Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

halo, pany , pozdro ponownie

małysz B6 2004 1.8t 163 km oska, tiptronic 6b, cabrio + lpg prins jest do handlu

fajny stan, i wyposażenie, czarny met, , może ktoś coś???

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hi :hi:

Ośka , Tiptronic ?

:)

Opublikowano

Handel i "fajny stan"....takie rzeczy tylko w Erze ..hehe :grin:

Edytowane przez Kali S4

Opublikowano

Radom, handel..."fajny stan"....takie rzeczy tylko w Erze ..hehe :grin:

...ale śmieszne :facepalm:

halo, pany , pozdro ponownie

małysz B6 2004 1.8t 163 km oska, tiptronic 6b, cabrio + lpg prins jest do handlu

fajny stan, i wyposażenie, czarny met, , może ktoś coś???

A Ty pamietasz co ja chciałem :whistling:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kali, dzięki za pozytywny komentarz,

wiesz gdybym był jednym z komisów z warszawskiej to możesz tak pisać,

nie jestem handlarzem, nigdy nim nie byłem i strasznie własnie takich o których mówisz nie lubię, bo kiedyś dla nich usługi wykonywałem, wiec wiem jak jest.

jakby ktoś szukał auta o którym napisałem, prosze o kontakt, bez głupich komentarzy, przebieg 160 tys, mam wiele dokumentów to potwierdzających.

Artur, tel

Jarek zobaczymy.

panowie drugą sprawę mam kiedys na forum przewinęła mi się przejsciówka na turbo z weża od 115/110 km na turbo od 130 , może ktoś dać namiar,.

Opublikowano

Umie ktoś zakodowac temponat? Wymieniłem modul i manetke i są jakieś problemy. Wiem że są poradniki Ale pojawiają mi się jakieś błędy w tych grupach. Podejrzewam o popauta manetke jakby ktoś mógł zerknąć to mój telefon 668236761

Opublikowano

siemka jakie kosmetyki byście mi polecili do czarnego lakieru z (delikatnymi ryskami) i gdzie mogę je kupić w Radomiu?? :) chciał bym zniwelować parę rysy i by lakier jakoś ładnie wpadał w oko i nie przyjmował tak szybko brudu :)

Edytowane przez krzysiek1194!

Opublikowano

http://moto.onet.pl/aktualnosci/audi-rs4-15-lat-380-koni-i-188-km-przebiegu/gfchqc

:kox:

siemka jakie kosmetyki byście mi polecili do czarnego lakieru z (delikatnymi ryskami) i gdzie mogę je kupić w Radomiu?? :) chciał bym zniwelować parę rysy i by lakier jakoś ładnie wpadał w oko i nie przyjmował tak szybko brudu :)

raczej bryndza jedyne co to wgnoitki dobrze wyciągają

Opublikowano

dobrze powiedziane - bryndza...

Opublikowano

dobrze powiedziane - bryndza...

:grin:

Opublikowano

Znacie dobrego lakiernika w Radomiu ? Z tego co czytam opinie to nie ma takiego :)

Opublikowano

Znacie dobrego lakiernika w Radomiu ? Z tego co czytam opinie to nie ma takiego :)

Kiedys był podobno na Wolanowskiej ale teraz nie wiem jak z nim na S

Opublikowano

Witajcie :) Moi drodzy, mam do Was ogromną prośbę. Potrzebuję Waszej pomocy. Mój tata interesuje się pewnym autem z Waszych okolic. Mianowicie:

http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-sharan-1-8-turbo-manual-freestyle-serwis-szwajcar-jak-nowy-polecam-ID6yuzr7.html#19d1f0c067

Czy ktoś zna ten komis ? Może wie coś na temat tego handlarza ? A może jest taka dobra dusza, która by rzuciła okiem na to auto ? Odwdzięczę się !!

Bardzo gorąco proszę Was o pomoc, z góry wielkie dzięki Panowie i Panie ! Pozdrawiam

Opublikowano

Sirak. Byłem u niego ze 2 czy 3 razy z poprzednim samochodem. Myślę, że można do niego jechać i cen też nie ma raczej z kosmosu.

Opublikowano

Sirak. Byłem u niego ze 2 czy 3 razy z poprzednim samochodem. Myślę, że można do niego jechać i cen też nie ma raczej z kosmosu.

To on się zajmuje lakiernictwem? bo z tego co ja wiem to on elektromechanik jest4.

Opublikowano

To on się zajmuje lakiernictwem? bo z tego co ja wiem to on elektromechanik jest4.

To są dwa różne zakłady, ale nie mam pojęcia czy oni są spokrewnieni :) . Fakt faktem obydwa są na Wolanowskiej, tylko lakiernik jest bliżej Radomia (w sumie to lakiernik to jeszcze chyba Radom, a elektryk to już chyba Ślepowron, ale ulica ta sama).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rzut kierownicą ? Ja bym rzucił gałką z mieszkiem .

:grin: ciekawe jak z pogodą bo sierpień do d*py :hi: