Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda zachodu

Tym razem też nie masz argumentów?

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co tu argumentować, spójrz na foty tego auta i sam wysuń wnioski na temat jego stanu. Wiem, wiem, że niby to nagonka na lokalnych handlarzy itd.... niestety Oni już sobie opinie wyrobili i nie zmienisz tego.

Opublikowano

Kali, nie bardzo wiem o co chodzi. Podaj konkrety - co widzisz na tych zdjęciach, bo ja się nie znam. Samochód kosztuje 19.900 zł, więc czego chcieć więcej za te pieniądze?

Podaj konkrety, bo po prostu nie wiem o czym mówimy. Chodzi o to, że za bardzo się świeci jak na trzynastolatka?

Opublikowano

Skoro się nie znasz to po co ta dyskusja? Jeśli na tych zaj..stych zdjęciach nie zauważasz mankamentów tego auta, to zrób koledze przysługę i jedź na oględziny tego ulepa , może wtedy zrozumiesz o czym piszą ludzie którzy tracą chajc i czas poświęcając się na przejażdżki do Radumia, chociaż Ty z uporem maniaka i tak w to zaprzeczysz.

Opublikowano

Kali,

Skoro się nie znasz to po co ta dyskusja? Jeśli na tych zaj..stych zdjęciach nie zauważasz mankamentów tego auta, to zrób koledze przysługę i jedź na oględziny tego ulepa

Skoro Ty widzisz te mankamenty to opowiedz o nich. Wtedy będę wiedział o czym rozmawiamy.

chociaż Ty z uporem maniaka i tak w to zaprzeczysz.

Odnoszę wrażenie, że zaciąłeś się na hejtowanie Radomia i robisz to z automatu. A może czas zastanowić się nad swoim miastem. :wink:

Opublikowano

Już kiedyś pisaliśmy o tym, ze Ty nie chcesz widzieć niedoskonałość więc na tym zakończymy. A to ze handlarze z Radomia są oszustami jakich nie znajdziesz nigdzie to już inna historia, o której przeczytasz niemal na każdym forum motoryzacyjnym i choćbyś nie wiem jak się starał to tego nie zmienisz.

Opublikowano

Kali, oszuści są wszędzie. Idąc Twoim tokiem myślenia, jeśli chciałbym tak generalizować, to musiałbym powiedzieć, że nie rozmawiam z nikim, kto mieszka w Białobrzegach, bo tam są sami pesymiści życiowi.

Sam osobiście też bym nie kupił auta z komisu. Wiem, że w komisach często stoją ulepy, ale generalizowanie, że tylko w radomskich komisach, to lekka przesada. Realia są takie, że żeby handlarze zarabiali na autach to muszą kręcić i nieważne czy mieszkają w Radomiu, Warszawie czy w innym mieście. Ale jak ktoś bardzo chce nabyć auto z komisu to w Radomiu ma przynajmniej duży wybór. :wink:

Opublikowano

witajcie panowie,

tak naprawde to mało na tych fotach widać, gdybym miał chwilę podjechałbym koledze loooknął to auto z miernikiem,

pierwsze co to sprawdzenie vinu, niestety wiem jaki auta przyjezdżają z niemiec, nie zawsze ''igiełki'' i niestety wiem że porzadne pewne auto musi kosztować,.

z drugiej strony jak miało np: obtarty bok, koles kupuje drzwi w kolorze i błotnik przód, a tylni błotnik tylko sie naprawia, takiego auta nie ma co dyskwalifikować,.

niestety są tez spawane z 4 przystanków, co gorsza cwiartki, dachy, i tyłki tez kupuja w kolorze, drzwi ori nie malowane,

i trzeba sie dobrze natrudzic żeby takie składaki wyłapać,. pozdrawaiam.

pozdrawiam

Opublikowano

:hi:

By Was pogodzić to nadmienię ,że u mnie na wsi jeszcze większe trupy stoją jako igiełki wystawione ....:(

Opublikowano

Tyle że jak dzwonisz,to każdy jeden super rewelacja,same ahy i ohy. Jeżdżę niemal codziennie koło komisów i kilka razy miałem okazję komuś sprawdzić te super auta ze Szwajcarii , jakby za te kłamstwa i naciąganie ludzi na koszty byłby paragraf to z tych wszystkich komisów chyba by się żaden nie ostał. Handlarz=oszust,tyle w temacie.

