moskal Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 ale fakt faktem jest ze b5 wygląda jak z poprzedniej epoki i nie mowie tu o latach 90tych:grin: a miedzy b5 a b6 jest przepaść generacyjna i gdyby nie lift w b5 to przepaść byłaby jeszcze wieksza...takie moje zdanie:hi: A czego ty chciałeś od przedliftowego B5 jak to wychodziło rok po B4 ?? Środek w poliftowym B5 wyglada o niebo lepiej niz w B6 gdzie po dwóch latach uzytkowania schodzi ci guma z kazdego plastiku B6 ma fajny srodek jak jest RNS-E i full opcja , jak nie ma to bida az piszczy
moskal Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Bielun poka foto swojego środka , ja wstawie swoj i zobaczymy ktory fajniejszy - czy za***iste B6 czy B5 z poprzedniej epoki :naughty:
Kali S4 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 plastiki w B6 to lipa straszna, nie równają się z tymi w B5
Kwinto69 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 plastiki w B6 to lipa straszna, nie równają się z tymi w B5 i chyba ścierające się znaczki na nich ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Kolejne cwaniaki z netu oby kogoś nie podkusiło zarejestrować sie Regulamin mówi: zapłacisz
Bielun22 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 no wiadomo ze z twoim recaro, wyflokowanym i podświetlany na różne kolory teczy kokpitem mój będzie wyglądał dziwnie ale ja mowie o wygladzie z wierzchu jako bryle b6niebo - b5ziemia:hi:
moskal Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 no wiadomo ze z twoim recaro, wyflokowanym i podświetlany na różne kolory teczy kokpitem mój będzie wyglądał dziwnie no to po co fikasz ??? :naughty: Wygląd ?? Ja bym bude B5 zamienił dopiero na B8 albo RS4B7 , B6 dla mnie słabe , zwłaszcza sedan aktualna S4 to moja trzecia buda B5 w ciagu 6 lat wiec widzisz ze chyba sie zakochałem :naughty:
Bielun22 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 chcesz porównać b6 do b5 to zajrzyj do Bart-S bo tam tylko koniobijki brakuje... a tak jeśli chodzi o zmiane to mi tez się b7 (wogóle) nie podoba dopiero b8 ma swój urok:wink: ps. przemawia przez Ciebie sentyment do b5
Kwinto69 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 jeden woli rybki drugi akwarium ---------- Post dopisany at 00:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:51 ---------- a trzeci pipki:decayed: ---------- Post dopisany at 00:53 ---------- Poprzedni post napisany at 00:52 ---------- Kierowca naśladuje dźwięk Scanii :whistling:z Holandii wraca chyba
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja przy wyborze auta nie kieruję się sentymentami. Dla mnie auto ma być wygodne, dlatego nigdy nie byłem zainteresowany obniżaniem auta i zakładaniem "wypasionych" felg. Fajnie jest mieć ładne auto, ale bez przesady - przede wszystkim ma być wygodne. Trafiło mi się V6 w budzie B6, więc łyknąłem, tym bardziej, że znam historię tego auta. I o ile wygląd mnie nie powala to właściwości jezdne tak. Nie rozumiem, dlaczego do tej pory nie miałem Quattro.
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 podświetlany na różne kolory teczy kokpitem Bielun jesli przez całe życie widziałes tecze, ktora składa sie z dwóch kolorów (biały i czerwony) to albo musisz udać sie do okulisty albo do psychiatry :naughty:
bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Przecież podobno od bielunia ostre jazdy mozna mieć
Kwinto69 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Przecież podobno od bielunia ostre jazdy mozna mieć raczej trip po bieluniu
bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Hehehe dobre są na yt filmiki po szałwii
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak jeszcze "Dopalacze" były legalne to była i szałwia , teraz to pipa :/
Kali S4 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tomaszu , zajrzyj tutaj może się dogadasz z kolesiem, szuka B6 takiej jaką masz - http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-b6-mobile-de-315260/#post4064313
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tomek , jak byłem u nosba 2 tygodnie temu , to w garażu u niego leży idealny gadżet dla Ciebie - świeżutko wyjęty z rozbitka kompletny do Swapa 2.7TT , nie byłbyś zainteresowany ??
bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja widziałem ostatnio nowke sztuke 2.4 za 5 k to dużo czy mało?
Rekomendowane odpowiedzi