Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Pany! Rozruszać ten temat, bo ginie...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebuje alu do audi 16'' z oponami w dobrej cenie :decayed:

Opublikowano

Gdzie we Wrocku pomaluje/wypoleruje felgi? No i za ile? :decayed:

Opublikowano

Wojtas, skołuj mi za dobrą cyfre ori 17 z oponami, to się zamienimy :hi: ja mam łopaty, jakby Cie interesowały, to wal na PW, można się dogadać.

Opublikowano

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 19:53_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=210089.0

Panowie, pomoże ktoś? Macie kabelek pożyczyć ewentualnie? Może ktoś ma pożyczyć miernik lakieru? W tę niedzielę raczej już będę...

Opublikowano

Panowie jaki jest koszt osłony silnika tej z góry do 2.5tdi? Bo moja była dość mocno popękana i trochę mnie to irytowało gdy maskę podnosiłem... Dzisiaj się wziąłem za "renowacje" :decayed: i tak się zastanawiam czy to było warte zachodu :disgust:

Opublikowano

poszukaj w dziale sprzedam. Stałą tam ostatnio cała 2.5 tdi na części. Na pewno coś tam znajdziesz :good:

Panowie, nikt nie ma miernika lakieru?! :kwasny:

Opublikowano

DSC02139.jpg

A ja dalej męczę o kod lakieru :kox: W papierach znalazłem zdekodowany VIN z ASO... Pomoże ktoś odczytac kod lakieru? Bo ja się gubię :kox: hehe

Opublikowano

Sima byki

JUr\tro wracam ale nie wiem czy dam radę w\przyjechać na spota.... muszę dojść do siebie... jak dam to będę

Opublikowano

Siema !

Nie mam 100 postów, więc nie mogę tego dodać w dziale sprzedaż:/ ale mam do sprzedania TV LG LED 47LE5500, prosto z fabryki, sprawdzony w dziale jakości, indywidualnie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, do obejrzenia w przyszłym tyg. we Wrocławiu. Jakby ktoś, mógł, to proszę o wstawienie do działu "Sprzedaż", bo nie chce specjalnie, nabijać postów w Hyde park. Dzięki i Pozdrawiam.

P.S Link do opisu TV: http://www.topmarket.pl/telewizory-led-full-hd-lg-47-le-5500-p40566.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-06&utm_content=40566#nclid=25beac00b432e8a122d614abf05c7f2d

Cena: 3000 zł

Opublikowano

Le_ba_GLEBIE_bitch_s.jpg

Zostawić czy out? :wink4:

Opublikowano

Siema !

Nie mam 100 postów, więc nie mogę tego dodać w dziale sprzedaż:/ ale mam do sprzedania TV LG LED 47LE5500, prosto z fabryki, sprawdzony w dziale jakości, indywidualnie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, do obejrzenia w przyszłym tyg. we Wrocławiu. Jakby ktoś, mógł, to proszę o wstawienie do działu "Sprzedaż", bo nie chce specjalnie, nabijać postów w Hyde park. Dzięki i Pozdrawiam.

P.S Link do opisu TV: http://www.topmarket.pl/telewizory-led-full-hd-lg-47-le-5500-p40566.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-06&utm_content=40566#nclid=25beac00b432e8a122d614abf05c7f2d

:hi:

W dziale Hyde Park i tak postów nie ponabijasz. Tylko dział techniczny. Ja się przymierzam do nowego telewizora, więc jak będziesz we Wrocku to chętnie obejrzę. Chociaż szukam czegoś tańszego raczej...[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 09:48_________________________________________________

Le_ba_GLEBIE_bitch_s.jpg

To już zależy od Ciebie. Jak sprawisz sobie gwint, to zostaw, ale jak ma stać, jak stoi, to zerwij jak najszybciej :gwizdanie:

Opublikowano

Le_ba_GLEBIE_bitch_s.jpg

:polew: :polew:

Zostaw :good:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 13:24_________________________________________________

Siema !

Przykro mi kolego ale nikt za Ciebie nic nie będzie wystawiał... zapoznaj się z regulaminem.

Opublikowano

Gwint jest w planach na pierwszym miejscu :wink4: Myślę, że w ciągu miesiąca już będzie :decayed:

Opublikowano

Gwint jest w planach na pierwszym miejscu :wink4: Myślę, że w ciągu miesiąca już będzie :decayed:

Ale kolor naklejki gejowski :thumbdown:
Opublikowano

Wiem :blink: ...ale dostałem za frajer :wink4:
Opublikowano

oj stary stary.. wszystkie tego typu naklejki są w takich kolorach.... to specjalnie jest tak robione...

Zjechałem już do miasta.... 400km zrobiłem i wszystko mnie boli po tych dziadowskich stołkach :kwasny:

Auto na trasę dobre po warunkiem że nie wyprzedzasz :polew:

Opublikowano

oj stary stary.. wszystkie tego typu naklejki są w takich kolorach.... to specjalnie jest tak robione...

Zjechałem już do miasta.... 400km zrobiłem i wszystko mnie boli po tych dziadowskich stołkach :kwasny:

Auto na trasę dobre po warunkiem że nie wyprzedzasz :polew:

Dokładnie... to coś na wzór WHEEL-WHORES.COM :wink4:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 22:18_________________________________________________A co do gleby... to to się nazywa gleba :kox:

569366016_9i_XUL_L_540x360.jpg

3650540372_5ef5927a4b_o.jpg

:notworthy:

Opublikowano

Mi nie chodziło o glebę do wyprzedzania tylko a auto służbowe które mamy z żoną w domu...

jest to opel astra 1,7 CDTi 110PS i powiem że dziadostwo.. ma najechane 1000km i już dzisiaj jakiś małe trzaski z podsufitki dochodziły......

Opublikowano

Tak jak pisałem kilka stron wcześniej - ople się smalcem po dachu smaruje i czeka aż psy wpierdolą :kox: