Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dłuższa historia , auto kupiłem w tamtą sobotę i sprzedający mówił że nie działa otwieranie auta z pilota , ale myślałem że to kwestia zgrania pilotów z autem i już ... Jednak nie jest tak łatwo jak sie wydawało :/

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzienciol wkladales kluczyk z osobna w stacyjke i programowales ??

Opublikowano
Dłuższa historia , auto kupiłem w tamtą sobotę i sprzedający mówił że nie działa otwieranie auta z pilota , ale myślałem że to kwestia zgrania pilotów z autem i już ... Jednak nie jest tak łatwo jak sie wydawało :/

Zacznij od baterii w pilocie. Potem spróbuj sparować z pompką. Jeśli nie pójdzie - kluczyki nie żyją. Jeśli otwiera Ci wszystkie drzwi, działa sterowanie szybami, świecą lampki po otwarciu drzwi - pompka jest OK.

---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

dzienciol wkladales kluczyk z osobna w stacyjke i programowales ??

Procedura jest na ross-techu, jak to się robi.

Opublikowano

Baterie w pilocie okej , Vag nie wykrywa pilotów w żaden sposób , nie widzi ich moge sobie naciskać , przyciskać kombinować jak koń pod góre ...

Najlepsze jest to że po podłączeniu Vaga on pokazuje że mam oryginalny alarm , nawet robi jego test , a według numeru pompki jaką mam ona nie ma w sobie alarmu :facepalm:

Ogólnie czeski film , nikt nic nie wie a ja pomału już zaczynam mieć tego dość ...

Żadnym z dwóch pilotów nie mogę otworzyć samochodu...

Myślałem że ktoś zmienił pompkę po prostu , ale jest z tego samego roku i msc co samochód więc to musi być ta pompka ...

Opublikowano

Jak wyjmowales baterie z pilota to musisz teraz zaprogramowac kazdy kluczyk z osobna, zaden Vag ... Wkladasz kluczyk do stacyjki i klikasz na przycisk "otworz". Wtedy programujesz. Przeprowadziles taki zabieg ?

Opublikowano
Jak wyjmowales baterie z pilota to musisz teraz zaprogramowac kazdy kluczyk z osobna, zaden Vag ... Wkladasz kluczyk do stacyjki i klikasz na przycisk "otworz". Wtedy programujesz. Przeprowadziles taki zabieg ?

Te tee teeee, Piotrku, tutaj mowa o polifcie... Jeden kluczyk w stacyjke, drugi przez otwartą szybe i przy zamykaniu auta naciskasz guzik zamknięcia i masz 5s na otwarcie analogicznie auta. Coś takiego teraz z pamięci, na ross-techu jest po angielsku napisane co i jak, jeszcze w zależności, na którą pozycję chcesz przypisać dany kluczyk, to tyle razy klikasz guziczek. Potwierdzam, że po zmianie bakterii w pilocie CZeba adaptować klucz do pompy.

Opublikowano

dzieki Spartan_Wroc. w ustawieniach mam 2.5 , hornet chyba troche narwany, sam nie umie uzupelnic... ale nieważne i do rzeczy, napiszcie mi jakch informacji potrzebujecie do opisania mojego problemu wszystko postaram sie wam wyjasnic i moze akurat ktos z was rozwiaze moj problem

Opublikowano
dzieki Spartan_Wroc. w ustawieniach mam 2.5 , hornet chyba troche narwany, sam nie umie uzupelnic... ale nieważne i do rzeczy, napiszcie mi jakch informacji potrzebujecie do opisania mojego problemu wszystko postaram sie wam wyjasnic i moze akurat ktos z was rozwiaze moj problem

Ja narwany nie jestem.. mam uczulenie na pewne rzeczy...

Opublikowano

to nie moj problem, dane w opisie sa bledne z powodu forum, nie mojego, wiec nie moja wina. jak jest jakis magik od klimy wsrod forumowiczow prosze o jakies info. pozdrawiam

Opublikowano
to nie moj problem, dane w opisie sa bledne z powodu forum, nie mojego, wiec nie moja wina. jak jest jakis magik od klimy wsrod forumowiczow prosze o jakies info. pozdrawiam

To nie ja nie opisałem o jaki silnik chodzi ..... ja problemu z autem nie mam więc to Twój problem.

P.S

Stosuj interpunkcję w pisowni....

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

Co do kodowania kluczyków... szukałeś coś na forum bo informacje są.....

np poszukaj tutaj http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-dorabianie-kodowanie-kluczyka-47761/

Są też inne wątki.

Opublikowano

To nic nie daje miałem to w golfie.

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Jakby ktoś chciał kupić to ręczę za to auto. Kolega sprzedaje: VW PASSAT 2009r 2.0 TDI BlueMotion RS510 FRA VAT (3330528997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

jutro jadę do Niemiec po coś takiego :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Jakby ktoś chciał kupić to ręczę za to auto. Kolega sprzedaje: VW PASSAT 2009r 2.0 TDI BlueMotion RS510 FRA VAT (3330528997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Emil 2.0 TDI są ble :P:D:D

Opublikowano

Chopin to już jest CR :decayed:

Opublikowano

to jest nowy 2.0tdi CR kolego, nie to co BLB :P

Opublikowano

:hi:

No i nareszcie w domu :banan: 2740km praktycznie bez snu, nie licząc ledwie godzinnej drzemki :whistling:

Opublikowano

Problem polega na tym że VAG widzi że są zaadaptowane dwa kluczyki , ale przyciskając przyciski na pilocie nie widzi ich. Pokazuje mi też że mam alarm a pompka jest do samochodu bez alarmu ...

Opublikowano

Ty jesteś ble... nie... chyba tylko złe opinie czytałeś a głębiej nie chciało się sięgnąć żeby się dowiedzieć coś o silniku ....... :facepalm:

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ----------

w rok 60 tys zrobił ?? 2012 128 ....tys a teraz 186 :decayed:

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

:hi:

No i nareszcie w domu :banan: 2740km praktycznie bez snu, nie licząc ledwie godzinnej drzemki :whistling:

:shock3: ładnie ....

Opublikowano

:shock3: ładnie ....

To to nic... kumpel źle wybrał i leciał spowrotem 1370km busem bez radia :polew:

---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

Nie chce ktoś Quada kupić? :eusathink::naughty: W sobotę skończyłem mu serwis, technicznie igła :kox::decayed: