Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Więc, teraz całkowicie się nie odpalił wygląda to tak: Jak jechałem ostatnio zrobiło mi się coś takiego A czasami działa nagle się rozmazuje, działa tylko w połowie. Czytałem coś że może to być jakiś sensor grafiki, ale nie wiem dokładnie co to i za co to służy. Ćwiara pomocy ;p bo chciał bym to gunwo już zrobic tak samo jak ten adapter do radia, czekam i czekam na niego
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Może być lutowanie procka od wyświetlacza, jak Cwiara nie poradzi pisz do mnie nie będę mu klientów odbierał
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Chcesz to bierz ta robote. Ja i tak czasu nie mam bo kupe nauki przede mna.
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l No jak porobić to za tydzień co najmniej bo w tym będę w kratkę we Wro
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje Jakiś kościół nowy otworzyli ? Btw miales pochwalic się maszynami w zakładzie jakiś czas temu. ogarnę burdello to zaproszę na razie to mam jeden wielki plac budowy.
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l No potrzebuje kogoś kto umie to ogarnąć bo nie wiem co tam może siedzieć i jakie mogą być koszta naprawy. A też zależy mi na czasie ;/ Olek napisz pw do mnie co to może być jak Ćwiara nie jest w stanie pomóc, chyba że uda mi się jakoś to sprawdzić ;/
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Maciek wypiłem parę lampek Torresa bo mnie gardło bolało i jak dzwoniłeś to już byłem wygaszony .
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Autor Jo tero sie zgasil... ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje Jakiś kościół nowy otworzyli ? Btw miales pochwalic się maszynami w zakładzie jakiś czas temu. ogarnę burdello to zaproszę na razie to mam jeden wielki plac budowy. Czekaj no... jak szkolenia z QSS przeprowadze to będzie błysk i porządek. Mam już certyfikat