerze :cool1:

Opublikowano

Mi pasuje picie wstepne w plenerze :cool1:

No to na razie jest nas trzech :good:
Opublikowano

zamiast dope, będzie chyba "Q" :kox: nie, nie chodzi o quattro

chodzi ci o "Q" z Golfa IV? :blink:

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Gdzie we Wrocławiu najlepiej i w miarę rozsądnej cenie, można wyciąć kata ?? bo dzisiaj powiedział mi 300 zł :/ niby sprzedam kata i nie będzie tak drogo, ale nie wiem ile to normalnie kosztuje. I gościu jeszcze mówił, że ogólnie, wycięcie kata w moim silniku to skomplikowana sprawa?

Pozdro!

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Gdzie we Wrocławiu najlepiej i w miarę rozsądnej cenie, można wyciąć kata ?? bo dzisiaj powiedział mi 300 zł :/ niby sprzedam kata i nie będzie tak drogo, ale nie wiem ile to normalnie kosztuje. I gościu jeszcze mówił, że ogólnie, wycięcie kata w moim silniku to skomplikowana sprawa?

Pozdro!

Ja na małopanewskiej wycinałem za 100zł a sprzedałem drożej :kox:

Opublikowano
  • Autor

Pozdro!

poszukaj na forum albo na alledrogo pana gruchota . Cały zestaw na podmianke ze 150 pln a kata w całości drożej sprzedasz .

Opublikowano

ja na plener generalnie średnio chętny jestem... za dużo policji się kręci :kwasny: Ewentualnie ogródek u Szczurka czeka przecież na nas :evil: a tak na poważnie to ja bym był za Spiżem, zamówić słup piwa i będzie git, najlepiej tylko rezerwacje zrobić, a do tego potrzeba ilości osób

Opublikowano

ja na plener generalnie średnio chętny jestem... za dużo policji się kręci :kwasny: Ewentualnie ogródek u Szczurka czeka przecież na nas :evil: a tak na poważnie to ja bym był za Spiżem, zamówić słup piwa i będzie git, najlepiej tylko rezerwacje zrobić, a do tego potrzeba ilości osób

Jak chcecie spiż to już dzisiaj róbcie rezerwację bo z dnia na dzień będzie coraz ciężej.

Ładnie dzisiaj koleś doyebał radiowozowi pod arkadami..... wyyebał mu aż miło.....

Opublikowano

Bede mial wolna chate w wakacje to Was zaprosze na Wies :polew::drunk:

Da sie czyms samemu pomalowac alu felgi ? Zeby to w miare wygladalo ?

I drugie pytanie, poszukuje jakiegos dobrego taniego warsztatu co zajmuje sie klima, chodzi o auto mojej mamy citroen xsara, cos tam jest uszkodzone, prawdopodobnie parownik dziurawy, w citroenie zawolali ponad 3k :decayed:, mialem namiar na jakas firme gdzies za wrockiem w stronie trzebnicy ale nie odbieraja .... :wallbash:

Opublikowano

Bede mial wolna chate w wakacje to Was zaprosze na Wies :polew::drunk:

Da sie czyms samemu pomalowac alu felgi ? Zeby to w miare wygladalo ?

I drugie pytanie, poszukuje jakiegos dobrego taniego warsztatu co zajmuje sie klima, chodzi o auto mojej mamy citroen xsara, cos tam jest uszkodzone, prawdopodobnie parownik dziurawy, w citroenie zawolali ponad 3k :decayed:, mialem namiar na jakas firme gdzies za wrockiem w stronie trzebnicy ale nie odbieraja .... :wallbash:

A jak sie ta firma nazywa?

Ja mieszkam za Wrockiem w strone Trzebnicy to jak coś to mogę Ci tą firme sprawdzic :) ...może namiar masz zły :)

Opublikowano

Jutro bede wiedzial jak sie nazywa i gdzie dokladnie jest

Opublikowano

wojtas ja robiłem w zeszłym roku klimę w passacie i objechałem z 5 fachowców i dopiero ten w Oleśnicy doszedł do tego, że kabelek w gumie pod zderzakiem był nadpalony i nie przepuszczał. jakbyś chciał to mogę podesłać namiary :wink4:

Opublikowano
:hi: