Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisałem kilka stron wcześniej - ople się smalcem po dachu smaruje i czeka aż psy wpierdolą :kox:

Najlepsze auto to służbowe :kox:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zgadzam się z 101 procentach :decayed:

Opublikowano

"Jakim autem zjedziesz po schodach?? Służbowym !!" :))) Suchar, ale pasuję, do rozmowy :P

Opublikowano

Gwint jest w planach na pierwszym miejscu :wink4: Myślę, że w ciągu miesiąca już będzie :decayed:

Ale kolor naklejki gejowski :thumbdown:

oj stary stary.. wszystkie tego typu naklejki są w takich kolorach.... to specjalnie jest tak robione...

Zjechałem już do miasta.... 400km zrobiłem i wszystko mnie boli po tych dziadowskich stołkach :kwasny:

Auto na trasę dobre po warunkiem że nie wyprzedzasz :polew:

Dokładnie... to coś na wzór WHEEL-WHORES.COM :wink4:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 22:18_________________________________________________A co do gleby... to to się nazywa gleba :kox:

569366016_9i_XUL_L_540x360.jpg

3650540372_5ef5927a4b_o.jpg

:notworthy:

to już przesadzone wg mnie. wygląda lepiej jak jednak jest jakiś prześwit, a nie jak koła ocierają o podsufitkę :wallbash:

Opublikowano

Mi nie chodziło o glebę do wyprzedzania tylko a auto służbowe które mamy z żoną w domu...

jest to opel astra 1,7 CDTi 110PS i powiem że dziadostwo.. ma najechane 1000km i już dzisiaj jakiś małe trzaski z podsufitki dochodziły......

A wiem wiem...z tą glebą to tak zupełnie z innej beczki wyjechałem :kox: hehe
Opublikowano

Spartan, kolor masz auta na prawde za***isty - nie psuj go jakimiś gejowskimi nalepkami ;) jeśli chcesz mieć taką nalepkę spoko, ale nie w tym kolorze ;)

Opublikowano

Spartan, kolor masz auta na prawde za***isty - nie psuj go jakimiś gejowskimi nalepkami ;) jeśli chcesz mieć taką nalepkę spoko, ale nie w tym kolorze ;)

Zostanie zerwana... To pierwsza i ostatnia naklejona na lakier... :wink4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 13:45_________________________________________________A tak w ogóle to nikt nie kojarzy tej mojej padliny? :cool1: Bo kupiłem ją już z klubowymi ramkami...
Opublikowano

Sporo śmigam po Wrocku ale jeszcze nie widziałem takiego koloru.

Wiesz ludzi sporo jest.. zamawiają gadżety a na spoty nie zawitają boi po co......

Siema tak w ogóle.

Opublikowano

Sporo śmigam po Wrocku ale jeszcze nie widziałem takiego koloru.

Wiesz ludzi sporo jest.. zamawiają gadżety a na spoty nie zawitają boi po co......

Siema tak w ogóle.

Kupiłem :audi: w Poznaniu...ale blachy ZK... Miałem na myśli forum... Czy tutaj się ktoś z groszkiem nie wychylał :wink4:
Opublikowano

A będzie ktoś dzisiaj na spocie? Zastanawiam się właśnie nad zagospodarowaniem wolnego wieczoru i może w końcu bym dotarł choć na chwilę, się przywitać.;)

Opublikowano

Ja też chce się przywitać, bo jeszcze nie miałem okazji :)

Opublikowano

Doprowadzę swoją machinę do eleganckiego stanu to też zawitam... Bo na razie jest kilka szczegołów do zrobienia i wstyd :decayed: hehe

Opublikowano

Doprowadzę swoją machinę do eleganckiego stanu to też zawitam... Bo na razie jest kilka szczegołów do zrobienia i wstyd :decayed: hehe

Przyjedżcie - gabloty obejrzymy w następnym terminie.
Opublikowano

ok to ja bede

Opublikowano

Spot to spotkanie ludzi... a nie lans A4-kami :polew: :polew: Takie tłumaczenia, że coś jeszcze do zrobienia mam i nie wpadnę to śmiech na sali...

Mnie dzisiaj nie ma...

Opublikowano

jestem pod orbita i tutaj same ople :kwasny: zadnej audi

Opublikowano

jestem pod orbita i tutaj same ople :kwasny: zadnej audi

Pojechałeś za daleko !

Zaraz po lewej stronie a nie do końca się jedzie.

Opublikowano

wybaczcie Panowie, mnie dzisiaj nie bylo bo sie z łóżka ruszyc nie moge :/

Opublikowano

Spot to spotkanie ludzi... a nie lans A4-kami :polew: :polew: Takie tłumaczenia, że coś jeszcze do zrobienia mam i nie wpadnę to śmiech na sali...

Mnie dzisiaj nie ma...

Oj tam...musiałem się jakoś wytłumaczyć :gwizdanie: hehe ...dzisiaj miałem zajechać (nawet przejeżdżałem ok 17.30 tamtędy) ale miałem spotkanie z klientem :)
Opublikowano

No dużo ludzi było i dużo nowości - postalim pogadalim pojechałem o 20.10 to jeszcze troche osób zostało spot mega udany :good: