Bielun22 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tomaszu skoro nie pamiętasz to znaczy ze nic nadzwyczajnego ja pamiętam ze niebieska była:decayed:
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Moskal, wrzuć jakieś zdjęcia Twojego auta, bo już nie pamiętam jak wygląda. Podjedz na Młodzianowska se oblukac
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Moskal, stawiam piwo w przyszłym tygodniu. Musisz tylko dać mi kluczyki. Jak chcesz to możesz siedzieć na prawym fotelu.
Kali S4 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 znaczy że jak, Moskal za piwo daje się karnąć esą?
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Moskal, stawiam piwo w przyszłym tygodniu. Musisz tylko dać mi kluczyki. Jak chcesz to możesz siedzieć na prawym fotelu. Tomek tym autem na fotelu kierowcy jezdza dwie osoby : Ja lub moja kobieta i to tylko w przypadku mojego upojenia alkoholowego.Nie sadze zeby to sie miało w przyszłosci zmienic :naughty::naughty:
mcm Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 no pany a ja dziś jechałem tym: Audi RS 6 Avant Aut. *Navi,Leder,Xenon,Carbon,PDC* als Kombi in Offenbach Main i się zakochałem
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 no pany a ja dziś jechałem tym:Audi RS 6 Avant Aut. *Navi,Leder,Xenon,Carbon,PDC* als Kombi in Offenbach Main i się zakochałem To bierz! A ja od Ciebie odkupię! Będę mógł powiedzieć moskalowi, że tym autem jeżdżę tylko ja i moja żona.
mokom69 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 a pamiętacie to ?? Audi RS4 Avant Nogaro Selection: w hołdzie RS2 | Zdjęcia- strona 1 | Top Gear Aktualności
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 a pamiętacie to ??Audi RS4 Avant Nogaro Selection: w hołdzie RS2 | Zdjęcia- strona 1 | Top Gear Aktualności Musiało to wtedy kopać.
kudalty66 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tomku ale przecież Moskal ma seryjna esę, a nie rezanego diesla z naklejkami S i progami od omegi, w sumie poza naklejkami i zawieszeniem jest seryjne z zewnątrz, nawet fele ma ori od S-ki, no to o co kaman???? z zewnatrz bo Biełun ma bardziej zmienione auto od Moskala,. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- no pany a ja dziś jechałem tym:Audi RS 6 Avant Aut. *Navi,Leder,Xenon,Carbon,PDC* als Kombi in Offenbach Main i się zakochałem jedzie to jakoś,??? to auto ma tylko dwie wady, pierwsze primo, spalanie, a drugie to że nie jest moje,.hehe
Kwinto69 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 a pamiętacie to ??Audi RS4 Avant Nogaro Selection: w hołdzie RS2 | Zdjęcia- strona 1 | Top Gear Aktualności
kudalty66 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 mam u siebie S3 2008 2.0 Tfsi 265 Km w serii zrobione na 300km, jak na 3 drzwiowy hot hatch, nawet jedzie, hehe
Kwinto69 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 parkowanie wersja miszcz ĐĐ°ŃкОвка 100 lvl - YouTube
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 a pamiętacie to ??Audi RS4 Avant Nogaro Selection: w hołdzie RS2 | Zdjęcia- strona 1 | Top Gear Aktualności Musiało to wtedy kopać. kopanie to c**j ale dzwięk ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Tomkuale przecież Moskal ma seryjna esę, a nie rezanego diesla z naklejkami S i progami od omegi, w sumie poza naklejkami i zawieszeniem jest seryjne z zewnątrz, nawet fele ma ori od S-ki, no to o co kaman???? z zewnatrz bo Biełun ma bardziej zmienione auto od Moskala,. \ Nie wiem co oni sie tak przyjebali
Rekomendowane odpowiedzi