M.Arrkadiusz Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Sory ,że pytam,a z jakich okolic jest kolega "kudłaty" i ile bierze za malowanie poszczególnych elementów
wuju Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 masz w jego podpisie kom, dzwoń i się dogaduj
mcm Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Sory ,że pytam,a z jakich okolic jest kolega "kudłaty" i ile bierze za malowanie poszczególnych elementów kolega mieszka w okolicach Radomia, cene ustalasz indywidualnie, dzwoń orientuj się
wuju Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 macie jakiś namiar na hurtownie alkoholi ? bo w kozienicach to trochę przesadzają z tymi cenami :gwizdanie:
Kwinto69 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 zobacz w selgrosie parę osób kupowało na większe biby
mokom69 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 macie jakiś namiar na hurtownie alkoholi ? bo w kozienicach to trochę przesadzają z tymi cenami :gwizdanie: wuju hurtownia na ul. Kaliskiej od Słowackiego ja tam brałem, brat też i generalnie spoko ceny mają
wuju Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 w selgrosie jak nie ma promocji to też jest d*pa, mokom daj jakiś namiar, albo pw co i za ile tam mają bo generalnie nemiroff mnie interesuje
Kali S4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wuju hurtownia na ul. Kaliskiej od Słowackiego ja tam brałem, brat też i generalnie spoko ceny mają chyba Kalińskiej,jeżeli chodzi Ci o hurtownię "Centrum" Centrum. Hurtownia alkoholi i napojów Kalińska 4, Radom 48 363 42 42 Jeździłem tam kiedyś jako driver
odzim Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wuju hurtownia na ul. Kaliskiej od Słowackiego ja tam brałem, brat też i generalnie spoko ceny mają chyba Kalińskiej,jeżeli chodzi Ci o hurtownię "Centrum" Centrum. Hurtownia alkoholi i napojów Kalińska 4, Radom 48 363 42 42 Jeździłem tam kiedyś jako driver bralem tam na wesele spoko ceny i nie ma podróbek [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 19:48_________________________________________________ ja też polecam tego szpeca tez go polecam malowalem tam pare autek swoich i nie tylko
wuju Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 można tam się telefonicznie dowiedzieć o cene ? bo nie chce mi się dymać 40km żeby się dowiedzieć że jest tyle samo co u mnie
wuju Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 to dobrze bo dzwoniłem dziś do 1 hurtowni z radomia i powiedzieli mi że tylko na miejscu mogę sprawdzić cenę
oZiX Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 to dobrze bo dzwoniłem dziś do 1 hurtowni z radomia i powiedzieli mi że tylko na miejscu mogę sprawdzić cenę bo jak już przyjedziesz to dla 1pln na butli nie będziesz jechał gdzie indziej;]
mokom69 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wuju ja tam brałem "stumbras" i miałem dobrą cene brat brał nemirof czarny i tez dobrą cenę dostał co najważniejsze jak zadzwonisz to powiedz z góry ze bierzesz sporą ilość nie wiem100 czy tam 200 butelek bo inna cena jest na sztuki i inna przy duzej ilości i jeszcze rabat dostaniesz na inne alkohole.
wuju Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 d jak d u p a.. nie udzielają informacji co do ceny przez telefon kto chce mi pomóc i podlecieć do nich zapytać o ceny nemiroffa ?
Kali S4 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 d jak d u p a.. nie udzielają informacji co do ceny przez telefon kto chce mi pomóc i podlecieć do nich zapytać o ceny nemiroffa ? zadzwonię do kolegi który tam u nich jeszcze jeździ. Jaką politykę tajności wprowadzili widać
wuju Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 d jak d u p a.. nie udzielają informacji co do ceny przez telefon kto chce mi pomóc i podlecieć do nich zapytać o ceny nemiroffa ? zadzwonię do kolegi który tam u nich jeszcze jeździ. Jaką politykę tajności wprowadzili widać będę wdzięczny [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 11:23_________________________________________________dobra luz, jadę sam się dowiem wszystkiego dzięki [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 12:29_________________________________________________ ja tam brałem "stumbras" i miałem dobrą cene w końcu zrobiłem to samo od razu schłodzony
Rekomendowane odpowiedzi