Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co Ci potrzeba Kaaju? ja ich miałem trochę w swoim młodzieńczym życiu, a nie było to jakoś dawno temu :naughty:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ma ktoś chomika panowie?

Wyjazd w Polskę z pakietem gleba+komplet pasażerów to baaaardzo zły pomysł :thumbdown: ...przynajmniej mam mniej błotników do wycinania...same się wytarły :whistling: nawet na głębszych koleinach zdarzało się przytrzeć podłogą :facepalm:

:polew::polew:

Ja bym jeszcze glebę doj**ał :polew::polew::polew: i kapcie 255 na profilu najlepiej 30 :facepalm:

---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Ma ktoś chomika panowie?

W klubie jest szczurek....

Opublikowano

Hornet :nabijasie: wiem :naughty: qrczak gg :)

Opublikowano
Ma ktoś chomika panowie?

Wyjazd w Polskę z pakietem gleba+komplet pasażerów to baaaardzo zły pomysł :thumbdown: ...przynajmniej mam mniej błotników do wycinania...same się wytarły :whistling: nawet na głębszych koleinach zdarzało się przytrzeć podłogą :facepalm:

:polew::polew:

Ja bym jeszcze glebę doj**ał :polew::polew::polew: i kapcie 255 na profilu najlepiej 30 :facepalm:

:friends::lol1:

Opublikowano

Arek, a czego Ty się po glebie spodziewałeś? :decayed: ja na ori 16tkach i 1BE potrafiłem brzuchem się do asfaltu tulić :facepalm: co dopiero teraz na gwincie będzie... :naughty:

Opublikowano
Arek, a czego Ty się po glebie spodziewałeś? :decayed: ja na ori 16tkach i 1BE potrafiłem brzuchem się do asfaltu tulić :facepalm: co dopiero teraz na gwincie będzie... :naughty:

Spodziewałem się, że nie siądzie tak nisko :facepalm::decayed: ...i po cichu na lepszą drogę :decayed:

Opublikowano
:decayed: to jaki setup wsadziłeś?
Opublikowano
:decayed: to jaki setup wsadziłeś?

Jest to co było...gwint... Tylko jak zapakowałem komplet bagaże+3 osoby na tyle to opony się chowały w nadkolu :whistling:

Opublikowano

Między innymi dlatego myślę o boxie na dach... Powinno wtedy trochę odciążyć dupsko, a i wygląd będzie fajny :naughty:

Opublikowano
Między innymi dlatego myślę o boxie na dach... Powinno wtedy trochę odciążyć dupsko, a i wygląd będzie fajny :naughty:

No jakieś wyjście to jest... ale nie dla mnie :decayed: hehe

Opublikowano

O gustach jak wiadomo się nie dyskutuje :decayed:

Opublikowano

Dlatego powinno się posiadać dwa auta, jedno dla szpanu a drugie do normalnego użytku.

Opublikowano

Szpanować to ja mogę iść do sklepu. W końcu klient naSZ PAN :decayed:

Opublikowano
Szpanować to ja mogę iść do sklepu. W końcu klient naSZ PAN :decayed:

Ja dzisiaj zrobiłem rozpierduchę w delikatesach w rynku... podchodzę do kasy.. dwa piwa proszę.. i daję kartę a Pan do mnie, że od 20zł płacimy. TO ja do niego, że kto tak ustalił ? On do mnie że szef.. to ja poproszę z szefem ale szefa nie ma to tel do szefa.... a po co Panu... Jak mu powiedziałem, że zgodnie z ich umową zawartą z visa czy mastercard mogę nawet jeden grosz zapłacić kartą a za takie obostrzenia, że od 20zł to mogą stracić terminal i otrzymać karę to gość dał mi komórkę do tego właściciela. Zadzwoniłem i mówię, że w poniedziałek już nie będzie mał terminala i jeszcze załatwię mu karę.... i patrzcie można było zapłacić kartą za mniej niż 20zł.... skurczybyki jedne.

Opublikowano

Ogień robisz

Opublikowano
Ogień robisz

Już zgłosiłem do banku zaistniałą sytuację. Jutro zadzwonię jeszcze do znajomego i dopilnuję, żeby stracili terminal i otrzymali karę.

Opublikowano

No i tutaj Karolu przyznam Ci rację.

Opublikowano
No i tutaj Karolu przyznam Ci rację.

:decayed: jak mnie wk***ia takie naciąganie ludzi... albo czy mogę być winna grosik ?? to niech nie robię cen z końcówką ,99 :facepalm:

Opublikowano

Ja zawsze mówię stanowcze NIE. Chyba, że jak jestem zmontowany, to mówię dobrze, ale jak się już uzbiera złoty dwadzieścia to przyjdę po batonik :wink:

Opublikowano
  • Autor

:bry: nie było mnie trochę...

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------

o co kaman mam wpisane wszystko w profilu a tu takie kwiatki :decayed:

Model1Nadwozie1Rocznik8Silnik4Napęd 1Skrzynia1LPG/CNG Nie

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ----------

o co kaman mam wpisane wszystko w profilu a tu takie kwiatki :decayed:

Model1Nadwozie1Rocznik8Silnik4Napęd 1Skrzynia1LPG/CNG Nie