Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak coś mam taką pokmpkje :-D

Wysłane z monopola 24/7

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany , w swoim A4 mam pompke centralnego z literka B na końcu. Wiem że jako zamiennik można wsadzić z literką E... Wsadziłem dziś takową , podpiąłem wszystko , kluczyk otwiera z zamka tylko drzwi kierowcy , pompki nie słychać ale po otworzeniu drzwi mrugają kierunki , czego nie było na pompce seryjnej. Czeski film - nikt nic nie wie :decayed: a może ktoś z was kuma o co chodzi ? :P

a adaptacje kluczyka zrobiłeś?

Głupie pytanie ale adaptacja potrzebna jest też do otworzenia auta z zamka a nie z kluczyka ? Bo w ogóle nie słychać pracy pompki ...

Opublikowano

musisz, żeby się nauczyła częstotliwości danego kluczyka i żebyś mógł z pilota otwierać. procedure co i jak masz na rosstechu, nie potrzeba kompa :wink:

Opublikowano

To nie wiedziałem , myślałem że jak podepnę pompkę to centralny z kluczyka działa z miejsca , a otwieranie kluczem trzeba zaadaptować , ale jak tak to jutro spróbuje ;)

Opublikowano

dziencioł coś nie moge priva wysłać

wpisz tam w szukajke adaptacja kluczyka, czy cuś...

Opublikowano

Tylko że jak podpinam pompkę i otwieram auto z kluczyka i otwieram drzwi , zaczynają mrugać kierunki do momentu aż nie wypne kostki z pompki ...

Opublikowano
Tylko że jak podpinam pompkę i otwieram auto z kluczyka i otwieram drzwi , zaczynają mrugać kierunki do momentu aż nie wypne kostki z pompki ...

coś z nią nie tak, trza najprew zaadoptować i zobaczyć co będzie dalej.

Opublikowano
  • Autor

Trzeba kupić od nelsona i problem zniknie. :) BTW platynowy gonzo jakie miałeś heble na przodzie? 288 z przewiewem ?

Opublikowano
Trzeba kupić od nelsona i problem zniknie. :) BTW platynowy gonzo jakie miałeś heble na przodzie? 288 z przewiewem ?

ile już dzisiaj zainstalowałeś? :polew:

Opublikowano

Mam cały komplet 288 z przewiewem w śmiesznej kasie i nikt nie chce :facepalm:

Opublikowano

Nelson nie odpowiada na PW :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Będzie jutro w pracy to odpisze. Teraz ma na warsztacie zapierdol. :)

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

Mam cały komplet 288 z przewiewem w śmiesznej kasie i nikt nie chce :facepalm:

Dawaj mnie na pw

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Potrzebuje dobry interfejs diagnostyczny. Poleci ktoś coś do 1k? :wink:

Opublikowano
Potrzebuje dobry interfejs diagnostyczny. Poleci ktoś coś do 1k? :wink:

Do czego to ma byc? Tylko grupa vw?

Opublikowano

Siema

wysłane z audi goldiego

Opublikowano

W VAGSerwis zalecili mi wymianę zestawu naprawczy wybieraka skrzyni biegów oraz zmianę płynu w skrzyni, bo przymarza mi wybierak, jak jest ujemna temp. Kiedyś słyszałem opinię, że nie zmienia się oleju w skrzyni, jeśli biegi dobrze wchodzą (a tak u mnie jest), ale czy profilaktycznie warto zmienić, czy jednak pozostać przy obecnym?

Opublikowano
Opublikowano

Też słyszałem że jak wszystkie biegi dobrze sie wbijają , olej jest w dobrej kondycji to nie ma po co zmieniać oleju.

Apropo mojej pompki , pojechałem do roae , coś pomotaliśmy zaczął otwierać i zamykać z kluczyka ale kombinowaliśmy i nie chciał otwierać z pilota. Znaczy się otwierał raz a później d*pa. Więc umówiłem się na jutro z nim żeby pod kompem powyrzucać kluczyki które pompka pewnie ma zapamiętane. Pojechałem do sklepu , wracam znów nie otworzyła drzwi wszystkich. Wkurzyłem się wsadziłem kluczyk , przekreciłem zapłon coś ponaciskałem , nagle otwiera , zamyka wszystko z pilota więc wszystko działa. Czeski film ale ciesze się jak małe dziecko :decayed::decayed:

Dzięki wszystkim za pomoc :P