Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alo ;)

Ja tam sie bujam od soboty po Radomiu i pytam sie dlaczego w tym miescie nie ma fajnych Audi? Slepy ja czy co? Same w morde no pierdzace BMW i do tego z ciemnymi szybami :P

Ah ten nasz Radom, maaaaasakra. Do tego kazdy chce sie scigac ze swiatel. No nic w tym miescie nie zmienia sie na lepsze :facepalm::grin:

Kilka jest b 5 nowsze czasem też... bo od nas sa sprzedawane na cały kraj :wink:

To uważaj w samym ścisłym centrum na zasadę prawej reki wczoraj wymusił na mnie i mało nie wjechał małolat z mietka odmalowanego chyba slk WO KRUK i zaczął drzeć piz.e to uchyliłem szybę i mu tylko powiedziałem tata kupił auto a jeździć się nie umie? zamknął szybę szybciutko a szkoda bo mam pękniętą szybe przednią to by za sponsorował i przy okazji zderzak z polifta :D

Jak zwykła żarówka może mieć barwę 4300 k ?? Ledowa już szybciej ;).

Nie ,nie kupowałem i we wszystko co piszą nie wierzę .

Siemka z rańca :hi:

ok ledowa tak i takie miałem w metalowej oprawce za grosze ale teraz jak mi w takiej oprawce przysłał inny antek to masakra milicja

chodzi o to ze nie chce zółtej zwykłej tylko białą led 4300 - 5000 w5w

zakupiona barwa ciepła http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5150625839&ars_source=ars&ars_socket_id=10&ars_rule_id=76

ledzik w postoju by ładnie świecił musi mieć z 7-10 wat mocy...teraz mam 7,5 watowe i powiedzmy ,że jest w miarę...ściągałem z tej stronki ;)

:hi:

od tego samego brałeś tylko te po 18zeta?

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja Ci adres stronki tylko podrzuciłem.....moje chyba coś inaczej płaciłem ;)

Opublikowano

Alo ;)

Ja tam sie bujam od soboty po Radomiu i pytam sie dlaczego w tym miescie nie ma fajnych Audi? Slepy ja czy co? Same w morde no pierdzace BMW i do tego z ciemnymi szybami :P

Ah ten nasz Radom, maaaaasakra. Do tego kazdy chce sie scigac ze swiatel. No nic w tym miescie nie zmienia sie na lepsze :facepalm::grin:

Po pierwsze - co masz do BMW? :wink: Swoją drogą to ja same Audi widzę w Radomiu.

Po drugie - ja też lubię się ścigać spod świateł. :D Chociaż BMW nie jeżdżę. :wink:

Edytowane przez tomaszu

Opublikowano

kolego Makki co cie sprowadziło do nas takim zacnym wozem, chyba że byłeś innym niż ten w profilu,.

a może masz ogromny spojler i wszysycy myśla że jestes szybki i wściekły, hehe

a tak nawiasem nikt sie nie ściga tylko dynamicznie rusza żeby korki mniejsze były,. :P

Kwinto ja do siebie wsadziłem H10w od ringów z bmw e39 świeca zacnie, i bez ledów sie obyło,.

Edytowane przez kudalty66

Opublikowano

juz jeden typ ruszał dynamicznie bmw w Radomiu i nawywijał :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

...a tak nawiasem nikt sie nie ściga tylko dynamicznie rusza żeby korki mniejsze były,. :P...

:decayed: tja :wink:

Opublikowano

Jakie wyścigi, jakie BMW?

To tylko w Radomiu są wypadki BMW? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pany w Radumiu albo okolicach ktoś handluje Qudami elektrycznymi takimi 800 - 1000 W ?

Opublikowano

ten Radum wciąż na tapecie, ponoć handlarze się nawracają :wink: a tak nawiasem, czemu ciągle jest taka beka z tego Radumia?

Opublikowano

(...) a tak nawiasem, czemu ciągle jest taka beka z tego Radumia?

To jest coś jak samosprawdzająca się przepowiednia. Jak tylko stanie się coś złego w Radomiu to od razu pada hasło: "no tak, przecież to Radom". Spory procent bezrobocia, kilka medialnych wpadek, między innymi z chytrą babą i już każdy jedzie po Radomiu, jak po łysej kobyle. Stereotypy poszły w ruch. Najśmieszniejsze jest to, że niektórzy naprawdę nie znają tego miasta, a się o nim wypowiadają. Wiadomo, że Radomiowi do ideału sporo brakuje, ale jest to miasto jak każde inne ćwierćmilionowe, przemysłowe miasto w Polsce. Wiadomo, że w miastach, w kórych za PRLu kwitł przemysł, po transformacji ustroju przyszły chude lata. Ale ludzie zbierają się do kupy i żyje się tu biednie, ale przyjemnie. Tyle z mojej strony, :)

Opublikowano

dobrze powiedziane Tomku,.

sporo do tego sie w tym mieście zmienia oczywiście na lepsze,. pozdr

a w każdym mieście znajdą się małolaty co bmw za pare tysi kupi a potem rozbije się na drzewie, jak ja zdałem prawko to łada samara była szybka, i kupe kasy kosztowała i taka kupiłem, i też przed polonezami dynamicznie ze świateł ruszałem,.

dla kontrastu dodam że motocyklem jeżdżę Sportowo- turystycznie, znaczy 1ka i 2ka do odcinki, potem turystycznie, hehe

Opublikowano

(...) a tak nawiasem, czemu ciągle jest taka beka z tego Radumia?

