Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:bry kuzwa drukarka sie zjebałą co za sprzęt teraz robią :facepalm: nie całe dwa lata

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zwykle działały 5 lat :eusathink:widać jakiś chip beta dostałeś i wysadził ją przed czasem

Opublikowano
:hi:bry kuzwa drukarka sie zjebałą co za sprzęt teraz robią :facepalm: nie całe dwa lata

jakiś shit się trafił.. mam jeszcze w wawie starego HP i działa normalnie:decayed:

---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ----------

zmieniasz kolor przy klepaniu czy zostaje jak był ?

zostaje czarny. Już mam go w domu ale nie obyło się bez przygód... pod samym domem mnie doj**ali :facepalm: Pan władza był spoko i tylko kolega który mnie pilotował zarobił pięć dych. Mnie tą rozjebundą puścił wolno :decayed:

---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ----------

aaaa i fele takie jak te dokupiłem :naughty:http://i1056.photobucket.com/albums/t377/prezzis/avus3.jpg

Tylko nie maluj ich na chooooj wie jaki kolor.... nie oszpeć TDI bo dostaniesz w ucho :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zostają ori bo są w igła stanie

---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

2013_05_01_181.jpg zdjęcie robione egr`em więc jakość słaba :decayed:

Opublikowano

nie dość że TDI to jeszcze avant :decayed: dorosłeś :naughty:

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ----------

Poproszę wykres (może być na pw) to zobaczę co oni porobili....

Opublikowano
  • Autor

128 ps szału niema a wykres musi mi koleś odkopać tak jak parę innych bambetli. O 1 w nocy juz sie nie chciało szukać. Fis twierdzi ze pali to 6.6 ciekawe na ile można mu wierzyć :whistling:

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ----------

A ty misiu kolorowy każdego o wykres pytasz a swojego nie pokazałeś :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tak jakoś wyszło :decayed: Ma ktoś może numer do Damiandix ?

Opublikowano

Wybór dobry :brawo:

A te avus'y to 18"?

Opublikowano
128 ps szału niema a wykres musi mi koleś odkopać tak jak parę innych bambetli. O 1 w nocy juz sie nie chciało szukać. Fis twierdzi ze pali to 6.6 ciekawe na ile można mu wierzyć :whistling:

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ----------

A ty misiu kolorowy każdego o wykres pytasz a swojego nie pokazałeś :naughty:

ja nie mam i nie chce mieć :decayed: mniej wiem krócej zeznaję :grin:

Jeżeli to jest porobione na 19x PS i jeszcze z Q to trzeba na mieście 8-9 przyjąć :kwasny: chyba, że prawa noga lekka to spadnie niżej

Opublikowano

Panowie, jakie mogę liczyć realne spalanie w b8 3.2 tip Q?

Opublikowano

Jeżeli to jest porobione na 19x PS i jeszcze z Q to trzeba na mieście 8-9 przyjąć :kwasny: chyba, że prawa noga lekka to spadnie niżej

Zaraz zglebuje to i tak nie pozapierdala :decayed:

Opublikowano
Panowie, jakie mogę liczyć realne spalanie w b8 3.2 tip Q?

Tak jak jeździsz to 13-15. Mieliśmy się umawiać. Zjem obiad i mogę jechać luknąć to coś...

---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

http://a4-klub.pl/wykresy-modyfikacjach-projekty-modyfikowanych-aut-119/audi-1-8t-quattro-ecu-project-271898/

Opublikowano

a da rade to zagazować? ;]

Opublikowano
a da rade to zagazować? ;]

a tego to ja nie wiem. Spore koszta eksploatacyjne ...i oby się nie zwaliło :kwasny: aaa qrak tel mam w samochodzie... jak zjem to pójdę i zadzwonię do Ciebie.

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

Dużo się nie pomyliłem w spalaniu

Audi A4 B8 3.2 FSI. Silnik, wersje, informacje o modelu

Opublikowano
  • Autor
Wybór dobry :brawo:

A te avus'y to 18"?

wydaje mi sie ze 17 ale jeszcze ich nie wypakowałem. Jutro kupie lampy a w poniedziałek ma być zderzak jak tylko Damian dostarczy mi błotniki to bede mógł wyjechać na droge

Opublikowano

no to po pierwszym griilu teraz browarek :drinks:

Opublikowano
  • Autor

ja zaraz startuje na grilla ale przy tym przepizgu pewnie długo nie wysiedze :thumbdown:

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ----------

wie ktoś gdzie w quattro ustawią zbieżność na tyle po wymianie jakichś tam drążków ? nawet nie wiem jak tam zawias z tyłu wyglada i jutro zakopię się w dziale technicznym :naughty:

Opublikowano

wszędzie Ci zbieżność ustawią, znaczy wszędzie tam gdzie ustawiają