Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niestety,ciekawe czy w takiej wersji "żyje" jakaś w PL?

Mało prawdopodobne. :kwasny: 2 lata temu szukałem takiego samochodu.

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do wynajęcia będę miał kawalerkę na os.Potok może ma ktoś rozgarniętą osobę chętną :naughty:

- kuchnia z jakąś lodówka i kuchenką

- w kiblu nowy sracz + wanna odpicowana:wink: + wodomierz na dniach

- pokój bez mebli

Wszystko odmalowane i odświeżone właśnie kończę

Czynsz 200 zł wynajem 350:whistling:+ opłaty to wiadomo

Opublikowano

Pany, szukam takiego samochodu - MB W124 coupe. Jakby ktoś miał na oku ładną sztukę to czekam na info. :smiley:

mercedes-benz-w124-coupe-1577-7563_v1.jpg

Opublikowano

w niemcowni jest tego troche ale ładne i zadbane sa drogawe :wink:

Opublikowano

Marcin, jestem gotowy zapłacić więcej za ładną sztukę. Może wynajdziesz mi coś ciekawego? :smiley:

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

Ten Merolek wpadł mi w oko, ale boję się, że ten model puści mnie z torbami. Poza tym auto ma mi służyć do jazdy na co dzień, przynajmniej przez pierwszy rok, więc to chyba byłby zły pomysł..

3005762909_2

Źródło: Mercedes-Benz W126 S560 SEC Lorinser Szwajcaria (3005762909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Ale żeś się obudził :facepalm:, niedawno była taka piekna sztuka do odkupienia,smieszna kasa,coś ok 6 tys zł,srebrny można powiedzieć igła,zderzak jedynie pęknięty od zaspy,stał,stał w końcu ktoś go kupił.Silnik trochę marny był bo tylko 2 litry,ale furak naprawdę spoko,klima elektryka,el pasy:kox:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ----------

ten 126 jest piękny:kox:

Opublikowano

Za 6 tys.? Albo super okazja albo jakaś padaka, a ja szukam lalki. Takiej lalki, żeby jeszcze pachniała latami '80 - '90. No i musi być 100% oryginał, więc jakieś "wypasione" felgi, czy jakiś tuning nie wchodzi w grę.

EDIT: A, no i jeszcze mile widziany automat i pełna elektryka.

Opublikowano

Moj koleszka w zeszlym roku mial do sprzedania takie coupe za ok 15 tys 3.0 aut 90 chyba rok ma go jeszcze zapytam czy nadal do sprzedania jak cos dam wiecej info

Opublikowano
Moj koleszka w zeszlym roku mial do sprzedania takie coupe za ok 15 tys 3.0 aut 90 chyba rok ma go jeszcze zapytam czy nadal do sprzedania jak cos dam wiecej info

Fajnie, czekam na info. :smiley:

Opublikowano

jest na czym oko zawiesić :naughty:

Opublikowano
Za 6 tys.? Albo super okazja albo jakaś padaka, a ja szukam lalki. Takiej lalki, żeby jeszcze pachniała latami '80 - '90. No i musi być 100% oryginał, więc jakieś "wypasione" felgi, czy jakiś tuning nie wchodzi w grę.

EDIT: A, no i jeszcze mile widziany automat i pełna elektryka.

no i tu Cię zaskoczę,furak w oryginale,felgi takie jak na tej fotce które wrzuciłeś. Cena okazyjna bo....od komornika:decayed: ładny był naprawdę:naughty:

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

mówię o 124 coupe,żebyśmy się rozumieli:wink:

Opublikowano

no i tu Cię zaskoczę,furak w oryginale,felgi takie jak na tej fotce które wrzuciłeś. Cena okazyjna bo....od komornika:decayed: ładny był naprawdę:naughty:

Było brać. :bicz:

Opublikowano

nie kręcą mnie takie auta:wink:

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ----------

pilnować autek panowie :facepalm:

x5_no_wheel.jpg

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

Będą błyskać mocniej niż światła drogowe. Minister zezwolił - Motoryzacja w INTERIA.PL - samochody, motocykle

noo, i już mają legalne flesze,co za kraj:facepalm:

Opublikowano

na Potoku podobno te kapcie poleciały:wink:

---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ----------

większe zdjęcie Album bez nazwy | Facebook

Opublikowano

Jak to kilka osób w komentach stwierdziło- no cóż,Radom:facepalm:

:naughty:

Opublikowano

no cóż barany Ci komentujący, pewnie pierwszy raz x5 widzieli :slina:

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Pany, szukam takiego samochodu - MB W124 coupe. Jakby ktoś miał na oku ładną sztukę to czekam na info. :smiley:

http://img.chcekupicauto.pl/mercedes-benz/w124/mercedes-benz-w124-coupe-1577-7563_v1.jpg

z jakim motorem szwagier szukasz ?

Opublikowano

Dziwny komentarz. Sugerujesz, ze tylko w Radomiu sa zlodzieje?

Skradzione koła trafiały do zakładu wulkanizacyjnego - Aktualności - KRP III

Policjanci udaremnili kradzież kół samochodowych - Aktualności - KPP w Wołominie

Zinfo.pl - AKTUALIZACJA: Sezon na koła

Opublikowano

chytra baba zajumała:whistling:

---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 07:53 ----------

http://bestcar.onet.pl/645525,kategoria.html

---------- Post dopisany at 08:21 ---------- Poprzedni post napisany at 08:12 ----------

:jerk:

Opublikowano

Na pewno benzynowy. Moze byc 2.4 albo 3.0. Chociaz jak gadalem wczoraj z Robkiem to on mowi, zebym sie nie pakowal w taki stary samochod, tym bardziej jesli mialby on mi sluzyc do codziennej jazdy. Musze to jeszcze przemyslec. Tak czy siak to na wiosne musze kupic jakis samochod.

Opublikowano

Na pewno benzynowy. Moze byc 2.4 albo 3.0. Chociaz jak gadalem wczoraj z Robkiem to on mowi, zebym sie nie pakowal w taki stary samochod, tym bardziej jesli mialby on mi sluzyc do codziennej jazdy. Musze to jeszcze przemyslec. Tak czy siak to na wiosne musze kupic jakis samochod.

Tomaszu a co z cytryną??