Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że tylko szybę wywalili choć i tego szkoda ale było by gorzej jak by przyszło im do głowy przyozdobić ci bok przy pomocy gwoździa. Swoją drogą to taka zazdrość panuje że szok :(

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 893,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrze że tylko szybę wywalili choć i tego szkoda ale było by gorzej jak by przyszło im do głowy przyozdobić ci bok przy pomocy gwoździa. Swoją drogą to taka zazdrość panuje że szok :(

to samo poweidzialem sobie ze lepiej ze mi wybili szybe niz jak by mieli noz w bok wbic albo cos z dachem;/ no a kolega trzyma tam od miecha bmw i nawet nie parkuja kolo niego;/

Opublikowano

Mój ojciec zastał kiedyś rozbitą przednią szybę i cegłę w środku. :angry: Stare czasy, wtedy jeszcze Warczyburgiem jeździł. :kox:

Opublikowano

Ale jak widać te stare czasy znów niestety wracaja :kwasny: , ostatnio znowu dosyc czesto słyszy sie o włamaniach do aut :thumbdown:

Opublikowano

Może to niegłupi pomysł z tą używką. Z Głogowa niech kurier przywiezie szybe..

EDIT: Poprawka - widzę, że z tego Głogowa to tylko odbiór osobisty, ale może są jakieś oferty z dostawą.

Opublikowano

ja tylko podpowiadam jak można zmniejszyć koszty , można znaleźć i z przesyłką tylko trzeba chcieć http://www.moto.allegro.pl/item544953031_szyba_oryginalna_tylna_audi_a4_sedan_r_2001_2005.html http://www.moto.allegro.pl/item544952842_szyba_tylna_tyl_audi_a4_sedan_r_2001_2004.html i zawsze to orginał a nie zamiennik ,pozdrawiam

Opublikowano

odzim, przyjedź w któryś piątek na spota. Postoimy, pogadamy i poklepiemy głupoty.. :wink4:

Opublikowano

wybierałem się już parę razy ale zawsze coś mi wypadnie , postaram się wpaść

Opublikowano

Zapraszamy. :th:

Opublikowano

heh spoko załatwiłem sobie już szybę w radomiu właśnie ją wycinają z inne samochodu:P nie chciałem zamawiać z allegro bo nie mam zaufania do kurierów

Opublikowano

heh spoko załatwiłem sobie już szybę w radomiu właśnie ją wycinają z inne samochodu:P nie chciałem zamawiać z allegro bo nie mam zaufania do kurierów

To tak jak ja...Ale poczty nic nie pobije :P

Opublikowano

Ozix, widziałem, że jesteś na liście chętnych na zlot, ale póki co jesteś tylko "chętny", bo nie wpłaciłeś zaliczki. Lepiej zrób to szybko, bo w końcu ktoś zajmie Twoje miejsce.. :wink4: Organizatorzy wyznaczyli ostateczny czas do 15 lutego.

Opublikowano

heja wszystkim,

bedzie jakis spocik w najblizszy piatek (06.02.09)? jesli tak jaka jest aktualnie Wasz miejscowka i godzina?

bede w radomiu i chetnie bym pozna araodmkas ekipe i postala gdzies na parkingu:)))

pozdro

Kinga

Opublikowano

Kinga, miało mnie nie być w ten piątek, no ale skoro mamy mieć gościa, a tym bardziej płci pięknej to przyjadę. :)

Godz. 19:00 z minutami - parking Billi na Wernera/Mireckiego (przy Fregacie). :)

Opublikowano

Kinga, miało mnie nie być w ten piątek, no ale skoro mamy mieć gościa, a tym bardziej płci pięknej to przyjadę. :)

Godz. 19:00 z minutami - parking Billi na Wernera/Mireckiego (przy Fregacie). :)

Hahaha,dobre :good: , to i ja przyjde :decayed:

Opublikowano

tomaszust, swietnie to dozobaczenia w takim razie. Przeslij mi na wszelki wypadek tel na priv.

dzieki

K.

Opublikowano

oZiX , czy Ty czasem nie pomieszkujesz na Gołębiowie II , chyba kiedyś Cię tam widziałem? :mysli:

Opublikowano

witam witam jak mi się uda to i ja zawitam wszystko zależy od speców z warsztatu:)