Kwinto69 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki
oZiX Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki czasem;p
tomaszu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki A przyjechałeś na ostatni spot.
odzim Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki bo kazdy pasjonat motoryzacji musi miec choc raz BMW bo to jednak najlepsze auta RWD , podobno trzeba miec jeszcze przynajmniej raz alfe
kudalty66 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki ja czasem sie pojawiam, i nawet mam naklejkę klubową, pozdr ale ostatnio zapierol mam, wiec czasu brak, aaaaa, jeszcze mam budowę domu,. nawiasem, czy ktoś ma pojęcie czy ?DSG w golfie ma dwumasa???[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 23:01_________________________________________________ czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki bo kazdy pasjonat motoryzacji musi miec choc raz BMW bo to jednak najlepsze auta RWD , podobno trzeba miec jeszcze przynajmniej raz alfe od dawna smigam czasem brata starym scorpio, 2.0 dohc, też bokiem lata, nie chce ktos, za tysiaka???
Kwinto69 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 BMW dobre nie jest złe alfą jezdził kolega z miska miał jazde rozpruł ze trzy razy i dał se spokój :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 23:29_________________________________________________ładne to A 8 lata takie srebrne chyba usa widział ktos?
tomaszu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ładne to A 8 lata takie srebrne chyba usa widział ktos? Za duże.
Kwinto69 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 czy jakieś a 4 to pojawiają sie na spocie? bo z tego co widzę to panowie przesiedli sie na bmki myslija czasem sie pojawiam, i nawet mam naklejkę klubową, pozdr naklejkę i ja muszę se zapodać ładne to A 8 lata takie srebrne chyba usa widział ktos?Za duże. tongue4 ale jak ma 4.2 to i mocne
patryk10015 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam chciałbym wszystkich zaprosić na złocik nie wiem czy ktoś już wcześniej zapraszał. Czas: 15 sierpnia 2011 [poniedziałek] start godzina 13:00 Miejsce: Ciechanów, ul. Niechodzka 5 [tak jak w zeszłym roku - parking galerii "Mrówka". Na tym złociku będą wszystkie auta vag w tym również audi. Ja zamierzam się wybrać moją padlinką. I sorki za takie późne info ale ja sam wczoraj się dowiedziałem. A tu link z zeszłego roku: http://www.golf3.pl/topic...cka-vt27727.htm
Kwinto69 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 coś ta data zamotana bo 15 wypada w poniedziałek :gwizdanie:
patryk10015 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 tak bo w poniedziałek jest święto i jest dniem wolnym od pracy a ten parking znajduje sie przy markiecie budowlanym i to może dla tego specjalnie ten dzień wybrali rok temu też było 15 sierpnia
Kwinto69 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 tak bo w poniedziałek jest święto i jest dniem wolnym od pracy a ten parking znajduje sie przy markiecie budowlanym i to może dla tego specjalnie ten dzień wybrali rok temu też było 15 sierpnia na stronie golfa 3 "Spotkanie rozpocznie się 15 sierpnia [niedziela] od godz.15:00 na parkingu "Galerii Mrówka" w Ciechanowie dla navi: Ciechanów ul. Niechodzka 5] mam kursa na okęcie ale z rana szkoda że dopiero od 15 zlot tak to bym dwie pieczenie na jednym ogniu miał zapowiada sie ciekawie ...
patryk10015 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 w tam tym roku było 15 sierpnia w niedziele ja właśnie ze zlotu wróciłem
Kwinto69 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 i jak były perełki? czy samych golfy sie zleciały...
kudalty66 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 siema MCM, małolat niestety nie chciał ciemnego, kupił tego stalowego pazdziocha, pozdr
mcm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 MCM, małolat niestety nie chciał ciemnego, kupił tego stalowego pazdziocha, pozdr to se ja polatam
odzim Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 siema MCM, małolat niestety nie chciał ciemnego, kupił tego stalowego pazdziocha, pozdr ty tu nie zagaduj tylko od tygodnia czekam na info kiedy astra ma przyjechac a ty nic sie nie odzywasz ,mam ją dać komuś innemu do roboty czy jak
kudalty66 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 siema MCM, małolat niestety nie chciał ciemnego, kupił tego stalowego pazdziocha, pozdr ty tu nie zagaduj tylko od tygodnia czekam na info kiedy astra ma przyjechac a ty nic sie nie odzywasz ,mam ją dać komuś innemu do roboty czy jak pamietam, odezwe sie wkrótce
oZiX Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 MCM, małolat niestety nie chciał ciemnego, kupił tego stalowego pazdziocha, pozdr to se ja polatam a cos przedajesz ?:>
Rekomendowane odpowiedzi