Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojebałeś kurczaka?

Jednak sie nie zdecydowałem , jak sobie przypomniałem co tam sie dzieje o 15:00 to odpuściłem. miałem jeszcze jeden temat w miedzyczasie do ogarniecia i tam byłbym 15:30-16:00 :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam za przednią szybą taką magiczna kartkę A4 z takim magicznym napisem "POJAZD BUDOWY" i mogę sobie w Radomiu wjeżdżać tam gdzie Wy żeby wjechać, potrzebowalibyście właśnie Paszportu Polsatu. Jeszcze jakies pytania ?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: SZACH MAT !!

Dobrze wiedzieć. Też sobie wydrukuję taką kartkę. Dla większej wiarygodności postawię też koguta na dachu. :decayed:

Opublikowano

Ja mam za przednią szybą taką magiczna kartkę A4 z takim magicznym napisem "POJAZD BUDOWY" i mogę sobie w Radomiu wjeżdżać tam gdzie Wy żeby wjechać, potrzebowalibyście właśnie Paszportu Polsatu. Jeszcze jakies pytania ?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: SZACH MAT !!

Dobrze wiedzieć. Też sobie wydrukuję taką kartkę. Dla większej wiarygodności postawię też koguta na dachu. :decayed:

Jeszcze na tej kartce musisz mieć pieczatke kierownika budowy ale ty zdolniacha jestes to sobie ogarniesz :grin:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze na tej kartce musisz mieć pieczatke kierownika budowy ale ty zdolniacha jestes to sobie ogarniesz :grin:

Tomaszu przecież sam jest kierownikiem budowy :decayed:

Opublikowano

same kierowniki :D

byle kto nie ma :audi::punk:

Opublikowano

audi ma byle kto już akurat ...ale esy dalej nie ma byle kto ;):naughty:

Opublikowano

audi ma byle kto już akurat ...ale esy dalej nie ma byle kto ;):naughty:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A ja nie mam Audi, a tym bardziej eSy. Chyba nie mogę być kierownikiem. :decayed:

Opublikowano

no i co z tego że ma ese jak wozi się jakimś trupem :grin:

Opublikowano

:hi:

pisząc to miałem na myśli nie przekręcone :audi::bag:

Opublikowano

ale pod zakaz wjedzie :grin:

Opublikowano

wjedzie wjedzie :wink: to i pewnie obok mojego bloku tez sabotaż mi zrobił bo widzę że za chodnik sie wzięli to i ulice tez

Troche spamu jak ktoś jeszcze nie był moja strona parku do którego mam rzut beretem https://www.facebook.com/pages/Radomski-Park-Le%C5%9Bnicz%C3%B3wka/237563863080716?ref=hl

Opublikowano

na zakazy są inne patenty :wink:

to w tym parku jest skate park?

Opublikowano

na zakazy są inne patenty :wink:

to w tym parku jest skate park?

:hi:

Jest i to całkiem przyzwoity. kilka osób prezentuje tam niezły poziom z tego co widziałem

Opublikowano

Troche spamu jak ktoś jeszcze nie był moja strona parku do którego mam rzut beretem https://www.facebook...63080716?ref=hl

Znaczy się prowadzisz tę stronkę? Chyba czas zainwestować w lustrzankę. :decayed:

Opublikowano

NAwierzchnia ulic Radomia nie pozwala mi na jazde czym innym niz TRUP :grin::wink:

wjedzie wjedzie :wink: to i pewnie obok mojego bloku tez sabotaż mi zrobił bo widzę że za chodnik sie wzięli to i ulice tez

Gdzie mieszkasz ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A ja nie mam Audi, a tym bardziej eSy. Chyba nie mogę być kierownikiem. :decayed:

a co się stało z B6 ??

Opublikowano

a co się stało z B6 ??

B6 sprzedałem po 2 miesiącach od zakupu. Miałem zadowalającą marżę. :wink:

NAwierzchnia ulic Radomia nie pozwala mi na jazde czym innym niz TRUP :grin::wink:

To znaczy, że ten Twój samochód nadaje się tylko do stania w garażu, ewentualnie do jazdy w wyobraźni. :grin:

Opublikowano

Kto jeździ granatowym kondonem B5 na WR z fioletowymi felgami ?

Opublikowano

Kto jeździ granatowym kondonem B5 na WR z fioletowymi felgami ?

Granatowy z fioletem? :bag: