Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Niezła zima za oknem :)

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

quattro power!!! :banan:

Opublikowano

Wczoraj wracałem z Gliwic były odcinki na 7 że top Gear to 4

Co ciekawsze że nie minęła mnie ani jedna bulwarówka (typu jeep) typu 4x4 masakra błoto zamieniające się w lód zero pługów na całej drodze

Opublikowano

Wiosną nie odśnieżają ;)

Opublikowano

pługi rozbrojone piach poszedł na budowę domów a sól na świąteczne stoły

ja moje :a4fan: wczoraj udekorowałem na swinta :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1584126705179297&set=p.1584126705179297&type=1&theater

https://plus.google.com/117382505785150543258/about?pid=6133433712656249634&oid=117382505785150543258

dobrze że sie najebałem w zeszłym tygodniu i nie wsiadałem do auta bo miałem lato założyć :whistling:

Makki jaki kolor twojego wisienka ze zderzakiem po prawej po przejściach? ;)

Jak ktoś dzisiaj bedzie jeszcze o 21 to mam nie daleko wdepnąć na spota

Opublikowano

Armi, oczywiście czerwiec '76 zrobił swoje. Od tamtej pory jest nagonka w mediach, a ludzie bezmyślnie powielają stereotypy.

A wiadomo, że media to czwarta władza - potrafią wmówić, że coś jest be, a to drugie jest cacy.

W rzeczywistości Radom jest naprawdę przyjaznym i ciekawym miastem. Warto go poznać nie tylko zza szyby samochodu na przelotówkach, ale od środka. Codzienne życie jest tu naprawdę wygodne i przyjemne. Największą bolączką jest tu wysokie bezrobocie, ale to się powoli zmienia na lepsze. Warto wyzwolić się z szablonowego myślenia i poznać Radom na nowo, bez uprzedzeń. ?

Żeby wywołać konstruktywną dyskusję na argumenty, możecie podawać przykłady ciekawych miejsc/rzeczy których nie ma w Radomiu, a są w innych, podobnych miastach.

Co do zapiekanek na Moniuszki - powstał tam drugi punkt z zapiekankami, który bardziej się rzuca w oczy. Ci mniej wtajemniczeni często się mylą. Bielun pewnie też się pomyli i teraz narzeka. ;)

Opublikowano

Wczoraj wracałem z Gliwic były odcinki na 7 że top Gear to 4

Co ciekawsze że nie minęła mnie ani jedna bulwarówka (typu jeep) typu 4x4 masakra błoto zamieniające się w lód zero pługów na całej drodze

Przecież po co mieli odśnieżać jak sypało ? :D ....zim u nas nie ma... nie ma co panikować jak 3cm bryji na drodze jest..noga z gazu i po problemie ;)
Opublikowano

W rzeczywistości Radom jest naprawdę przyjaznym i ciekawym miastem.

co można by pokazać znajomym będąc w WR? :eusathink:

Opublikowano

Armi, oczywiście czerwiec '76 zrobił swoje. Od tamtej pory jest nagonka w mediach, a ludzie bezmyślnie powielają stereotypy.

A wiadomo, że media to czwarta władza - potrafią wmówić, że coś jest be, a to drugie jest cacy.

W rzeczywistości Radom jest naprawdę przyjaznym i ciekawym miastem. Warto go poznać nie tylko zza szyby samochodu na przelotówkach, ale od środka. Codzienne życie jest tu naprawdę wygodne i przyjemne. Największą bolączką jest tu wysokie bezrobocie, ale to się powoli zmienia na lepsze. Warto wyzwolić się z szablonowego myślenia i poznać Radom na nowo, bez uprzedzeń.

Żeby wywołać konstruktywną dyskusję na argumenty, możecie podawać przykłady ciekawych miejsc/rzeczy których nie ma w Radomiu, a są w innych, podobnych miastach.

Co do zapiekanek na Moniuszki - powstał tam drugi punkt z zapiekankami, który bardziej się rzuca w oczy. Ci mniej wtajemniczeni często się mylą. Bielun pewnie też się pomyli i teraz narzeka. ;)

zapiekanki rozkminione :)

Co do Radomia..mieszkam tu całe życie i nie narzekam...mam wszystko czego mi potrzeba. Jedyne czego mi brakuje to niektórzy znajomi, którzy wyjechali za miedzę bo sobie tu nie poradzili i wielu z nich nie zamierza wracać :|

Stereotypy odnośnie komisów itd itp

Szkoda komentować...zazwyczaj powielają je ci co tu nie mieszkają i nie mają o tym pojęcia a jedynie gdzieś usłyszeli

Odnośnie bezrobocia to może i jest wysoki wskaźnik ale dlaczego? Bo ludzie są nie wyszkoleni nie wykwalifikowani a szukają nie wiadomo jakiego stanowiska za nie wiadomo jakie stawki. U mnie w robocie cały czas są wolne etaty ale ciężko znaleźć odpowiednich specjalistów...90% podań to są osoby co chcą pracować na magazynie bo nie mają szkół ani fachu

Opublikowano

wiem o czym mowie Wujek.. i sie nie pomyliłem ..mowie to z pełną premedytacją :decayed::wink:

A stereotypy trzeba obalać Boriqa :D

Opublikowano

Kali, to zależy co lubią i czy chcą zwiedzać czy się zabawić. Oferta jest duża - kino, teatr, koncert, kabaret, muzeum, sporo knajpek i imprez okolicznościowych na deptaku, aquapark, tenis, sqash, lodowisko, skatepark, boisko, bilard, kręgle, tor gokartowy. Myślę, że popołudnie można zacząć od wizyty w Mazowieckim Centrum Sztuki Współczesnej "ELEKTROWNIA", a skończyć na deptaku, np. w Piwovarii na degustacji regionalnego piwa.

Osobiście czekam z niecierpliwością na zakończenie projektu "Park Kulturowy Stary Radom" na Piotrówce. Projekt jest przewidziany na 5 lat. Jeśli nikt tego nie spieprzy to będzie to nr 1 na mapie Radomia.

Jeśli trzeba komuś polecić jakąś knajpę lub disco to chętnie pomogę. ;)

Opublikowano
  • Autor

Tomaszu ty nasz radomski fafarafa [emoji6]

Opublikowano
:D
Opublikowano
  • Autor

Wszystkiego Najlepszego na Święta mordeczki :decayed:

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego, zdrowych wesołych, umiaru i nie dopuszczać do kaca ;)

Opublikowano

Z każdym rokiem coraz bardziej lubię święta. Wesołości wszystkim. :)

Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego na Święta mordeczki :decayed:

Wzajemnie

I dla Wszystkich smacznego Jaja

Opublikowano

Wesołych Świąt :)

Opublikowano
  • Autor

Wesołych Zdrowych i Pogodnych Świąt życzę

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano