Kali S4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 albi281 , dajesz teraz czadu z postami w technicznym to do wieczora będziesz miał dostęp do handlowania:lol1: nie będę nabijał bez sensu bo jeszcze wyłapię kropę za spamowanie,po prostu ktoś z kolegów z forum może przegapić okazję dawaj,nie bądź miętki
albi281 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ale chyba mogę napisać że na allegro jest nowa nokia e 52 za 570 zeta ?czy za to też kropa?
Kali S4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tutaj? tutaj to wrzucaj link i nic nie pękaj:kox:
tomaszu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ale chyba mogę napisać że na allegro jest nowa nokia e 52 za 570 zeta ?czy za to też kropa? Nie możesz, jeśli nie wkleisz linka.
odzim Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wiadomości z Radomia Wiemy, jaka będzie hala przy Struga! - Radom - Co za dzień ale kosmos radom w końcu bedzie miał hale sportową
tomaszu Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wiadomości z Radomia Wiemy, jaka będzie hala przy Struga! - Radom - Co za dzień ale kosmos radom w końcu bedzie miał hale sportową True, true. Temat był poruszany kilka stron wcześniej. Projekt rzeczywiście super. ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Odzim, nie siedź przy kompie tylko dawaj na działkę. My zaraz wyjeżdżamy...
Kali S4 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Hala super, żeby tylko nie stanęło na projekcie. Gdzieś mi mignęło że stadion lekkoatletyczny oddają do użytku,chyba ten na Narutowicza.
odzim Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Hala super, żeby tylko nie stanęło na projekcie. Gdzieś mi mignęło że stadion lekkoatletyczny oddają do użytku,chyba ten na Narutowicza. Stadion przy Narutowicza otwarty! - Inwestycje Radom - Co za dzień
Kali S4 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Stadion super,teraz tylko żeby młodzież do sportu się garnęła bo z roku na rok coraz gorzej:wink:
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Stadion super,teraz tylko żeby młodzież do sportu się garnęła bo z roku na rok coraz gorzej:wink: a dziwisz się, jak się widzi jaką kasę biorą związki i działacze, a jaką szeregowy sportowiec to co tu myśleć...
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Swoją drogą to ostatnio słyszałem coś, że Radomiak się zaczął starać. Ogólnie to nie śledzę poczynań Radomiaka, więc nie wiem czy to prawda?
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 lider grupy oby tak dalej No to brawo! Może wiadomość o nowym stadionie dodała im skrzydeł.
Kali S4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 lider grupy oby tak dalej No to brawo! Może wiadomość o nowym stadionie dodała im skrzydeł. jak to mówia,gra sie, ma się jest sponsor to i grają ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- http://s9.postimage.org/xhb0mgvdn/Radomiak.jpg gołębnik:thumbup1:
Kwinto69 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 dobrze że nie mam z amelinium <br /><br /> nie wiem jak bym pomalował a tak serio aukcje na allegro sa juz pod takim tytułem Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kwinto69 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 na Żeromce robota wre oby nie było jak z dworcem <br /><br /> Okienko do podglądania budowy radomskich fontann - zdjęcie
Kali S4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 dziś przejeżdżałem kolo stadionu,robi wrażenie:thumbup1:
Rekomendowane odpowiedzi