Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shocked: :shocked:

Wszystkie grupy chcesz robić ?? (000, 001, 003, 004, 008, 010, 011)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, kto z wro jeździ granatowym sedanem B5 na białych felach(dekielki dope, ramka klubowa)? Widziany dzisiaj pod halą targową :)

P.S.- Ładnie się prezentuje :good:

Opublikowano

a ja widzę dość często również granatowego, ale avanta. Stoi często na ołtaszynie, na ulicy Szmaragdowej (?). Autko posiada klubowe ramki. Przyznaje się ktoś?! Chciałem pozdrowić, będziemy sąsiadami (choć i teraz mieszkam blisko - koło boiska). Jak nikt się nie przyzna, to i tak zaczepię, jak spotkam :hi:

Opublikowano

Panowie, kto z wro jeździ granatowym sedanem B5 na białych felach(dekielki dope, ramka klubowa)? Widziany dzisiaj pod halą targową :)

P.S.- Ładnie się prezentuje :good:

Dużo ludzi ma ramki, naklejki ale na spotach się nie pojawiają. :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

:shocked: :shocked:

Wszystkie grupy chcesz robić ?? (000, 001, 003, 004, 008, 010, 011)

ja nie mam diesla tylko ślepe i głuche AEB :decayed: dzisiaj zrobiłem 2x dynamiczne na S8 i A4 jak chłopakom się nie spodoba to się ustawimy . U mnie loguje się grupy 002 , 007 , 025 ... no chyba że o czymś nie wiem . Na vag-com angielskim spoko się robi logi ... a na naszym polskim vagu nie ogarniam wogóle ... albo ten program jakiś z d*py albo ja wolę ten bardziej manualny angielski :gwizdanie:

BTW vag-com robi 3 grupy na raz ... czyli max 3 przejazdy wg Twojej wyliczanki :cool1:

Opublikowano

Zapomniałem że nie masz TDI

W polskim to gówno zrobisz :decayed: loguje się 3 jednocześnie

Opublikowano
  • Autor

posłali mi temat do koszalina z rana ... :disgust: Musiałem założyć nowy i powklejać w tabelki bo chyba o to poszło :naughty:

Opublikowano

posłali mi temat do koszalina z rana ... :disgust: Musiałem założyć nowy i powklejać w tabelki bo chyba o to poszło :naughty:

link zapodaj

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

tyram do 23 a wy już pewnie browar walicie ... :slina:

Opublikowano

zgadłeś :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

odreagowałem wczoraj :naughty: musze robić taki twardy reset raz w tygodniu to spokojniejszy jestem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 10:27_________________________________________________będzie któryś dzisiaj ?

Opublikowano

:hi: :hi:

Ja już we Wrocku ale nie dam rady przyjechać ponieważ przyjechałem jako pasażer :decayed:

No takiej chu....wej drogi to dawno nie mieliśmy... od Katowic do Wrocka jedna ściana wody. Co kilka km jakieś auto rozwalone na barierce.

Szczur już podałem linka do Twojej bolączki.

Opublikowano
  • Autor

Podziękował bardzo . :)

Opublikowano

Witam z tej strony Krystian.

Spotkanie o 18 na parkingu Orbity jest aktualne

Opublikowano
  • Autor

jak najbardziej

Opublikowano

przepraszam Panowie, że mnie nie było, ale dopiero po 19 prace skończyłem :disgust:

Opublikowano

przepraszam Panowie, że mnie nie było, ale dopiero po 19 prace skończyłem :disgust:

Nie marudż mnie też :> dopiero co zjechałem na chate i położyłem dziecioki spać.