Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna praca. :wink:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nad rogami powinni popracować a zamiast kubeczka wiadro albo beczka:wink:

Opublikowano

Kwinto, jakie media sa w czynszu, a za ktore trzeba placic? Co powiesz na ogledziny w sobote okolo 14.00?

Opublikowano

pracuje do 16 tak wiec można się ustawić o 16.15-20 jak by co

to jest goły czynsz bez tv...

Opublikowano

Kwinto, ok, to będziemy dzwonić.

Opublikowano

tomaszu wyprowadzasz się od żony??:decayed: Czy po prostu miejscówkę na piwo z kolegami ogarniasz??:wink:

Opublikowano

tomaszu wyprowadzasz się od żony??:decayed: Czy po prostu miejscówkę na piwo z kolegami ogarniasz??:wink:

żulernia?:eusathink:

Opublikowano

Tak, zawsze marzylem o takiej zulerni. Tylko ciekawe co na to Kwinto. :decayed:

Opublikowano

żulernia?:eusathink:

garsoniera mówi się :naughty:

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

ta i spoty może tam będziemy robić w sezonie zimowym...

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

apropo bmw

DSC_0157.jpg850 na pełnej q

Opublikowano

Kwinto, a w niedzielę jesteś dostępny?

Opublikowano

po 18 mam weekend pracujący a jak nie to po niedzieli po 16

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

faktycznie już na nowym miejscu i sąsiad z bloku obok się załapał na fotehttp://regiomoto.pl/portal/mazowieckie/nowy-salon-volkswagena-w-radomiu-najwiekszy-na-mazowszu

Opublikowano

kojarzę tego kolesia,spoko gość,popchnął mi kiedyś temat w serwisie:thumbup1:

Opublikowano

no ogólnie spoko miał a3 a teraz chyba b6 bo coś takiego się pojawiło w lepszym wyposażeniu:decayed:

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Pany orientujecie się czy podłączę tubę pewnie z avanta View image: 2012 11 08 009 pod radio pionieer deh4000ub?

bez alpejskich kombinacji?

---------- Post dopisany 16-02-2013 at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany 15-02-2013 at 22:35 ----------

Skąd wzięły się nazwy znanych firm?

Opublikowano

witam klubowiczów z Radomia :D

mam prośbę o oblukanie furacza z ogłoszenia dało by radę??

autko nie stoi w komisie z tego co wiem właściciel dalej nim jezdzi

Oferta - Audi A4 - WITAM!!!! OFERUJĘ DO SPRZEDAŻY AUDI A4 Z SILNIKIEM BENZYNOWYM 1,8 O MOCY 163 KM, ŚWIEŻO SPROWADZONE ZE SZWAJCARII. AUTO JEST BEZW

wybieram się z ekipą ale ciekaw jestem waszych opini skoro na miejscu jesteście na priv podam nr do właściciela

poozdrawiam!!!!!!i szerokości!!! :D

Opublikowano

Pany orientujecie się czy podłączę tubę pewnie z avanta View image: 2012 11 08 009 pod radio pionieer deh4000ub?

jako że mamy zimę to bez alpejskich kombinacji nie da rady:decayed:

a tak jaśniej - z tego radia tubę łaczysz przez wzmaka , trzeba by spojrzeć w schemat i podłaczyć,ale chyba bym odpuścił, ze względu na to iż jak sam zauważyłes ten sub jest z avanta i tylko w odpowiednim miejscu spełni swoją rolę a Ty masz sedana z tego co widze, lepiej chyba zrobić/kupić sobie skrzynię z konkretnym subem. Jaki masz wzmacniacz,bo mam fajny głośnik pod zabudowę jakby co:naughty:

Opublikowano

kusi bo by było lepsze jeb. przez pierd. a tak szału ni ma to fakt że z avanta, widziałem na forum jak kolo zrobił sobie zabudowę głośnika w boczku z włókna szklanego itd dosyć ciekawie mu to wyszło :naughty:

Opublikowano

ja zrobiłem w avanciku właśnie włokno i trochę drewna wali konkretniewzmak w drugim nadkolu :)

DSC00079.jpg

---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 06:17 ----------

okleiłem sakajem pod kolor tapicerki i było git teraz ktoś inny się cieszy a ja szukam furki u was :D

Opublikowano

jako że mamy zimę to bez alpejskich kombinacji nie da rady:decayed:

a tak jaśniej - z tego radia tubę łaczysz przez wzmaka , trzeba by spojrzeć w schemat i podłaczyć,ale chyba bym odpuścił, ze względu na to iż jak sam zauważyłes ten sub jest z avanta i tylko w odpowiednim miejscu spełni swoją rolę a Ty masz sedana z tego co widze, lepiej chyba zrobić/kupić sobie skrzynię z konkretnym subem. Jaki masz wzmacniacz,bo mam fajny głośnik pod zabudowę jakby co:naughty:

wzmaccniacz jest w tej tubie w srodku, ale tubo nokii roboty nie robi, jak już to coś od Bose i wtedy schemat i podłączyc się da,.kumpel tak zrobił w a6, pod radio Alpine, do tego pod sub out więc jest regulacja

najprosciej małą płaską tubę i odzielny wzmacniacz

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

witam klubowiczów z Radomia :D

mam prośbę o oblukanie furacza z ogłoszenia dało by radę??

autko nie stoi w komisie z tego co wiem właściciel dalej nim jezdzi

Oferta - Audi A4 - WITAM!!!! OFERUJĘ DO SPRZEDAŻY AUDI A4 Z SILNIKIEM BENZYNOWYM 1,8 O MOCY 163 KM, ŚWIEŻO SPROWADZONE ZE SZWAJCARII. AUTO JEST BEZW

wybieram się z ekipą ale ciekaw jestem waszych opini skoro na miejscu jesteście na priv podam nr do właściciela

poozdrawiam!!!!!!i szerokości!!! :D

zanim Vinu nie sprawdzisz to szkoda drogi,.