Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, pilna i ważna prośba

Macie rodzinę, znajomych, którym można zaufać, którzy to mieszkają w Niemczech?

Kupiłem coś na niemieckim ebayu a typ upiera się, że poza Niemcy nie wyśle :confused4::wallbash:

Możecie pomóc? :notworthy::good:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry :hi: Ja niestety nie mam nikogo w Niemcowni. :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

robisz zakupy na terytorium wroga ?! Ja też nie mam nikogo.

Hornet wyzdrowiałeś czy leczysz sie dalej ? :naughty: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 12:03_________________________________________________nie zalega u kogoś zbędne akwarium ? Muszę rozdzielić zwalczające sie ekipy :decayed:

Opublikowano

podpytam o akwarium. Siostra kiedyś miała i jeśli jeszcze go nie oddali to pewnie wala się po garażu. A jak dużego potrzebujesz?

Opublikowano

Hornet wyzdrowiałeś czy leczysz sie dalej ?

Żyje :decayed:

Opublikowano

Pany, siedzą już lampy od Szczurka :notworthy: i kierunki USA. nic nie podłączone, beż żarówek, więc jeszcze do zrobienia, ale z zewnątrz jest :kox:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 13:56_________________________________________________Pany, poszukuję dobrego elektryka do przelutowania obwodów w liczniku? Obrotomierz wariuje w B4 znajomego...

Opublikowano
  • Autor

elektryk to mucha na szwajcarskiej

a akwarium nie moze byc wieksze niz 70x30 bo mi na szafkę nie wejdzie :decayed:

Opublikowano

ja się nie znam :cool1:

Opublikowano

Zebym to ja sie znał, to chetnie bym cos doradził a tak to :embarrassed:

Opublikowano

Dobra Pany powoli zbieram się do domu... ciężka droga do przejechania.

Opublikowano
  • Autor

szerokiej drogi , wąskich rowów i gumowych drzew :wink4:

Opublikowano

droga z tamtych okolic do Wrocka jest ciężka :kwasny: przy fotoradarach zwalniaj do 200 :good:

Opublikowano

Panowie mijałem 2 dni temu jakiegoś szarego Avanta na ramkach klubowych na moście na wyspe Krk w Chorwacji. Rejestracja chyba DW... nie wiecie kto to :)

Opublikowano
  • Autor

Od cholery aut z klubowymi ramkami lata po Wro a na spotach nie widać . Może sie odezwie wywołany do tablicy ale ja nie kojarzę

Opublikowano

Siema ma ktoś na zbyciu boczne kółka do rowerka dziecięcego-niedługo most rędziński otwierają a mój młody ma fure niekompletną te z tesco kółka straszny badziew jak młody wsiadł to boczne kółko nie wytrzymało i się wygieło jak plastik :polew:

Opublikowano

Od cholery aut z klubowymi ramkami lata po Wro a na spotach nie widać . Może sie odezwie wywołany do tablicy ale ja nie kojarzę

Ja pomykam srebrnym Avantem po WRO z ramkami klubowymi. Ostatnio ( przez 2 tyg ) bylem w trasie na weekendy. W tym tygodniu bede na spocie :good:

P.S. A tak na serio, doprowadzam autko do porzadku, po poprzednim wlascicielu, bo ten nie mial zielonego pojecia o motoryzacji :wallbash:

Nie wiem jak to sie stalo :blink: Juz poprawione :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ja nie mam ale na rogowskiej powinni miec jakieś lepsze gatunkowo .

Jeszcze godzinka i kończę pracę :naughty:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 22:09_________________________________________________e9matic cos popierniczyłeś mój nick w cytacie :decayed:

Opublikowano

20:06 start - przyjazd do Wrocka 1:43

Piej yeahhhbał takie drogi. Po drodze wahadła. Jeszcze jak mietki (ludzie) kierują to jakoś to idzie ale jak cykle świetlne są to się stoi i stoi....

Tak czy siak już na miejscu. Bez żadnego postoju daliśmy radę... a przepraszam...był taki na którym szybko wyciągnąłem jabłko i banana mojej Pani i zdążyłem odcedzić kartofelki.

Opublikowano
:bry: