Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nelsonowi też takie przytargałem przecież :naughty: on ma jeszcze koszulke, ja zakończyłem tylko na spodenkach, wystarczy, że na niego bułgarki z każdej strony się rzucają, nie będę mu konkurencji robił :grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nelsonowi też takie przytargałem przecież :naughty: on ma jeszcze koszulke, ja zakończyłem tylko na spodenkach, wystarczy, że na niego bułgarki z każdej strony się rzucają, nie będę mu konkurencji robił :grin:

Podmyte przynajmniej ??

Opublikowano

Podmyte przynajmniej ??

A to już nelsona specjały, on tam wie czy podmyte czy nie :decayed: ja mu się między wódzię a zakąsię nie wtrącam :kox:

Opublikowano

kurde łycha mi się kończy.... źle się wieczór zapowiada....

Opublikowano

Dzwoń do Siergieja czy ma coś z pociągu :grin:

Opublikowano
Dzwoń do Siergieja czy ma coś z pociągu :grin:

Mój wspólnik nie zajmuje się takimi pierdołami....

Opublikowano

To leć do spożywczaka :whistling:

Opublikowano
To leć do spożywczaka :whistling:

ee jeszcze 0,5 się znalazła... dobra idę dalej sączyć :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Dawać śnieg bo ileż można pić... ta to człowiek wyjedzie i upala trochę (trzeba turbo dobić i na wiosnę nowe :decayed:)

Opublikowano

wybierz sie na przejazdzke do mnie poupalasz az Ci zbrzydnie :decayed:

Opublikowano
wybierz sie na przejazdzke do mnie poupalasz az Ci zbrzydnie :decayed:

daleko..... spokojnie popada i u nas.... trzeba w końcu andzię odpalić bo bidna stoi i nudzi się....

Opublikowano
nie chce się z nikim kłócić każdy powiedział swoje i starczy. hornet zgoda ??

widać że nie śledzisz wątku... tu ścięcia na tematy gustów/bezguścia i innych Hornetowych przemyśleń są na porządku dziennym. Na spotach i tak nikt o tym nie pamięta... No chyba że Kaju ale jemu trzeba wybaczyć bo to kryptodresiarz w żółtych spodenkach ze sponge bobem :naughty:

Fakt nie zawsze jestem na bieżąco :naughty: no ale cóż zrobić nie zawsze jest czas. nie wspomnę o tym jak sie wybieram na spota i wybrać się nie mogę a we wrocku jestem dosyć często z tym że zawsze jest coś innego do załatwienia:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Po prostu mi ich koorwa zazdrościsz :decayed:

nie zazdroszczę :whistling:

te spodenki robią robotę tak samo jak czesio :kox:

czesio robi robotę :decayed: spodenki moga robić robotę ale w zimie :grin: czekam na pierwszego odważnego Kaju albo Nelson :naughty:

Opublikowano
Po prostu mi ich koorwa zazdrościsz :decayed:

nie zazdroszczę :whistling:

te spodenki robią robotę tak samo jak czesio :kox:

czesio robi robotę :decayed:spodenki moga robić robotę ale w zimie :grin: czekam na pierwszego odważnego Kaju albo Nelson :naughty:

30124d1310648094-potrzebny_kabelek_do_sprawdzenia_bledow_zabkowice_slaskie-challenge_accepted1.jpg

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Chce zmienić żarówki na jakieś normalne h7 :decayed: Polecacie coś ?? W Poprzedniej b6 i w ostatniej b5 wsadzałem hidy 8000k, 6000k, wyglądało ładnie, świeciło różnie, w deszczu wogóle, także pier..ole już hidy i chciałbym wrzucić h7 które będą miały barwe w miare jasną i będą ładnie świeciły, znalazłem takie oto coś :

PHILIPS 2 x H7 X-TREME VISION +100% +gratis 2x 5w5 (2834329921) - motoAllegro

H7- OSRAM - COOL BLUE INTENSE -PROMOCJA OKAZJA !!! (2794797439) - motoAllegro

może macie jakieś doświadczenie i coś godnego polecenia ?? Kiedyś kupowałem philipsa blue vision i było ok, teraz trochę się tego narobiło

Opublikowano

zwykły philips będzie najlepszy. Ładnie będzie świecił w soczewce bez kombinacji.

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

zadzwon do gościa i niech poda Ci numer GTIN (numer produktu 8 cyfrowy) z opakowania i wklej to zobaczę gdzie to robione jest :decayed: