Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaraz wywołam burzę ;) , ale w Radomiu odpuśc sobie regenerację turbiny , co najwyżej wyczyszczenie zapieczonych łopatek może ktoś zrobić.

+1

Cześć, kogo polecacie kto zdiagnozuje problem z turbo i ew zregeneruje w Radomiu?

Turbotec Jaworzno... wysyłasz i za dwa dnia masz w aucie.

Opublikowano

To i ja zadam pytanie,

Jestem z kielc a w radomiu bywam czesto. Potrzebuje naprawic licznik s4 b5 wymiana obu fisow i zmiana tarcz ze wskazowkami. W kielcach rzucilem temat ale zero odzewu. Mam dwa liczniki w obu padniete fisy, pytanko jeszcze co trzeba zrobic zeby do auta wlozyc inny licznik (chodzi mi o to co trzeba zgrac jeszcze zeby dzialalo. Wiem ze w liczniku jest immo a oprocz tego?

Opublikowano

Może jednak ktoś tu coś naprawia uczciwie i dlatego kładnie? Macie jakiś termin najbliższego spota?

Miało być "uczciwie i dokładnie"

Na pewno są dobre warsztaty, ale akurat ja się nie orientuję w temacie, a z kolei Kali S4 lobbuje podwarszawskie warsztaty swoich kolegów, więc na razie pozostajesz w punkcie zerowym. :wink:

Chyba Cię trochę poniosło, podwarszawski zakład o którym wspomniałem jest znany od lat,gdybyś choć trochę interesował się tematem zasilania diesli wiedział byś o kim mowa.

A warsztatu dobrze regenerującego turbiny w Radomiu póki co nie ma, i musisz się z tym pogodzić czy chcesz czy nie :naughty:

Edytowane przez Kali S4

Opublikowano
  • Autor

To i ja zadam pytanie,

Jestem z kielc a w radomiu bywam czesto. Potrzebuje naprawic licznik s4 b5 wymiana obu fisow i zmiana tarcz ze wskazowkami. W kielcach rzucilem temat ale zero odzewu. Mam dwa liczniki w obu padniete fisy, pytanko jeszcze co trzeba zrobic zeby do auta wlozyc inny licznik (chodzi mi o to co trzeba zgrac jeszcze zeby dzialalo. Wiem ze w liczniku jest immo a oprocz tego?

W Kielcach zdaje sie był kolega "Grzanek" z kluby, on był chyba kumaty w temacie FIS i liczników

Opublikowano

siemanko. jaki akumulator proponujecie do a4 b6 2.0 130 km benz-gaz? proszę o podpowiedź. Pozdro

Opublikowano

To i ja zadam pytanie,

Pisz do Szoguna

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Chyba Cię trochę poniosło, podwarszawski zakład o którym wspomniałem jest znany od lat,gdybyś choć trochę interesował się tematem zasilania diesli wiedział byś o kim mowa.

Spokojna Twoja rozczochrana. Wiem więcej, niż Ci się wydaje. :P

Opublikowano

z całym szacunkiem , ale nie wydaje mi się :hi:

Opublikowano

Koleżanki i Koledzy polećcie proszę jakiś ogarnięty warsztat, który sprawdzi mi B7 przed zakupem.

Opublikowano

siema panowie, ale objechalliście ten Radom, fakt komisów coraz wiecej, zastanawiam się ile niektóre auta juz w nich stoją i kto je kupuje,.

z drugiej stronhy trąbi sie ajkie to u nas bezrobocie, a coraz fajniejsze fury na miescie widuję,.

moje b5 to stary klekot jak na światłąch się stoi, dobrze że chociaz jakoś się odpycha :P

Koleżanki i Koledzy polećcie proszę jakiś ogarnięty warsztat, który sprawdzi mi B7 przed zakupem.

co chcesz sprawdzić???

Opublikowano

No najlepiej zawieszenie, podwozie, ramę, blachy i silnik z podpięciem pod kompa.Widziałem, że jest ASO VW ale handlarz nie chce tam jechać ;/

Opublikowano

Widziałem, że jest ASO VW ale handlarz nie chce tam jechać ;/

to sobie daj w takim razie spokój z tym autem

Opublikowano
  • Autor

+1

Opublikowano

No najlepiej zawieszenie, podwozie, ramę, blachy i silnik z podpięciem pod kompa.Widziałem, że jest ASO VW ale handlarz nie chce tam jechać ;/

masz namiary na auto, w następnym tygodniu moge podjechać loooknąc wzrokowo, czy warto, może i miernik bym miał,

trohce takich w zyciu wyklepałem, wiem gdzie spojrzeć :P

Opublikowano

Robert auto przegoniłem poprawiło mu się ale i tak zajrzę