Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to git trzymaj mi to ja na 1000% biere ja i zaslepy. Tylko sprawdzimy czy na mój wieloklin wlezie. Wyslij mi na pw numer tel i jaką gorzale pijesz:)

Opublikowano

No to git trzymaj mi to ja na 1000% biere ja i zaslepy. Tylko sprawdzimy czy na mój wieloklin wlezie. Wyslij mi na pw numer tel i jaką gorzale pijesz:)

jak masz lifta to wlezie
Opublikowano

Jak by ktoś coś słyszał o skradzionej dzisiaj w nocy A4 B8 nr rej: DB 5258A na Krzyckiej - czarny sedan to proszę o info

Opublikowano

Jak by ktoś coś słyszał o skradzionej dzisiaj w nocy A4 B8 nr rej: DB 5258A na Krzyckiej - czarny sedan to proszę o info

Wklej foty i wstaw do działu na forum ze skradzionymi autami. Na Krzyckiej mówisz... :kwasny::kwasny::kwasny:

Opublikowano
  • Autor

To teraz dzień w dzień allegro, otomoto, eBay... takie stołki predzej czy później muszą gdzieś wypłynac.

nadane z nory szczura

Opublikowano

Taka ładna była... przynajmniej AC miałeś ?

Pany może mi ktoś napisać jak krowie na rowie jak zrobić te lampy ?

Te co mam teraz to są Hella i xenonem - samo poziom.

Wiem, że przetwornica nie będzie pasować. Kostki i przetwornice dostanę od Kaja, a teraz pytanie?

Czy mechanizm regulujący będzie pasował czy trzeba inny ? Pewnie nie. Jakis korektor czy takie tam ?

takie cus http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/1514181714220-VAL85179-O8885-korektor-polozenia-reflektorow.html

?

Edytowane przez emay

Opublikowano

silniczniki w przelifcie i polifcie są inne, ale może akurat kupisz lampy z silniczkami

Opublikowano

Taka ładna była... przynajmniej AC miałeś ?

Pany może mi ktoś napisać jak krowie na rowie jak zrobić te lampy ?

Te co mam teraz to są Hella i xenonem - samo poziom.

Wiem, że przetwornica nie będzie pasować. Kostki i przetwornice dostanę od Kaja, a teraz pytanie?

Czy mechanizm regulujący będzie pasował czy trzeba inny ? Pewnie nie. Jakis korektor czy takie tam ?

takie cus http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/1514181714220-VAL85179-O8885-korektor-polozenia-reflektorow.html

?

A nie lepiej Ci zrobić jak pisał kaju , kup ori lampy pod xenon kompletne i problem z głowy szukaj z silniczkami i tyle . A reszte maneli weź od kaja :wink:

Opublikowano

Wszystko pięknie tylko to towar bardzo chodliwy i ciężko dostać a jak są to cena jak za nowe.

Opublikowano
  • Autor

Jak podlecisz do mnie to Zerknę co jest a czego niema. Jakie wtyki siedza w przedliftowych s4 bo powinny być juz wtyczki jajka. Jak nie to są ori przejsciowki żeby nie ciąć instalacji.

nadane z nory szczura

Opublikowano

Spoko jutro będę miał lampy, obadamy co mają a co trza kupić. Znając życie to pewnie totalne golasy :D

Opublikowano

kurde Emil, przetwornice poszły w piątek, w tej chwili na stanie pusto... same hidy albo przedlifty :kwasny: kostki mam

Opublikowano

Dobra to teraz pomożesz mi dobrać przetwornice do tych lamp co dostane jutro.

Opublikowano

szukaj na allegro i innych portalach przetwornice VALEO pod A4 B5/Laguna II

http://allegro.pl/przetwornica-prawa-valeo-laguna-ii-89001411-739309-i4631143958.html

http://allegro.pl/przetwornica-valeo-xenon-audi-a4-b5-laguna-ii-2-i4619233859.html

najważniejsze, żeby była na 6 pinów, ten garb/wytłoczenie z tego, co kojarzę nie jest konieczne, bo były też przetwornice bez tego i chyba się też mieszczą. Aha, pamiętaj, żeby dobrać śruby do nich, na każdą przetwornicę jest 6 śrub

Opublikowano

Takie właśnie myślałem, że będą. Po 300 zł nowe mam w hurtowni, śruby to coś się wymyśli.

Edytowane przez emay

Opublikowano

Takie właśnie myślałem, że będą. Po 300 zł nowe mam w hurtowni, śruby to coś się wymyśli.

300/kpl? blachowkręty ponoć dają rade :grin:

Opublikowano

300 zl / sztuka

Opublikowano

drogo w chooj :shock3: