Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema

Kurcze, sprzedałem furę i myślę sobie "jestem zwycięzcą " ale teraz zaczyna mi się żółć przelewać jak szukam nowej bryki

Nawet nie mam mocy, żeby jeździć i oglądać :(

Pozdro i życzę miłego dzionka

To samo co Ja:grin: Tylko ja nie sprzedałem, pewna Pani pomogła mi ją unieszkodliwić :wink:

Panowie taka sytuacja... ŁAWKA YORK FITNESS + 138KG OBCIĄŻENIA + 2 SZTANGI (3815876599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema

Kurcze, sprzedałem furę i myślę sobie "jestem zwycięzcą " ale teraz zaczyna mi się żółć przelewać jak szukam nowej bryki

Nawet nie mam mocy, żeby jeździć i oglądać :(

Pozdro i życzę miłego dzionka

Goldik będzie jutro leciał przez Twoja wioskę to Cię zabierze na wigilię to pogadamy

Opublikowano

Jutro wyobraźcie sobie muszę iść do tyry :(

Na dodatek dzisiaj idę pić ,więc słabo widzę jutrzejszy dzień

Opublikowano
Jakby bylo cieplej to bym Ci zrobil. Ale z racji ze nie mam jeszcze garazu to lipa.

a nie dodałem a to chyba ma znaczenie że to w toyocie corolli jest do zamontowania . Bardzo mi się nie spieszy tylko że z pogodą to coraz gorzej będzie . Ewentualnie mam do dyspozycji podziemny garaż u rodziców w bloku .

Ktory rok tej corolli? Musialbym spr jak tam jest sterowany centralny.

Opublikowano
Jutro wyobraźcie sobie muszę iść do tyry :(

Na dodatek dzisiaj idę pić ,więc słabo widzę jutrzejszy dzień

Przyzwyczajaj się bo w niedzielę są spoty a w poniedziałek do tyrki się chodzi :decayed:

Opublikowano

Chyba już za stary jestem na takie maratony :) :)

Opublikowano

@wroclav: może podpytaj Roberta z forum o pomoc i ściągnij auto z DE. Wiem, że Ty chcesz dobre auto a nie tanie. Hornet niech Ci powie, czy warto, bo sam widział, co dla mnie ściągał Robert.

Opublikowano
Jakby bylo cieplej to bym Ci zrobil. Ale z racji ze nie mam jeszcze garazu to lipa.

a nie dodałem a to chyba ma znaczenie że to w toyocie corolli jest do zamontowania . Bardzo mi się nie spieszy tylko że z pogodą to coraz gorzej będzie . Ewentualnie mam do dyspozycji podziemny garaż u rodziców w bloku .

Ktory rok tej corolli? Musialbym spr jak tam jest sterowany centralny.

2000r jak guzikiem z panelu zarzadzania :wink: naciskam to sie podnoszą i opuszczają wszystkie guziki i kluczykiem w zamku za to jak wciskam wihajster to tylko jedne drzwi sie zamykaja. Taka sytuacja :decayed:

Opublikowano
@wroclav: może podpytaj Roberta z forum o pomoc i ściągnij auto z DE. Wiem, że Ty chcesz dobre auto a nie tanie. Hornet niech Ci powie, czy warto, bo sam widział, co dla mnie ściągał Robert.

Skontaktuję się ale szukam Nissana 350z a one w niemcowni droższe niż w Polsze i dlatego chyba będę zmuszony szukać na miejscu :(

Opublikowano

Skontaktuję się ale szukam Nissana 350z a one w niemcowni droższe niż w Polsze i dlatego chyba będę zmuszony szukać na miejscu :(

słyszałem, że takie auta warto z USA targać. Bo nawet po wszystkich opłatach całkowita kwota wychodzi około 70% ceny w PL

Opublikowano
z USA jedyny na dolnym śląsku

Nissan 350 Z 39900.00 PLN. GÓRA - otoMoto.pl

Gość w klapkach i białych skarpetach. Nie ufał bym mu :]

Opublikowano

generalnie wersje USA są sporo biedniejsze.

Europa ma Brembo, mechaniczną szperę, grzane elektryczne stołki i to co najważniejsze odłączany system kontroli trakcji. W usach tego brak

Opublikowano
generalnie wersje USA są sporo biedniejsze.

Europa ma Brembo, mechaniczną szperę, grzane elektryczne stołki i to co najważniejsze odłączany system kontroli trakcji. W usach tego brak

Tym Nissanem zrobiłeś mi mentlik w głowie:decayed: Orientowałeś się jak z cenami części zamiennych?

Opublikowano

wyscie chyba poszaleli brac to padlo...

Opublikowano
wyscie chyba poszaleli brac to padlo...

Wezmę se aczy w dieslu i będę fajny na mieście:decayed:

Opublikowano

wszystko rozbija sie ile kasy na auto i jak bedzie wykorzystywane. Zawsze mozna poszukac evo z anglii bo tam przekladka jest bezinwazyjna a one u five oclock-ow sa tanie jak barszcz. Poszukac 6 i rezac.

Opublikowano
wszystko rozbija sie ile kasy na auto i jak bedzie wykorzystywane. Zawsze mozna poszukac evo z anglii bo tam przekladka jest bezinwazyjna a one u five oclock-ow sa tanie jak barszcz. Poszukac 6 i rezac.

Wrzucać do Evo gassss to dla mnie profanacja, a tu gasss ma się bardzo dobrze:wink:

Opublikowano

Wrzucać do Evo gassss to dla mnie profanacja, a tu gasss ma się bardzo dobrze:wink:

Żadnego gazu !!!