Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Młody pewnie by wyklepał gdyby cena była jeszcze bardziej okazyjna :wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hmm... no to qrczak takie chyba nie ma ;D więc chyba nie mam wyjścia i muszę do tego gościa jechać... niejaki Kamil z Oleśnicy z polecenia Łukasza Szopy (tego od zabezpieczeń)

Kamil? Nie kojarzę w moim mieście żadnego Kamila, który ogarnia te tematy... Chyba że ktoś świeży. Wiktor na Dobroszyckiej ogarnia takie sprawy i z tego co wiem to chyba Wróbel obok Leclerca na Spalicach też coś grzebał. Oboje spod dobrej ręki wyszli jako mechanicy znam ich osobiście i mogę śmiało polecić:hi:

thx, pwdp do ecu podjadę to zrobić, chyba, że krzykną sobie nie wiadomo ile...

w ecu za to podłączenie grzałek krzyczą sobie 600zł (plus ja płacę za climatronic) :/ czyli lipa :/ ja nie wiem skąd te ceny :/

Opublikowano

negocjował, ale za tę cenę, to się nie opłaca. Za dużo jest do zrobienia i to auto jest w opłakanym stanie

Opublikowano

:hi:Witam przeprowadziłem się niedawno do Wrocławia i szukam dobrego mechanika do mojej niuni, potrzebuję wymienić płyn wspomagania u siebie nie mam warunków,za pomoc dziękuję :yes2:

Opublikowano

dwiema rękami i dwiema nogami polecam Tomcar.

Kontakt | TOM CAR Wysocki

gość robi baardzo dobrze. Szczerze polecam. Powołaj się na mnie (od białego a4).

Opublikowano
:hi:Witam przeprowadziłem się niedawno do Wrocławia i szukam dobrego mechanika do mojej niuni, potrzebuję wymienić płyn wspomagania u siebie nie mam warunków,za pomoc dziękuję :yes2:

Ja za to polecę trochę bliżej centrum :naughty:

Mechanika pojazdowa Wrocław WV AUDI SEAT SKODA - mechanik

Powiedz, że od Emila Kozakiewicza.

Opublikowano

:hi:Dzięki za pomoc skorzystam z pierwszej opcji gdyż mieszkam w Siechnicach:notworthy:

Opublikowano
:hi:Dzięki za pomoc skorzystam z pierwszej opcji gdyż mieszkam w Siechnicach:notworthy:

właśnie pamiętałem, dlatego napisałem. A u Tomka robimy wszystkie auta i nigdy nie narzekaliśmy

Opublikowano

:hi:

Jeśli na umowie kupna/sprzedaży cebry mam kwotę poniżej 1k to i tak muszę składać pcc-3 w urzędzie skarbowym, nie? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Ja za sprzęt poniżej tysiąca nigdy nie składałem i do tej pory nie miałem problemów. Jak chcesz mieć 100% spokoju to poskładaj papiery. Dadzą Ci pieczątkę że jesteś zwolniony z opłaty skarbowej i tyle.

Opublikowano

Wydawało mi się, że złożyć i tak trzeba...bo niby jeżeli kwota na umowie jest mocno zaniżona to liczą ze swojego katalogu (czy co oni tam mają)... No ale zawsze można się bronić, że sprzęt powypadkowy :eusathink:

No ale skoro mówisz, że nie ma problemów to nie zawracam sobie głowy papierkami :wink:

Opublikowano
Wydawało mi się, że złożyć i tak trzeba...bo niby jeżeli kwota na umowie jest mocno zaniżona to liczą ze swojego katalogu (czy co oni tam mają)... No ale zawsze można się bronić, że sprzęt powypadkowy :eusathink:

No ale skoro mówisz, że nie ma problemów to nie zawracam sobie głowy papierkami :wink:

Poniżej tysiąca nie składa się. Ja kiedyś tak poszedłem i babka odesłała mnie z kwitkiem

Opublikowano

hornet i co z tymi wycierakami? :wink:

Opublikowano
hornet i co z tymi wycierakami? :wink:

nie mam czasu ogarnąć tematu - sorry urwanie cyca mam przed końcem roku a jeszcze chcemy zrobić ala podarunki (paczki) dla Pań :whistling:

Opublikowano

Skoro poruszony został temat skarbówki. Panowie, jeśli po kupnie samochodu nie został opłacony podatek od wzbogacenia, to jakie są tego konsekwencje? WK powinien w ogóle wydać papiery do auta i blachy?

Opublikowano

Wyda normalnie, poźniej może się US doczepić :facepalm:

Opublikowano
Wyda normalnie, poźniej może się US doczepić :facepalm:

Z dużymi cyframi? I ile mogę czekać na dojebke?

Opublikowano

Sam niewiem, jak to jest jak liczą itd, jak znajda to sie doj**ia, jak nie to moze nie, sam nie placilem w kwietniu za a3 :decayed:

Natomiast w WK nie wymagali zadnego zaswiadczenia od US, wiec normalnie mozna zarejstrowac ....

Opublikowano

No ja na razie 2,5 roku mam spokój, zobaczymy co dalej :wink: jak doj**ią to doj**ią, to było w 2010, babka mi się plumkała w okienku w WK, że nie powinienem dostać tablic i dowodu bez opłaconego US, więc nie wiadomo.