Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ty już na spocie coś obiecałeś :naughty: to jest inwestycja w Twoje upokorzenie jak bedziesz za***rdalał do Częstochowy na kolanach :dance2:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ty już na spocie coś obiecałeś :naughty: to jest inwestycja w Twoje upokorzenie jak bedziesz za***rdalał do Częstochowy na kolanach :dance2:

Takiego.... :facepalm: nie kupuj popsutego silnika... rób moc w PB :polew:

Opublikowano

Już po Tobie, bo bierze dyszla :polew: nie gadaj, że będziesz za***rdalał na kolanach jak krakowiak?! :grin:

Opublikowano

Już po Tobie, bo bierze dyszla :polew: nie gadaj, że będziesz za***rdalał na kolanach jak krakowiak?! :grin:

muszę jakiś plakat zrobić.... szczur w TDI :polew: wypierała się żaba błota :decayed:

Opublikowano

Teraz Ty się Częstochowy nie wyprzesz, nie odpuszcze Ci tego :grin: Maciek, jak malowałeś fele w burdelówkę, to szprajem to sikałeś? Jakiś podkład szpecjalny pod to? Jak przygotowywałeś amelinium do zabiegu? Możesz na pewu ćwiknąć jakieś info :whistling:

Opublikowano
  • Autor

ostatecznie przekonał mnie taki mały emblemat z napisem quattro :wink:

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

Maciek, jak malowałeś fele w burdelówkę, to szprajem to sikałeś? Jakiś podkład szpecjalny pod to? Jak przygotowywałeś amelinium do zabiegu?

matowanie, podkład, pistolet z farbą i ognia. Wyszła kupa bo kompresor pluł i miał wahania ciśnienia :decayed:

Opublikowano

To szprajem jak opierdole, to da rade? Generalnie fluo bydzie, to chyba nie musi sikać zicher, jak będzie po oczach jebać, to h*ja sie dojrzy niedoskonałości :whistling:

---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ----------

Aha, ile farby Ci poszło na cztery fele?

Opublikowano
  • Autor

jak dobrze przygotujesz pod lakier to nie widzę przeciwwskazań :wink:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

0,6 litra

Opublikowano

Gratulacje sprzedaży :wink: To co będzie b5 avant polift 1,9tdi q ?? :wink:

Opublikowano
  • Autor

troche przedlift troche polift i troche s4 z elementami rs4... :polew: taki miks korzyści podlany delikatnie przez compsport

Opublikowano

311630_462057240536821_876467824_n.jpg

:polew:

Opublikowano

Jak jadłem w maku to postanowiłem, że jednak podjade, bo może jeszcze będziecie :wink: .. to była moja największa porażka, zgubiłem się w tym waszym pięknym Wrocławiu :decayed:. Jechałem obwodnicą i skręciłem za stadionem chyba, potem jeździłem bez celu w poszukiwaniu hali orbita, aż zajechałem na jakiś totalny wypiz*ów :facepalm:. Zatrzymałem się zapytać czy to w ogóle jeszcze Wrocław, to fajna pani powiedziała, że tak, a jak spytałem o hale orbita to machnęła ręką i powiedziała, żebym sobie odpuścił :grin:. Pokręciłem się i pojechałem na lotnisko, bo z lotniska już wiem jak na A4 dojechać :decayed:.

Następnym razem biore nawigacje, myślałem, że jak na bielany, rynek i lotnisko umiem dojechać to co to dojechać na hale orbita :decayed:.

Straciłem około pół baku, ale następnym razem dotre :decayed:.

Opublikowano
  • Autor

przykra sprawa ... :thumbdown:

Następnym razem biore nawigacje, myślałem, że jak na bielany, rynek i lotnisko umiem dojechać to co to dojechać na hale orbita :decayed:.

ja mieszkam obok AOW zjazd lotnisko zawsze możesz się podłączyć :wink: numer do mnie masz w pierwszym poście pod zwijakiem

Adolf Hitler - Nazi Rock Anthem - YouTube

:decayed:

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------

refren niszczy :yeah:

Opublikowano

Yebłem! :polew: idzie w battalion :grin:

Opublikowano
przykra sprawa ... :thumbdown:

ja mieszkam obok AOW zjazd lotnisko zawsze możesz się podłączyć :wink: numer do mnie masz w pierwszym poście pod zwijakiem

Adolf Hitler - Nazi Rock Anthem - YouTube

:decayed:

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------

refren niszczy :yeah:

Nawet nie widziałem tych numerów, to następny razem będę dzwonił jakby co :wink:.

Hehe niedziela jakoś minęła to najważniejsze :decayed:.

Opublikowano
troche przedlift troche polift i troche s4 z elementami rs4... :polew: taki miks korzyści podlany delikatnie przez compsport

Ojj ja nie wiedziałem, że to taki ulep... nie pchałbym się w niego bo koszta za chwilę mogą okazać się duuuuuuże :decayed: Już się dowiedziałeś jaka była seria ? 90 czy 110 ?

Opublikowano

:hi:bry wypierała sie żaba błota dobre :decayed:

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ----------

Opole: Moc motoryzacyjnych wrażeń na Automaster Show. Zobacz reportaż VIDEO ! - Wiadomości

i na koniec pamiątkowe zdjecie z kornackim

Opublikowano
:hi:bry wypierała sie żaba błota dobre :decayed:

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ----------

Opole: Moc motoryzacyjnych wrażeń na Automaster Show. Zobacz reportaż VIDEO ! - Wiadomości

Widzę Kornacki pcha się wszędzie a S4 od RS4 nie potrafi odróżnić :polew: specjalista

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

W zakupie kontrolowanym kiedyś ja sprzedawali dziewczynie swift-a to był zielony... jeździł nim mój ziomek i był biały i poobijany a Ci, że nie bity i w super stanie. Pamiętam jak dziś jak jechaliśmy do ciechocinka do znajomego i jedna wycieraczka stanęła to osobiście ją urwałem bo przeszkadzała... :polew: super stan auta, nie palone a we 3 jaraliśmy w nim.

Opublikowano

Wiesz to jest tylko program a po za tym znajdz auto w idealnym stanie które ma 15 czy więcej lat nie bite i nie malowane a co do Kornackiego to pewnie nie jeden z nas chciałby być na jego miejscu

Opublikowano
Wiesz to jest tylko program a po za tym znajdz auto w idealnym stanie które ma 15 czy więcej lat nie bite i nie malowane a co do Kornackiego to pewnie nie jeden z nas chciałby być na jego miejscu

Ja dużo rozumiem ale taką ściemę ludziom wciskać ?