Opublikowano

Radumia

????

To jakaś wasza miejscowa gwara czy braki w wykształceniu??

Opublikowano

Ale burzę rozpętałem :) .Nie oczekuję cudów ale jak szwajcar i przebieg średni to liczyłem,że nie jest tak źle.Że właśnie w całości tylko może gdzieniegdzie tylko malowane.Czyli nie ma sensu w ogóle sobie i wam głowy zawracać? :(

Opublikowano

uwaga offtopic:

Kudłaty odpisz na PW :D

Opublikowano

Elo Ludziska.

Handlarz oszust...a co ma robić jak klient chce być oszukany..

Jak się chce piękne auto z małym przebiegiem to do Aso chociaż też różne cuda wychodzą

Te samochody mają po ok.13 lat więc nie ma co się oszukiwać.

Opublikowano

Ale burzę rozpętałem :) .Nie oczekuję cudów ale jak szwajcar i przebieg średni to liczyłem,że nie jest tak źle.Że właśnie w całości tylko może gdzieniegdzie tylko malowane.Czyli nie ma sensu w ogóle sobie i wam głowy zawracać? :(

Wszyscy wierzą, że akurat ich szwajcar był tylko do malowania, a prawda jest taka, że większość z nich jest po poważnych wypadkach. Koniecznie trzeba sprawdzić jak bardzo był uszkodzony bo aut ze Szwajcarii nie sprowadza się w całości.

U mnie w okolicy gość sprowadza rozbitki z Francji - ćwiartki, spawane dachy to norma. Nie kryje się z tym, strupy stoją na placu.

Niektóre podklepane, inne zmielone a obok już naprawione.

I ludzie naprawdę wierzą, że akurat ich był malowany ale tylko po przycierce.

Opublikowano

Mirek, reasumując, jeśli auto Ci się podoba wizualnie i pod względem wyposażenia to chyba nikt lepiej go nie sprawdzi jak Ty sam. Poświęć swój czas i pieniądze na oględziny tego auta. Jeśli uznasz, że to trup to przynajmniej zostanie Ci nowe doświadczenie. A może się okaże, że to przyzwoite auto. :wink:

A jeśli szukasz auta bez skazy to chyba tylko ASO, chociaż w tym przedziale cenowym, wybór masz praktycznie zerowy. :doh:

Tak czy siak powodzenia i pochwal się jak już coś kupisz - nieważne czy w Radomiu czy gdzie indziej. :thumbup1:

Edytowane przez tomaszu

Opublikowano

Oglądałem dziś tą u mnie.Jak ktoś nie potrzebuje lpg jak ja to ta jest do negocjacji i do brania tylko miernik,komp i mechanik bo wizualnie i wyposażeniowo pasuje.Gość mnie przewiózł. :)

http://allegro.pl/au...5344571365.html

Opublikowano

Radclean serwis - kosmetyka samochodowa na ul Śliskiej...robił ktoś z was coś u nich? Jakieś opinie?

Ewentualnie coś godnego polecenia w Radomiu w temacie odświeżenia wnętrza auta plus polerka i woskowanie lakieru??

Opublikowano

:hi: siemka Panowie :)

Opublikowano

Radclean serwis - kosmetyka samochodowa na ul Śliskiej...robił ktoś z was coś u nich? Jakieś opinie?

Ewentualnie coś godnego polecenia w Radomiu w temacie odświeżenia wnętrza auta plus polerka i woskowanie lakieru??

Poleciłbym Ci swojego kolegę, ale on zaczyna działalność usługową dopiero w sierpniu. Tak czy siak widziałem jego prace i każde auto wygląda świetnie. Na razie prosił o nie podawanie numeru.