To jest coś jak samosprawdzająca się przepowiednia. Jak tylko stanie się coś złego w Radomiu to od razu pada hasło: "no tak, przecież to Radom". Spory procent bezrobocia, kilka medialnych wpadek, między innymi z chytrą babą i już każdy jedzie po Radomiu, jak po łysej kobyle. Stereotypy poszły w ruch. Najśmieszniejsze jest to, że niektórzy naprawdę nie znają tego miasta, a się o nim wypowiadają. Wiadomo, że Radomiowi do ideału sporo brakuje, ale jest to miasto jak każde inne ćwierćmilionowe, przemysłowe miasto w Polsce. Wiadomo, że w miastach, w kórych za PRLu kwitł przemysł, po transformacji ustroju przyszły chude lata. Ale ludzie zbierają się do kupy i żyje się tu biednie, ale przyjemnie. Tyle z mojej strony, :)

Kara "władzy" za strajki w Czerwcu 1976.

Nie jestem z Radomia, studiuję tutaj, bywam, na zakupy przyjeżdzam.

Zaczęło mnie zastanawiać co jest nie tak z tym miastem. Skąd się wzieło to zniechęcenie ludzi do Radomia.

Trochę poczytałem, trochę mi opowiadali rodzice. Radom - miasto robotników i taki bunt.

Czerwona władza nigdy nie wybaczyła radomskim "warchołom".

Edytowane przez Armi

Opublikowano

dobrze powiedziane Tomku,.

sporo do tego sie w tym mieście zmienia oczywiście na lepsze,. pozdr

a w każdym mieście znajdą się małolaty co bmw za pare tysi kupi a potem rozbije się na drzewie, jak ja zdałem prawko to łada samara była szybka, i kupe kasy kosztowała i taka kupiłem, i też przed polonezami dynamicznie ze świateł ruszałem,.

dla kontrastu dodam że motocyklem jeżdżę Sportowo- turystycznie, znaczy 1ka i 2ka do odcinki, potem turystycznie, hehe

Te Turysta fotki miałeś mi podesłać :baseball:

Opublikowano

Opublikowano

Planowany jest jakiś spot w Radomiu? Jak tak to kiedy? Bywam na spotach w Warszawie, a w rodzinnym mieście jeszcze nie byłem :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Jak ktoś reflektuje mogę jutro podjechać [emoji41]

Opublikowano

Alo ;)

Po pierwsze - co masz do BMW? :wink: Swoją drogą to ja same Audi widzę w Radomiu.

Po drugie - ja też lubię się ścigać spod świateł. :D Chociaż BMW nie jeżdżę. :wink:

Hmm, do marki samochodow nie mam nic ale mam do wielu ich wlascicieli, jezdzacych po Radomiu. Sorry, ale tak bylo i jest od lat.. Wielu z nich to mlodzi gniewni z totalnym brakiem wyobrazni. Nie mowiac juz o calkowitym buractwie i prostactwie w ruchu. A jak juz stare ale jare Audi ich wyprzedza to jezdza jakby ich ktos to lewego pasa przykreil. :facepalm:

Wczoraj takiego jednego w BMW 530 zrobilem jak malolata bo mu widocznie wstyd bylo puscic duzo starsze Audi. Mysle, ze blondi obok miala ladna beke z kolegi za kierownica. Probowal mnie gonic po Kieleckiej ale sorry, moje RS2 wciaga BMW 530 na przystawke :wink:

Ehhh, Radom to ciekawie miasto. Nawet w Norwegii mowia, ze Radom to miasto cudow :banan:

kolego Makki co cie sprowadziło do nas takim zacnym wozem, chyba że byłeś innym niż ten w profilu,.

a może masz ogromny spojler i wszysycy myśla że jestes szybki i wściekły, hehe

a tak nawiasem nikt sie nie ściga tylko dynamicznie rusza żeby korki mniejsze były,. :P

Kwinto ja do siebie wsadziłem H10w od ringów z bmw e39 świeca zacnie, i bez ledów sie obyło,.

Sprowadzila mnie rodzina, chec naprawienia 2 samochodow i szybki urlop.

No i zapiekanki na Moniuszki :hi:

Trzeba czasami przypilnowac rodzinnego interesu :decayed:

Opublikowano

No i zapiekanki na Moniuszki

te zapiekanki to sory ale d*py nie urywają!!!! Kiedyś naprawde było warto tam wejsc zeby dobrze zjesc ale teraz :facepalm:

Edytowane przez Bielun22

Opublikowano

lepszych w Radomiu nie ma...zresztą to kwestia gustu i smaku

Opublikowano

lepszych w Radomiu nie ma...zresztą to kwestia gustu i smaku

no to śmiem twierdzić ze dobrej zapiekanki nie jadłeś :decayed: