Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok thx, zadzwonie jutro do ecu, poprosze o wycene, ile waszym zdaniem cos takiego powinno kosztowac? troche tam chyba zabawy jest przy tym, wiazke trzeba przez cale auto puscic

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ok thx, zadzwonie jutro do ecu, poprosze o wycene, ile waszym zdaniem cos takiego powinno kosztowac? troche tam chyba zabawy jest przy tym, wiazke trzeba przez cale auto puscic

Troche?! O chłopie :decayed: ja u siebie w B5 jak podłączałem też tak, jak fabryka przewiduje to podłączenie jest tak:

światło cofania

światło przeciwmgielne tył

diagnoza

czujnik prędkości

stały +12

+12 po zapłonie

masa

Mniej więcej tak to wygląda, możliwe, że mi coś z głowy wypadło.

Opublikowano

dobra, zrobie to w ecu, przynajmniej tam kumaja, o co chodzi, bo jak zadzwonilem do tego goscia ->

Autoalarmy Wrocław-montaż,naprawa,serwis,immobilisery,blokady skrzyń biegów

to sie pan przestraszyl, jak on zamontuje ori czesci :D

jest tylko problem ze zderzakiem, nie maja sprzetu do zrobienia dziur:wink: ale przez weekend cos maja rozkminic

Opublikowano

BRY:hi::hi:

Koledzy czy teraz w niedziele spotykacie sie gdzies we wroo.??

Opublikowano

Ja będę w okolicy Orbity to podjadę

Opublikowano

jak mi nic nie wyskoczy to bede.

Opublikowano

ja też sie wybieram na spocik :)

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

PANOWIE GORĄCA PROŚBA - POTRZEBUJE UPRZEJMEGO KOLEGE KTÓRY MÓGŁBY MI POMÓC W ODCZYTANIU BŁĘDÓW PODPINAJĄC SIE SWOIM VCDSem . CZY KTOŚ Z WROCŁAWIA BĘDZIE UPRZEJMY POMÓC ??? z góry dziękuje !!!

Opublikowano

Do Ciebie nie jest potrzebny VCDS masz szynę KKL :decayed:

Krzycząc nic nie zdziałasz.... caps off :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Ja też postaram się wpaść w niedziele :decayed:

Opublikowano

mnie standardowo nie ma, sezon na zaliczenia na PWr oficjalnie otwarty :decayed:

Opublikowano

Kurak... moja ramka jeszcze istnieje? :eusathink::grin:

Też wpadnę, obiecuję :whistling::decayed:

Opublikowano

istnieje, istnieje, czeka na Ciebie :wink:

Opublikowano

Spoko, spoko :wink: Tak tylko pytam :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

PANOWIE GORĄCA PROŚBA - POTRZEBUJE UPRZEJMEGO KOLEGE KTÓRY MÓGŁBY MI POMÓC W ODCZYTANIU BŁĘDÓW PODPINAJĄC SIE SWOIM VCDSem . CZY KTOŚ Z WROCŁAWIA BĘDZIE UPRZEJMY POMÓC ??? z góry dziękuje !!!

podjedz zobaczymy co tam w trawie piszczy....

Opublikowano

podjedz zobaczymy co tam w trawie piszczy....

Sprzedałeś już paździocha ?

Opublikowano

Panowie warto jechać do serwisu z problemem z układem wysokiego napięcia? Byłem ostatnio u dwóch, powiedzmy dobrych mechaników i żaden nie wyleczył mojego auta. Problem objawia się tym, że auto nie spala dobrze mieszanki, niekiedy strzela i nierównomiernie przyspiesza. Cały układ dolotowy sprawdzony i świece wymienione, pozostają tylko przewody WN i cewka. Chciałbym aby ktoś to sprawdził i powiedział dokładnie co jest przyczyną. Jeżeli nie, to podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic bo u mnie w rejonie niektórzy pierwszy raz widzą że w ADR nie ma zwykłych przewodów zapłonowych takich jak np. w GOLF`ACH III

Opublikowano
Panowie warto jechać do serwisu z problemem z układem wysokiego napięcia? Byłem ostatnio u dwóch, powiedzmy dobrych mechaników i żaden nie wyleczył mojego auta. Problem objawia się tym, że auto nie spala dobrze mieszanki, niekiedy strzela i nierównomiernie przyspiesza. Cały układ dolotowy sprawdzony i świece wymienione, pozostają tylko przewody WN i cewka. Chciałbym aby ktoś to sprawdził i powiedział dokładnie co jest przyczyną. Jeżeli nie, to podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic bo u mnie w rejonie niektórzy pierwszy raz widzą że w ADR nie ma zwykłych przewodów zapłonowych takich jak np. w GOLF`ACH III

Temat wałkowany na forum po milion razy, cewki i jeszcze raz cewki. Ogarnij to VAGiem..

Opublikowano

Temat wałkowany na forum po milion razy, cewki i jeszcze raz cewki. Ogarnij to VAGiem..

jesteś pewny w 100% ?? :decayed:

Opublikowano
podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic

Bardzo bliska okolica Wrocka, w Krzyżanowicach jest młody ale naprawdę ogarnięty mechanik, mogę polecić :wink: Nie wiem czy ma gdzieś stronę www to zarzucam nr 507 032 207 :wink:

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ----------

Forumowy specjalista/mechanik? :whistling::grin: