Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy przejeżdzał obok Twojego samochodu i nikt Cie w nim nie widział. Myśleliśmy, że może poszedłeś na zakupy czy coś, ale że długo Cie nie było to podjechaliśmy sprawdzić dokładnie czy jesteś w środku.. no i byłeś.. :D

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda że nie mogłem wpaść ;( Furka stoi robią mi te drzwi... Ale jutro ją odbieram :evil:

Czyli jednak malujesz te drzwi, bardzo różniły się odcieniem?

Opublikowano

Różniły się ale nie dużo muszą je stonować bo odcień jest trochę jaśniejszy niż mój. Lakierem przezroczystym z odpowiednim tonem musieli je prysnąć... Na szczęście obeszło się bez szpachli i malowania ale i tak ten błąd kosztował mnie 1000zł Ale można powiedzieć że znaku nie ma pomijając to że po polerowaniu całego auta te drzwi mają trochę większy połysk niż reszta...

Opublikowano

A u kogo to robiłes?

Opublikowano

Na kieleckiej tam gdzie tłumiki sprzedają

Opublikowano

Adrian, połysk się wyrówna. :wink4:

Opublikowano

tak tez powiedział gość w tym zakładzie ze z czasem sie wyrówna. zresztą jak sie trochę przybrudzi autko to nawet nie będzie widać.

Opublikowano

no i u Maslanki i u jeszcze jednego speca... naszczęście jest już wszystko ok. Mam nadzieję że ok okaze sie za jakies 1000km

Opublikowano

hejka, milo bylo poznac w piatek na spociku, mysle do nastepnego w cieplejszych klimatach niz ostatnio:)

pozdro

Kinga

Opublikowano

hejka, milo bylo poznac w piatek na spociku, mysle do nastepnego w cieplejszych klimatach niz ostatnio:)

pozdro

Kinga

ta nie ma problemu[; wsadzę Cie do samochodu i włączę stołki:P i zacznę wozić wino w samochodzie;P

Opublikowano

też milo było poznac klubowiczów i klubowiczkę :hi:

Opublikowano

sorry za OT w Waszym wątku ale mam pilną sprawę

czy ktos z Was wybiera się do Wawy ?? mam przesyłkę do naszego Klubowicza z Radomia

Opublikowano
  • Autor

sorry za OT w Waszym wątku ale mam pilną sprawę

czy ktos z Was wybiera się do Wawy ?? mam przesyłkę do naszego Klubowicza z Radomia

a wczoraj byłem w wawie i mogłem sam odebrać :), jakbyś dał wcześniej znać

Opublikowano
:kwasny: karwa - damy radę - jak nie to puszcze kuriera. Na weekend będziesz ją miał w domciu
Opublikowano
  • Autor

:kwasny: karwa - damy radę - jak nie to puszcze kuriera. Na weekend będziesz ją miał w domciu

spoko

Opublikowano

pozdro

Kinga

ta nie ma problemu[; wsadzę Cie do samochodu i włączę stołki:P i zacznę wozić wino w samochodzie;P

:mysli: :mysli: to w takim razie bede w Radomiu bywac czesciej :>

Opublikowano

Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". :D

adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie. :)

Opublikowano

Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". :D

adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie. :)

oooo piknie bracie - to przekaże Ci paczuszkę dla mcm00'a

Opublikowano
  • Autor

ja nie piję herbaty więc będzie 9 i 1 kawa ale capuccino :wink4:

Opublikowano

oooo piknie bracie - to przekaże Ci paczuszkę dla mcm00'a

mcm00 bedzie miał interes by wpaśc na spota :decayed: