tomaszu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja przejeżdżałem o 22 koło Obi, ale nikogo nie było. Tam jakiś Opel dogorywał na śliskim parkingu. A ze światłami w kierunku Wawy, to rzeczywiście armagiedon - nic nie działało.
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 ta znajomy wracał z wawy dzwonił ze do 22 raczej nie dojedzie W Tarczynie pod górka stały na obydwu pasach tiry i nie mogły podjechac , korek sie ciagnał az do Wolki kosowskiej (chinskie centrum) i dalej w strone Janek ale nie wiem jak daleko bo ja tam obijałem w lewo. :kox: w kazdym badz razie kilkanascie kilometrów na bank i wszystko stało
streetrace Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 no nie gadajcie ze tak biało jest:facepalm: ...omg... jak ja nienawidzę zimy:kwasny: Dorezaj quattro... a pokochasz zimę. Moja krowa idzie bokiem jak czołg...
Bielun22 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 no nie gadajcie ze tak biało jest:facepalm: ...omg... jak ja nienawidzę zimy:kwasny: Dorezaj quattro... a pokochasz zimę. Moja krowa idzie bokiem jak czołg... ale ja jej nienawidze nie z powodu jazdy samochodem tylko dlatego ze jest kur... tak zimno i z chaty się nie chce wychodzic:tongue4: ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:02 ---------- a po za tym to quattro fajna sprawa ale ja już koncze z dużymi rzeźbami w aucie...chyba:eusathink:
Kwinto69 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jeżeli coś zbyt szybko przemknie koło ciebie ---------- Post dopisany 09-12-2013 at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-12-2013 at 22:38 ---------- komu zimno? Sposób na darmowe ogrzewanie - wiocha.pl absurd 1035896
Kali S4 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kwinto tuta to ściema jak ch.j ale powiem Ci że kiedyś,jak jeszcze w budkach telefonicznych były aparaty z tą kręconą tarczą numeryczną ,wystarczyło kilka razy cpyknąć tym iskrownikiem z zapalniczki i gadałeś sobie za free z kim chciałeś , pamiętam jak dziś matkę mojego kumpla jak blokowała jedyną na osiedlu budkę telefoniczną haha.
Kwinto69 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kwinto tuta to ściema jak ch.j ale powiem Ci że kiedyś,jak jeszcze w budkach telefonicznych były aparaty z tą kręconą tarczą numeryczną ,wystarczyło kilka razy cpyknąć tym iskrownikiem z zapalniczki i gadałeś sobie za free z kim chciałeś , pamiętam jak dziś matkę mojego kumpla jak blokowała jedyną na osiedlu budkę telefoniczną haha. to pamiętam też pilniczkiem do paznokci dało się zadzwonić
tomaszu Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Już jest gdzie pojeździć. Autodrom Jastrząb – strzał w dziesiątkę? | RALLY AND RACE Nowy tor wyścigowy w Polsce - Jastrząb pod Radomiem (WIDEO)
Bielun22 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Już jest gdzie pojeździć. Autodrom Jastrząb – strzał w dziesiątkę? | RALLY AND RACE Nowy tor wyścigowy w Polsce - Jastrząb pod Radomiem (WIDEO) ---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ---------- ten spot kiedy środa czy czwartek za tydzień?
streetrace Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 BWT - Bielun22 jakieś ładne koła widziałem wczoraj u kudłatego... mówił ,że za kilka złotych opchnie... )))
Bielun22 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 BWT - Bielun22 jakieś ładne koła widziałem wczoraj u kudłatego... mówił ,że za kilka złotych opchnie... ))) za kilka złoty to ja jego auto pchne :D:D a te koła co je widziałeś sa już u mnie na aucie... ale w zamian zostawiłem setup lato... chłopaki jak byscie słyszeli ze ktoś chce kupic alu letnie 18/40/225 z oponami na sezon lub zimówki 16/50?/215 lub 205 z oponami na sezon to mam do opchniecia
kudalty66 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jarek, jestes pewien poprawnie wykonanej wymiany uszczelki??? nowe śruby, dokrecanie zgodnie z wytycznymi uszczelki, ustawienie pompek, uszczelnienie pompek, synchro rozrządu??? nie odezwałes sie w tej sprawie,?? na jakich gratach rozrząd??? za karę twoje fele bedą różowe, ewentualnie czarny mat, hehe, pozdro streetrace, jak jest ???? better??
mcm Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Siema Robercik jak tam Viano ? Składa się juz
Bielun22 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jarek, jestes pewien poprawnie wykonanej wymiany uszczelki???nowe śruby, dokrecanie zgodnie z wytycznymi uszczelki, ustawienie pompek, uszczelnienie pompek, synchro rozrządu??? nie odezwałes sie w tej sprawie,?? na jakich gratach rozrząd??? za karę twoje fele bedą różowe, ewentualnie czarny mat, hehe, pozdro streetrace, jak jest ???? better?? ty już się nie martw bo jeszcze znam pare mechaników co cos potrafią... A JAK COS BEDZIE NIE TAK TO NAJPIERW ZJEBKE DOSTANIESZ TY ZE WYKRAKAŁES A POTEM MECHANIK CO MI TO ROBIL A I TAK W FINALE POPRAWISZ TO TY ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- jakie alu ? 16 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting 18 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
kudalty66 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 SiemaRobercik jak tam Viano ? Składa się juz kompletuje graty, czeka na kolejke u blacharza, wkrótce idzie do niego,.
Rekomendowane odpowiedzi