Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie ma foczki, musiałbym kupić z padniętym Mietkiem S500L :facepalm:

jak to ?

w ofercie nie było ani słowa... słuchaj ja jutro zadzwonię do znajomej z sandandera może uda się wyrwać od nich to auto. Jak coś będę wiedział to dam znać.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Karol, jak coś Ci się uda ugrać, to będę niezwykle wdzięczny :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

Opublikowano

:hi:

koledzy jak najlepiej dojechać do ECU Project od Trzebnicy ?

Opublikowano
:hi:

koledzy jak najlepiej dojechać do ECU Project od Trzebnicy ?

Milenijna, za mostem na swiatelkach w lewo, potem druga w lewo. Lecisz do konca taka rozk.... droga na koncu w lewo i po lewej jest ecu. Duzo tych lewych :decayed:

Opublikowano
Karol, jak coś Ci się uda ugrać, to będę niezwykle wdzięczny :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

Niestety ale oni pozbyli się " problemu" i scedowali to na obecnego sprzedającego :facepalm:

Opublikowano

Czyli nie ma nic już do ugrania? no nic, czekamy, aż wystawią ponownie. a jak nie wystawią, to znajdzie się coś innego

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

Ktoś to licytuje, ciekawe, że licytuje tylko Forda :facepalm:

Opublikowano

Przecież po N razy Tobie Hornet powtarzał, że te licytację są z góry ustawione. Kolejka tam już stoi przed pojawieniem się tego auta.

Opublikowano

k**wa spadłem z krzesła po poście medika :nabijasie:

http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/zespol-wesele-264258/

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano
Przecież po N razy Tobie Hornet powtarzał, że te licytację są z góry ustawione. Kolejka tam już stoi przed pojawieniem się tego auta.

Tak ale tylko dobre fury a focus to średniak więc może spokojnie na licytację trafić. Dzisiaj jeszcze rozmawiałem ze znajomym co ma kumpla dyrka w santanderze... może coś się ugra. Mi znajoma powiedziała, że oni pozbywają się problemów bo mają większe... trzeba kredyty mieszkaniowe odzyskiwać i gotówki a nie samochody :grin:

Opublikowano

No powiem szczerze, że napaliłem się na tę Foczkę, więc jak coś się ugra to będę wniebowzięty :banan:

Opublikowano

bry :hi:na planowanym chorobowym :grin:

Opublikowano

Potrzebuję kabel bo mnie wkur..ia już air bag.. znowu kostka się gdzieś poruszyła :facepalm:

Opublikowano

:hi:bry ;) mamy kogoś we Wrocławiu kto handluje częściami? dokładnie potrzebuje parę bzdetów coby z 90 km zrobić 200 ;)

Opublikowano
:hi:bry ;) mamy kogoś we Wrocławiu kto handluje częściami? dokładnie potrzebuje parę bzdetów coby z 90 km zrobić 200 ;)

Najlepiej to sprzedać

Opublikowano

Najlepiej to sprzedać

Potem kupić 2,5 zrobić softa na ~180 dziękuję dobranoc. Worek pieniędzy co chcesz włożyć w 1,9 lepiej odłóż jakby Ci padła pompa albo wałki - jeszcze Ci zostanie a Vką się pod maską cieszysz.

Opublikowano

Nieopłacalny biznes. Chyba, że hobbystycznie:wink:

Opublikowano

Jak ma AHH to potencjał jest :decayed:

Opublikowano
Jak ma AHH to potencjał jest :decayed:

Policz mi ile trzeba wpakować w takie AHH, żeby wyciągnąć z niego 200PS i jaką będzie to miało żywotność.

Opublikowano

Dużo :decayed: