Kwinto69 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzisiaj niektórzy chodzą do takich sklepów kolekcjonerskich i zakupują np amfibie albo inne gó..a, pózniej szpital. Pamiętam jak kolega z klasy mieszkał w bloku obok starzy chodzili do roboty a on miał atari z grami na kasetach to byłą jazda wgrywać pół dnia i ERROR,a le wspomnienia bezcenne. Ja osobiście grałem w kapsle na skaje najcenniejsza byłą złota ufarbowana kwiatkiem mleczem, i wyścig pokoju do dzisiaj mam encyklopedie PWN z wyciętymi flagami
Kali S4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 W kasple też naginałem,znaczy w korki takie z butelek z octem:kox: niebieski skaj też farbowałem mleczem żeby był zielony,wtedy towar deficytowy. Złoty to był skarb. Nosiło się te korki w woreczku i szukało przeciwnika,matka zawsze krzyczała że paluchy poobdzierane i brudne,ehh to były czasy:naughty:
Kwinto69 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 no no Kali dobrze prawisz, na dokładkę rower Wigry 3 jeden miał tylko kolarkę to zawsze otwierał peleton pod górkę
mokom69 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 hehe tomaszu jak chcesz to mogę z Tobą pyknąc partyjkę pod blokiem:D
Tabasko Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 tez sie piszę, ale tor z przeszkodami
Bielun22 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 tez sie piszę, ale tor z przeszkodami a co ustawisz jako przeszkodę..... flaszke? .. o kapsle nie trzeba bedzie sie martwic:polew:
Tabasko Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 lubie od czasu do czas zrobić flaszkę, ale jeśli już mam przy niej siadać to koniecznie musi być zastawiony stół. pod oranżade nie piję
Kali S4 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Przypomniałem sobie co jeszcze zbierałem: puszki po piwach:kox:
odzim Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 cieszmy się że nie mieszkamy na Taiwanie oto ich miss hehehehe ,albo są bardzo skorumpowanym krajem albo modelki to tam nie mieszkają heh
Kwinto69 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 trasa z przeszkodami górska to schodki pod blokiem puszki też były najlepiej z "rajchu" pamiętam sklep na żeromskiego przed pewexem teraz orange jeden z pierwszych co miał czekolady z całymi orzechami, soczki "orange" w kartoniku i piwa jak dobrze pamiętam z 3 kufellkami. Sklep "kram" deskorolki miał plastikowe jeździliśmy na "klubie milicjanta" przywozili ich starami na obiady, który był odważniejszy to chciał jeździć z różnym efektem deskę złamał jeden drugi po schodkach zjechał inny w szybę wpadł... ogólnie beka była zawsze
streetrace Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Widzę kwinto, że dorezałeś soczewkę do swojej B5...
Kwinto69 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ta Michał już w wakacje było ogarnięte ori, półkę mi przysłał kolo z klubu jaśniejsza niż na zdjęciach myślałem że mu łeb roz.... wale
Kwinto69 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 haha już mi przeszło wyjmę swoja jutro i będę rezał ori otwory na głośniki
Bielun22 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 lubie od czasu do czas zrobić flaszkę, ale jeśli już mam przy niej siadać to koniecznie musi być zastawiony stół. pod oranżade nie piję SMAKOSZ SIE ZNALAZŁ
Kwinto69 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 NAJPIERW ROSOŁEK - Legendarne - Mem Generator NIE ! PO WÓDCE MI ODPIERDALA - Legendarne - Mem Generator
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 No panowie, widzę że któryś piątek trzeba rezerwować na flaszkę..
Kali S4 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 dziś chyba Radomiak gra bo widziałem sporo osób z szalikami
Kwinto69 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Kali z Motorem Lublin pamiętam że to nie byli za bardzo lubiani masz tu linka http://radomiak.com.pl/rozgrywki/aktualnosci/radomiak_kontra_motor_historia_pojedynkow,548.html ---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ---------- Głośniki w półce już są
Rekomendowane odpowiedzi