Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co z klapa tzn rejestracja ta dorabiana ? założyć jakoś ta normalna wygiąć czy coś ?

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 896,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co do rejestracji to lepiej weź starą podegnij .... Ps. angliki jedziesz przyprowadzić?

Opublikowano

Szwajcaria przestała schodzić :grin:

Opublikowano

tablicy to raczej się nie czepią, najwyżej weż ori ze sobą i elementy montażowe,.

Opublikowano
maj.jpg:kox: chyba kropki nie będzie za to
Opublikowano

Pany dajcie kogoś kto dobrze wystroi mapę gazu

Opublikowano
Pany dajcie kogoś kto dobrze wystroi mapę gazu

Kudłatego sie pytaj , on mi kiedys opowiadal o jakims typie z Radomia ktory ogarnia temat

Opublikowano

Marcin, zadzwoń jutro, w pracy będę :) pozdro 4 all

Opublikowano

Robert pamiętasz o mnie?:jerk:

Opublikowano

Taka scena od znajomego handlarza: " sprzedałem mercedesa na drugi dzień dzwoni baba i z żalem miał być diesel a na klapie jest BENZyna" :facepalm:

---------- Post dopisany 07-05-2014 at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2014 at 23:19 ----------

Robert pamiętasz o mnie?:jerk:

nie pamięta jak i ja o nim :wink:

suma.jpg

---------- Post dopisany 09-05-2014 at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 23:43 ----------

w tym Bałtowie może byc ciekawie :

Klub ADHD MOTO KLUB zaprasza Wszystkich miłośników motoryzacji bez względu na wiek, płeć czy markę samochodu na III już oficjalny zlot pt. "Rozpoczęcie sezonu". Impreza odbędzie się 18 Maja (niedziela) o godzinie 11 w malowniczym Bałtowie. Miejsce większości znane z cyklu wielu organizowanych tam imprez. Po udanych zlotach w tamtym roku, postanowiliśmy nie odpuszczać a działać mocno dalej. Bawić będziemy się w samym centrum kompleksu turystycznego JuraPark, a mianowicie na głównym boisku przy Okręglicy, murawa jest idealnie równa, dookoła kilka zbiorników wodnych, piękna przyroda, plac pomieści spokojnie ponad 200 aut. Będzie udostępniona dla Nas cała gastronomia łącznie z zapleczem alkoholowym. Również na scenie na pewno nie zabraknie dobrego nagłośnienia oraz dj'ów. Ten dzień również jak poprzednim razem rozpoczniemy spotkaniem na ZOZ-ie w Ostrowcu Świętokrzyskim o godzinie 10. Stamtąd wszyscy przejedziemy do Bałtowa gdzie będzie na Was czekać wiele atrakcji i dobra atmosfera. Pasja, zamiłowanie i dobra zabawa...to wszystko można spotkać w jednym miejscu :) Planujemy przeprowadzić liczne konkursy a dla najlepszych przewidujemy ciekawe nagrody. Wjazd na imprezę kosztować będzie 15zł, niezależnie od ilości osób w aucie. Każdy na wjeździe dostanie teczkę a w niej naklejkę zlotową, gadżet klubowy oraz różne rabaty,ulotki od naszych partnerów imprezy.

Liczymy na dobrą frekwencję i udaną zabawę. Musisz tam być! :)

Firmy/osoby chętne do współpracy prosimy o kontakt.

Prosimy Wszystkich o zapraszanie swoich znajomych do wydarzenia oraz rozsyłanie informacji po forach motoryzacyjnych.

---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

https://www.facebook.com/events/221377178058941/239752276221431/?notif_t=plan_mall_activity

---------- Post dopisany 10-05-2014 at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany 09-05-2014 at 00:23 ----------

Robercik jak chcesz to mogę ci ogarnąć temat w poniedziałek około 20 bo będę wracał z klamotami :hi:

Opublikowano

Paweł jeszcze fug niema, jak bedą dam znac,.

nie sprawdzałes cegły???

Opublikowano

ok zapomniało sie jutro jestem do 16 :wink:

Opublikowano

Ktoś na dniach jedzie do Wawy? Potrzebuję się zabrać w jedną stronę.

Opublikowano

Pany, z innej beczki pytanie,

jakie macie telewizory u siebie, jakies opinie o nich, zastanawiam sie nad 40-42 cale do salonu,.???

Opublikowano

Zależy jaka powierzchnia tego salonu, 42" może być za mały :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja mam sony bravia 47" (wifi, usb inne szmery bajery ) polecam :wink:

Opublikowano

mcm cena???

kali do tv od kanapy ze 4 metry, salon 6x6

wiem wiem 50'', ale takiej kasy na tv niemam a uchwyt muszę juz mocowac,.

Opublikowano

Robert ja mam Panasonica i jestem zadowolony. Powiem tak 47cali to dobra opcja i poszukaj gdzie dają 5 lat gwarancji w cenie. Jak ja kupowałem to Panasonic i Sony dawali ale na Sony nie miałem kasy :) a szmerów bajerów to teraz wszędzie napchane...

Opublikowano

ja mam 2 Samsungi

1. Samsung 40" ue40d5000 d*py nie urywa... ale to pewnie ze ma już 3 lata i widziałem już kosmiczne wynalazki

2. Samsung 32" ue32es6340 bardzo ładny .. naprawdę miło popatrzeć... polecam