mcm Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Cześć ludziska. :kox: coś taki zadowolony, umoczyłeś w końcu czy jak... a co to znaczy??:| jak dorośniesz to ci powiem dobrze tato;> poćwiczysz na mnie nim weźmiesz się za synków;P dobre
odzim Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Posiadam VW Bora i potrzebuję ją sprawdzić kompletnie na kompie, może ktoś pomóc?? moge jutro po 18 stej - mozemy sie gdzies ustawic najlepiej koło fregaty -mozna na szarych szeregów dynamiczne zrobić
wuju Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 dobrze tato;> poćwiczysz na mnie nim weźmiesz się za synków znaczy jak,bedzie ćwiczył na Tobie moczenie? :shocked: :polew: :polew:
wuju Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 nie opuściłem żadnego odcinka
odzim Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 taaaaaaaaaaaaa[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 23:35_________________________________________________fajna sztuka =moze byc bez cipowania http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=3500&makeModelVariant2.modelId=10&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&maxPrice=6001&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=137238661&pageNumber=1 choojnia jat tralala,paździerz jakich mało i ten biały dym z wydechu o którym zechcieli napisać To już ta jest lepsza ,akurat bez tych chamskich felg za 6k,turbawke zregenerować http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vsyxaruol4lv skad wiesz ze c**jnia
wuju Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 nie opuściłem żadnego odcinka domyslam się,zresztą to chyba u Ciebie na ścianie w pokoju wisi taki poster wisiał dopóki nie odkupiłeś go ode mnie
mokom69 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Posiadam VW Bora i potrzebuję ją sprawdzić kompletnie na kompie, może ktoś pomóc?? moge jutro po 18 stej - mozemy sie gdzies ustawic najlepiej koło fregaty -mozna na szarych szeregów dynamiczne zrobić odzim jeżeli byś mógł to z chęcią, zależy mi na tym by było w miarę szybko bo blachy mam o soboty a jeszcze parę spraw z nią muszę ogarnąć...tym bardziej że wiem że coś z nią nie tak
mcm Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 wisiał dopóki nie odkupiłeś go ode mnie raczej dorzuciłeś go temu leszczowi co padline od Ciebie zabrał buahahahaha
wuju Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 wisiał dopóki nie odkupiłeś go ode mnie raczej dorzuciłeś go temu leszczowi co padline od Ciebie zabrał nie wstydź sie
mokom69 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 odzim jeżeli byś mógł to z chęcią, zależy mi na tym by było w miarę szybko bo blachy mam o soboty a jeszcze parę spraw z nią muszę ogarnąć...tym bardziej że wiem że coś z nią nie tak tylko się tam po gębach nie wystrzelajcie :polew: a tp dostałeś cynk że któryś ma taki zamiar??
wuju Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 odzim uważaj to pułapka :polew:
odzim Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 w piatek ide do archiwum leci kto jeszcze [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 22:29_________________________________________________bedzie kilka lasek z roboty
mcm Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 jak ci jutro chłopaki nastukają to nigdzie nie pójdziesz[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 22:30_________________________________________________
odzim Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak ci jutro chłopaki nastukają to nigdzie nie pójdziesz[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 22:30_________________________________________________ taaa [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 22:31_________________________________________________ w piatek ide do archiwum leci kto jeszcze [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 22:29_________________________________________________bedzie kilka lasek z roboty czy mamy to traktować jako zaproszenie? :gwizdanie: wtedy jak pojechales tak sie zajebałem ze hohohohohoh jeszcze do fanana pojechalismy ,mogli byscie wpaść , przedstawie kumpli z klubu
odzim Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 wtedy jak pojechales tak sie zajebałem ze hohohohohoh jeszcze do fanana pojechalismy ale mam nadzieję że pamiętasz wszystko? prawie wszystko heheheheheh
odzim Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 to jak bedziecie chcieli to wpadać do arch , bedzie sie z kim pobawić
mcm Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 sam już nie dajesz rady na wszystkie
Rekomendowane odpowiedzi