Kaśka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Hmmm, czyli Łukasz przyjeżdża do Radomia z żoną?? \chyba raczej Bryńce chodziło o to że to jego żona będzie mu tańczyć Dawno się tak nieubawiłam :polew: :laghing2:
Suli Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Buuuchachacha :nabijasie: Ale co by nie powiedzieć Brynia - to właśnie skorpionki skłonne sa do takich numerów :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 już się uspokoiło , możemy wrócić do poziomu rozmów spotów radomskich - tu nie ,,warszawa" :polew: tu się na poważne teamty rozmawia :wink4: np o świniach jedzących milky way'a :polew:
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 już się uspokoiło , możemy wrócić do poziomu rozmów spotów radomskich - tu nie ,,warszawa" :polew: tu się na poważne teamty rozmawia :wink4: Czuję się obrażony, że życzenia dla mnie to tematy mało poważne
Gość Adrian Matracki Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 o ludzie!! ja wczoraj piłem w akademikach huhu 43 osoby w pokoju ciężko było;P 1/4 mili - I runda Otwartego Pucharu Polski WST. Zawody odbędą się 25. kwietnia 2009 roku na lotnisku w Ułęży koło Ryk. Ktoś chętny ? ja mogę popatrzeć[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 09:02_________________________________________________dziś mogę z wami pić online;) opijemy moje nowe tymczasowe mieszkanie[; Ktoś jeszcze się wybiera... Hym długo mnie nie było aż 3 strony nabazgraliście :>
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 LukaszkuR nie życzenia, tylko ich interpretacja :gwizdanie: Przecież wiesz doskonale, że ich interpretacja była poprawna i to tylko żarty
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam Zapraszamy na spoty w piątki ok 19-stej ul; Mireckiego pod Billą ta billa to jakis market? moze ja bym sie kiedys na spocie pojawił
mcm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam Zapraszamy na spoty w piątki ok 19-stej ul; Mireckiego pod Billą ta billa to jakis market? moze ja bym sie kiedys na spocie pojawił parking obok OBI. Zapraszmy
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam Zapraszamy na spoty w piątki ok 19-stej ul; Mireckiego pod Billą ta billa to jakis market? moze ja bym sie kiedys na spocie pojawił parking obok OBI. Zapraszmy jak ogarnę całkiem a4 ( bo narazie sie rejestruje ) to myślę ze sie zjawie widziałem w niedziele w zwoleniu twoja b5 przy rynku bardzo fajna
mcm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam Zapraszamy na spoty w piątki ok 19-stej ul; Mireckiego pod Billą ta billa to jakis market? moze ja bym sie kiedys na spocie pojawił parking obok OBI. Zapraszmy jak ogarnę całkiem a4 ( bo narazie sie rejestruje ) to myślę ze sie zjawie widziałem w niedziele w zwoleniu twoja b5 przy rynku bardzo fajna mnie też się podoba
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No to i mi. Wuju, zapraszamy w każdy piątek. Ustawiamy się zawsze przy Fregacie. :th:
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dużo przyjeżdża na spoty? jak sie kiedyś zdecyduje wybrać to znajdzie sie dla mnie miejsce na parkingu?
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie tak dużo jak BMW, ale średnio 5-6 aut (razem z Citroenem).
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 wstyd sie trochę pokazać zwyczajna b6 bez żadnych modów
oZiX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 wstyd sie trochę pokazać zwyczajna b6 bez żadnych modów spoko spoko u nas b6 tylko Brynia ma zmodzoną;> moja prawie seria:D
mcm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 wstyd sie trochę pokazać zwyczajna b6 bez żadnych modów nie chodzi o mody, chodzi o A4
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jak juz ogarnę wszystko z moja i rejestracja, to wtedy jakaś i sie pojawię
Rekomendowane odpowiedzi