Opublikowano 27 Maja 201511 l Lejce tez bedo predzej czy pozniej narazie jutro albo w piatek strychnina do fachowca i jak odbiore to mloda posadze i lejce mi zdatne
Opublikowano 27 Maja 201511 l Siemka chłopaki nie jest ktoś chętny na bixy hella 3? 100zl za 2 szt mam 5 kompletów w tej cenie.
Opublikowano 27 Maja 201511 l Siemka chłopaki nie jest ktoś chętny na bixy hella 3? 100zl za 2 szt mam 5 kompletów w tej cenie. jedna sztuke mi sprzedasz? bo chyba nie przezyla
Opublikowano 27 Maja 201511 l Arku coś wymyślimy bo mam jedną bez pary ale okazał się angol jak mi gościu wymieni to będzie dla ciebie.
Opublikowano 28 Maja 201511 l Autor Siemka chłopaki nie jest ktoś chętny na bixy hella 3? 100zl za 2 szt mam 5 kompletów w tej cenie.Ja cały czas jestem chętny ale nie ma mi kto rozkleic lamp żeby to zapakować. [emoji52] Tapniete z HGW 2
Opublikowano 28 Maja 201511 l Arku coś wymyślimy bo mam jedną bez pary ale okazał się angol jak mi gościu wymieni to będzie dla ciebie. spoko jak bedziesz mial daj znac to kase przeleje i wyslesz Siemka chłopaki nie jest ktoś chętny na bixy hella 3? 100zl za 2 szt mam 5 kompletów w tej cenie.Ja cały czas jestem chętny ale nie ma mi kto rozkleic lamp żeby to zapakować. [emoji52]Tapniete z HGW 2 a ile to roboty piekarnik i jazda pozniej papierek scierny na butelke i jazda z odblysnikami tylko by to trawe jaralo to przetwornice kojto Edytowane 28 Maja 201511 l przez arre
Opublikowano 28 Maja 201511 l Siemka chłopaki nie jest ktoś chętny na bixy hella 3? 100zl za 2 szt mam 5 kompletów w tej cenie.Ja cały czas jestem chętny ale nie ma mi kto rozkleic lamp żeby to zapakować. [emoji52] Tapniete z HGW 2 Mogę ci zrobić tylko nie jest to 1 dzień. Arek w a4 nie tak łatwo się rozkleja jak w a3.
Opublikowano 28 Maja 201511 l Autor Arku ja mam ori przetwornice [emoji6] Bidzio i to jest właśnie problem. Nie mam drugiego kpl. Lamp żeby na czymś latać do roboty Tapniete z HGW 2
Opublikowano 29 Maja 201511 l Bry! Panowie szukam kogoś z Wrocka lub okolic kto zamontowałby mi FMICA do B6 AVF oczywiście odpłatnie w granicach rozsądku będę wdzięczny za ew info, czy jakieś namiary pozdo.