Kwinto69 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W Pionkach kierowca audi kręcił "bączki" i spadł... z peronu na tory! - 27 sierpnia 2013
Bielun22 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W Pionkach kierowca audi kręcił "bączki" i spadł... z peronu na tory! - 27 sierpnia 2013 Tabasko chyba to nie twoja?
Tabasko Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W Pionkach kierowca audi kręcił "bączki" i spadł... z peronu na tory! - 27 sierpnia 2013 Tabasko chyba to nie twoja? Wiedziałem że zaraz ktoś zapyta.... Nie to nie moja, to chyba jest A6 C5 srebrne.
Bielun22 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ciezko odróznic w tej pozycji:grin: buahahaha... kurde nawet nie wiesz jak bardzo chce wiedziec co to za kretyn.... chce mu pogratulowac osobiscie " finezji ":facepalm: ps. Tabasko co tam działasz ze swoją furką... s-line on board?
kudalty66 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ciezko odróznic w tej pozycji:grin: buahahaha... kurde nawet nie wiesz jak bardzo chce wiedziec co to za kretyn.... chce mu pogratulowac osobiscie " finezji ":facepalm: ps. Tabasko co tam działasz ze swoją furką... s-line on board? czeka na mnie, a wiesz jak jest,. soon Panowie, kolaga ma dobra ofertę na Castrola Edge TD 5/40, 5L 505.01,. 125PLN Brutto z F.vat
Bielun22 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ciezko odróznic w tej pozycji:grin: buahahaha... kurde nawet nie wiesz jak bardzo chce wiedziec co to za kretyn.... chce mu pogratulowac osobiscie " finezji ":facepalm: ps. Tabasko co tam działasz ze swoją furką... s-line on board? czeka na mnie, a wiesz jak jest,. soon to niech czeka ........ ja mam nadzieje ze soon!!!!
Kwinto69 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ok zagadaj z tego zestawu obecnie tylko numer 2 a tak o niebo lepszy niż ten z promocji za 180
Tabasko Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ciezko odróznic w tej pozycji:grin: buahahaha... kurde nawet nie wiesz jak bardzo chce wiedziec co to za kretyn.... chce mu pogratulowac osobiscie " finezji ":facepalm: ps. Tabasko co tam działasz ze swoją furką... s-line on board? czeka na mnie, a wiesz jak jest,. soon to niech czeka ........ ja mam nadzieje ze soon!!!! No właśnie, czekam a Kudlaty nawet tel nie odbiera ogolnie to poki co mam tylko dokładkę przód z sline i nic więcej, przydało by się dokupic tez na tył ale niektórzy świrują z cenami na maxa:facepalm: a nowa kosztuje 800zł plus lakierowanie więc okolo tysiaka,ale wszystko powolutku aby sie nie przekręcić z kasą. Też jestem ciekaw co to za świr przewalił się na torach, jest kilku cymbałów w pionkach co nie potrafią myśleć a co za tym idze jeździć.
Kwinto69 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 wiedziałem [h=1]Zrywają nowy asfalt na ulicy Lubelskiej w Radomiu [/h]
Kali S4 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 już po air show to i asfalt na wiosce zwijają
Bielun22 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ciezko odróznic w tej pozycji:grin: buahahaha... kurde nawet nie wiesz jak bardzo chce wiedziec co to za kretyn.... chce mu pogratulowac osobiscie " finezji ":facepalm: ps. Tabasko co tam działasz ze swoją furką... s-line on board? czeka na mnie, a wiesz jak jest,. soon to niech czeka ........ ja mam nadzieje ze soon!!!! No właśnie, czekam a Kudlaty nawet tel nie odbiera ogolnie to poki co mam tylko dokładkę przód z sline i nic więcej, przydało by się dokupic tez na tył ale niektórzy świrują z cenami na maxa:facepalm: a nowa kosztuje 800zł plus lakierowanie więc okolo tysiaka,ale wszystko powolutku aby sie nie przekręcić z kasą. Też jestem ciekaw co to za świr przewalił się na torach, jest kilku cymbałów w pionkach co nie potrafią myśleć a co za tym idze jeździć. bo Kudłaty jest zajety moją skorupą....
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Najśmieszniejsze wpadki budowlańców - odcinek 2 - komediowo.pl 12
tomaszu Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Odnośnie asfaltu na Lubelskiej: Radom: Zrywają nowy asfalt na ulicy Lubelskiej w Radomiu - 28 sierpnia 2013
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tomek co ostatnio jechaliśmy przez Grzecznarowskiego tylko w drugą stronę upodobały se miśki na górce strzelanie do tych co wylatują spod tunelu mało brakowało a bym wpadł... ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- tj zaraz za Hubalem ---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- a czytałeś o tym pacjencie co na Air Show na zdjęciu ma ufo? ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- Audi S4 2.7 biturbo ++ R-performance & Ferarri - YouTube najlepsza panika siana przez pacjentkę
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 póki mam na letnim setupie 15 " amelinowych:decayed: ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- Pany kto ogarnia b 5 w pierwszym polifcie listwa plastikowa progowa co jest pod drzwiami na zewnątrz jest już ta sama co w drugim? ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 a pierwszy? to mnie zastanawia bo nie mogłem trafić dzisiaj ori 1 polift na parkingu:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- obydwa mają już te dolne dokładki na drzwiach to wiem...
tomaszu Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tomek co ostatnio jechaliśmy przez Grzecznarowskiego tylko w drugą stronę upodobały se miśki na górce strzelanie do tych co wylatują spod tunelu mało brakowało a bym wpadł... Często tamtędy jeżdżę i widziałem ich tam kilka razy. Co do UFO - przecież to było w programie Air Show.
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jak bym walnął z 8 też bym ufo widział a po 10 z kosmitami nawiązał kontakt
Rekomendowane odpowiedzi