Kwinto69 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 u mnie rozpórka dolna czeka na montaż koza może trochę sztywniejsza będzie oraz dzisiaj już piane aktywną zakupiłem poczeka na cieplejsze dni:naughty:
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Micam, dzieci to inwestycja. Wyrezane auto nie przyniesie Ci kapci, ani nie zarobi na Twoją emeryturę.
Kali S4 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Micam, dzieci to inwestycja. Wyrezane auto nie przyniesie Ci kapci, ani nie zarobi na Twoją emeryturę. patrząc na poczynania dzisiejszej młodzieży też bym na to nie liczył ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- u mnie rozpórka dolna czeka na montaż koza może trochę sztywniejsza będzie oraz dzisiaj już piane aktywną zakupiłem poczeka na cieplejsze dni:naughty: Kwinto, jaką pianę kupiłeś?
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Kali, ale przynajmniej jest jakaś nadzieja, w jakimś stopniu możesz tym sterować.
Kali S4 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no tak,przynoszenia kapci można nauczyć ale patrząc już teraz w przyszłośc to młodzież zarabia na emerytury angoli,niemców i innych bogaczy:decayed:
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Dlatego ważne jest budowanie swojej emerytury. Shit, o czym ja tu gadam. Lepiej porozmawiajmy o Audicach.
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Audicach? jakich k**wa audicach? Może być o Beemach. Chyba że znów wracamy na temat dzieci.
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Skromne 320, E30, 1989 r. Ale nie mam czasu nią jeździć, więc w tym roku najprawdopodobniej ją sprzedam. Auto jest wybebeszone, ma dwa kubełki, kierownicę sportową i pasy szelkowe. Idealnie nadaje się pod SWAPa. Myślę, że jeszcze ze 2-3 razy wybiorę się na jakąś pojeżdżawkę w Ułężu i auto będzie do sprzedania.
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w Ułężu jest jakoś tor? Tak, jest nieczynne lotnisko, na którym odbywają się różne imprezy motoryzacyjne.
Kwinto69 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Micam, dzieci to inwestycja. Wyrezane auto nie przyniesie Ci kapci, ani nie zarobi na Twoją emeryturę. patrząc na poczynania dzisiejszej młodzieży też bym na to nie liczył ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- u mnie rozpórka dolna czeka na montaż koza może trochę sztywniejsza będzie oraz dzisiaj już piane aktywną zakupiłem poczeka na cieplejsze dni:naughty: Kwinto, jaką pianę kupiłeś? Piana Start "Effectal Cleentex" za okazyjna cene 20 zł 5 l pewnie cena z tego najlepsza:grin:
mokom69 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Panowie gdzie wystawić ogłoszenie o sprzedaży mieszkania by nie płacić żadnych prowizji itp. Chyba na tablicy można, ale jeszcze allegro mnie interesuje.??
Kwinto69 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 anonse 24? jak puściłem wynajem sporo telefonów było ale nie wiem jak ze sprzedażą
Bielun22 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Micam, dzieci to inwestycja. Wyrezane auto nie przyniesie Ci kapci, ani nie zarobi na Twoją emeryturę. Emerytura...? w Polsce...? bUHAHAHHAAH jak to śmiesznie brzmi:facepalm: narazie to ja kapcie.... to musze do swojej kupić
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Mokom, nasza wspólna koleżanka pracuje w Anonse24. Micam, na ZUS nie ma co się oglądać, więc opcje są dwie - albo tyrasz i budujesz kapitał, który wygeneruje Ci co miesiąc jakąś sumkę w postaci odsetek, albo dogadujesz się z dziećmi, żeby dawali Ci kieszonkowe na piwo jak już przyjdzie czas emerytury.
mokom69 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Mokom, nasza wspólna koleżanka pracuje w Anonse24. Micam, na ZUS nie ma co się oglądać, więc opcje są dwie - albo tyrasz i budujesz kapitał, który wygeneruje Ci co miesiąc jakąś sumkę w postaci odsetek, albo dogadujesz się z dziećmi, żeby dawali Ci kieszonkowe na piwo jak już przyjdzie czas emerytury. tak, jaka??
streetrace Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w Ułężu jest jakoś tor? Tak, jest nieczynne lotnisko, na którym odbywają się różne imprezy motoryzacyjne. Oj jest...
Rekomendowane odpowiedzi