Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mnie nic nie boli... o wysepke bym się rozjebał ostanio przy dębowej...i tak se myśle Moskal na h*j to tutaj jest :D

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a mnie nic nie boli... o wysepke bym się rozjebał ostanio przy dębowej...i tak se myśle Moskal na h*j to tutaj jest :D

Bieluń widzisz , gdybys miał choć minimalne pojęcie o budowie to byś wiedział ,że Wykonawca wykonuje roboty według projektu opracowanego i zatwierdzonego przez Zamawiającego (Wodociągi) ktory za te roboty płaci . To Wodociągi chciały tam wysepki a nie Wykonawca , gdyby Zamawiający chciał postawić na Rondzie im.Kisielewskiego wielkiego betonowego kutasa to byśmy go tam postawili :D no ale nie chcieli , chcieli za to wysepke przy ul.Dębowej żeby ukrócić troszke szaleństwa wariatom drogowym :grin:

Edytowane przez moskal

Opublikowano

hyhy :grin: ...przedstawione czysto i klarownie :D

Opublikowano

ale na szczescie w huju mam tych wodo-obciągow ... A wysepke i tak ktos ro***bie jak juz tego nie zrobili ::):

rondo kisielewskiego tez "poprawiacie"?

Edytowane przez Bielun22

Opublikowano

tego betonowego kutasa to powinni postawić na każdym rondzie wjazdowym do tego grajdołu :naughty:

Opublikowano

ja jeżdżąc po Radomskim grajdole rozjebałem zawias w B4 , a tam naprawde jest pancerna konstrukcja... :decayed:

Opublikowano

Na drogi to nie ma co narzekać , u Ciebie w Wypiz*owie myslę że nie lepsze :naughty:

Opublikowano

Na drogi to nie ma co narzekać , u Ciebie w Wypiz*owie myslę że nie lepsze :naughty:

No to byś sie zdziwił :guma:

Opublikowano

Moskalu, napierdalam ostatnio trochę po kraju , i nie mów mi że w WGM macie takie cudne drogi :naughty:

Opublikowano

Moskalu, napierdalam ostatnio trochę po kraju , i nie mów mi że w WGM macie takie cudne drogi :naughty:

no cudnych to nigdzie nie ma ale na bank nie mamy takich jak "obwodnica" Radomia albo ul.25 Czerwca. Gdybym tu dalej jeździł eską to w aso bym miał 80% zniżki na miski olejowe....

Opublikowano

:hi:

Nie wiem jak ta droga się nazywa ...ale dojazd od ekspresówki do centrum... :facepalm:

Edytowane przez Arturoo

Opublikowano

8b97bdab9fa82f42m.jpg :grin:

Edytowane przez Kali S4

Opublikowano
  • Autor

8b97bdab9fa82f42m.jpg :grin:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

ja jeżdżąc po Radomskim grajdole rozjebałem zawias w B4 , a tam naprawde jest pancerna konstrukcja... :decayed:

No jasne, gdybyś jeździł po WGM to zawieszenie by wytrzymało jeszcze z 10 lat bez zaglądania, prawda? :grin:

Opublikowano

ale opustoszało :decayed:

Opublikowano

dzisiaj widziany avant z wlepką na klapie na Zborowskiego czyje?

Opublikowano

A ja ostatnio chyba sedana granatowego B5 widziałem. Oczywiście z ramkami klubowymi. Ktoś się przyznaje?

Opublikowano

witajcie