Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOTIP ZESTAW DO MALOWANIA ZACISKÓW CZARNY Wrocław (3777413797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Link do zioma z Wro.

Ale fota z Ferrari i malowanie zacisków na aucie z taśmą rozjebało mi system...

---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ----------

Piaskowanie chyba dopiero jak masz rdzę na zaciskach jak śladu nie ma to myślę że nie trza piaskować ...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A czym niby ten syf wymyjesz?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ale to traca Maćkiem.

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Coś tam w zestawie jest, słuchaj jak w ,,warsztacie,, takim syfem malują i daje to radę to myślę że w domu mogę to samo zrobić.

Opublikowano

Wszystko spoko ale moje aktualne zaciski są ujebane nalotem z klockow bo nikt tego od nowosci pewnie nie czyscil.

Opublikowano

Jak tam malują furę za 300 tysi tym ,,syfem,, za stófkę to myślę że i ja też mogę.

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ----------

Ne wiem jak tam z czasem w warsztacie i zasobnością Twojego portwela ale sam też to możesz oczyścić i zrobić sam o ile masz warunki i czas. Ja sam sobie to opierdolę przed albo po świętach xD

Opublikowano

Ja ogólnie wolę tak: zapłacić i czekać na gotowy wynik :polew::polew::polew: mogę zostawić auto na 2 dni jak trzeba, ale ręki do tego nie przyłożę :decayed:

---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ----------

Jak chcesz to możesz i opitolić moje dogadamy sie :kox:

Opublikowano

Ciekawe tylko jaki price za takie malowanie.

No i jak zrobią to profi robota to ok. Ale jak tak jak na tej ferrarce to proszę Cię bez ściągania i oczyszczenia reszty to na wiosnę znowu będziesz malować...

Czy lepiej samemu to zrobić dokładnie i mieć spokój czy na wiosnę znowu kasę wywalić na malowanie???

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

Ja ogólnie wolę tak: zapłacić i czekać na gotowy wynik :polew::polew::polew: mogę zostawić auto na 2 dni jak trzeba, ale ręki do tego nie przyłożę :decayed:

---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ----------

W sobotę kończę stawianie garażu. W Poniedziałek mam wolne, jak ogarnę farbę to zacznę modzenie. Jeżeli mi pójdzie szybko i bez problemów to się dogadamy hehe :P

Opublikowano

:facepalm: przecież pitole to Tobie od paru minut, że trzeba te zaciski ściągnąć i wysłać do devastation :decayed:

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ----------

a może ta firma z allegro co sprzedaje te farby świadczą jakieś usługi ? :grin:

---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

zadam pytanie do przedmiotu. zobaczymy.

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

kurde dopiero teraz zauważyłem, że to WDA... mają niezbyt dobre opinie nawet na tym forum..

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

niby tam mają w ofercie malowanie felg.. zobaczymy poczekam na odpowiedź i dam znać.

Opublikowano
:facepalm: przecież pitole to Tobie od paru minut, że trzeba te zaciski ściągnąć i wysłać do devastation :decayed:

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ----------

---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

kurde dopiero teraz zauważyłem, że to WDA... mają niezbyt dobre opinie nawet na tym forum..

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

niby tam mają w ofercie malowanie felg.. zobaczymy poczekam na odpowiedź i dam znać.

Emil rezanie ''skody'' to nie jest dobry pomysł to będzie wiocha.pl

Opublikowano
Ciekawe tylko jaki price za takie malowanie.

No i jak zrobią to profi robota to ok. Ale jak tak jak na tej ferrarce to proszę Cię bez ściągania i oczyszczenia reszty to na wiosnę znowu będziesz malować...

Czy lepiej samemu to zrobić dokładnie i mieć spokój czy na wiosnę znowu kasę wywalić na malowanie???

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

W sobotę kończę stawianie garażu. W Poniedziałek mam wolne, jak ogarnę farbę to zacznę modzenie. Jeżeli mi pójdzie szybko i bez problemów to się dogadamy hehe :P

w sobotę to Ty jesteś na wigilii klubowej i nie pierdziel głupot że garaż :decayed:

Opublikowano

Ciupągu malowanie to nie "rezenie" :polew::polew::polew:

Opublikowano

W sobotę do 16 mam czasówkę na robotę później przyjemność hehe :P

Opublikowano

Ciupągu malowanie to nie "rezenie" :polew::polew::polew:

Stiepan widziałem tam jeszcze tunink żarówki :banan2::banan2::banan2:

Opublikowano

kierwa normalnie KGB. ledy będą standardowo jak w superbie I. :naughty:

Opublikowano

A "ryflowane" dywany z gumy będą? :slina:

Opublikowano
  • Autor

będą przecież to skoda :whistling:

Opublikowano

pier**lcie się!

Opublikowano
pier**lcie się!

masz racje, jebnij jeszcze focha :decayed:

także tego, juzd ajfołn waj topatok :hi:

Opublikowano

Co to k**wa za przyjemność dać komuś, zabecalować i czekać na efekt. Ja malowałem sam, ponieważ boję się dać komukolwiek auto do roboty. Za zestaw do malowania dałem chyba 80 złotych. Więc Emil kupuj końcówkę do wiertarki z metalowym włosiem, w zestawie masz w sprayu preparat do odtłuszczania, ale ja jeszcze dokupiłem dodatkowy do czyszczenia tarcz hamulcowych. Od maja trzyma się jak wściekłe i nie ma zamiaru zejść. Z utwardzaczem schnie około 2h

Wysłane z monopola 24/7