nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<<
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Cy sie nadaje to my Ci powiemy na to liczę bo ja to jestem jeszcze za bardzo podjarany zeby dostrzec wady kto jak kto, ale Bryńka na trakatora będzie narzekać ...
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 RFS jest żądny świeżej krwi! oZiU a ty bedziesz ...ty też jeszcze nie dałeś sie swoim bryknąć ...
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 RFS jest żądny świeżej krwi! oZiU a ty bedziesz ...ty też jeszcze nie dałeś sie swoim bryknąć ... a chciałeś?? Twoim też nie jeździłem :gwizdanie: chcesz to dostaniesz;> (przyjadę rowerem)
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Cy sie nadaje to my Ci powiemy na to liczę bo ja to jestem jeszcze za bardzo podjarany zeby dostrzec wady kto jak kto, ale Bryńka na trakatora będzie narzekać ... Bo życie jest za krótkie zeby jeździc dieslem :wink4: Ja chcę BENZYNĘ((
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 RFS jest żądny świeżej krwi! oZiU a ty bedziesz ...ty też jeszcze nie dałeś sie swoim bryknąć ... a chciałeś?? Twoim też nie jeździłem :gwizdanie: chcesz to dostaniesz;> (przyjadę rowerem) rowerem też dawno nie jeździłem
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 RFS jest żądny świeżej krwi! oZiU a ty bedziesz ...ty też jeszcze nie dałeś sie swoim bryknąć ... a chciałeś?? Twoim też nie jeździłem :gwizdanie: chcesz to dostaniesz;> (przyjadę rowerem) rowerem też dawno nie jeździłem szkoda że nie umiem latać na miotle;/
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 RFS jest żądny świeżej krwi! oZiU a ty bedziesz ...ty też jeszcze nie dałeś sie swoim bryknąć ... a chciałeś?? Twoim też nie jeździłem :gwizdanie: chcesz to dostaniesz;> (przyjadę rowerem) rowerem też dawno nie jeździłem szkoda że nie umiem latać na miotle;/ kurde dałbym sobie rękę uciąć, że widziałem jak leciałeś ...
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 za dużo się masturbujesz i na oczy Ci padło :polew:
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bo życie jest za krótkie zeby jeździc dieslem :wink4: jedyna benzynka która rozpatrywałem została mi sprzątnięta z przed nosa.. no i pozostało mi kupić tdi :gwizdanie: ale jeszcze będzie czas i na benzynke jestem tylko studentem a chciałem auto zeby nim jeździć a nie tylko na nie patrzec
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ja chcę BENZYNĘ(( siwy jest do kupienia biorę !
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ja chcę BENZYNĘ(( siwy jest do kupienia biorę ! Bryniowóz też do kupienia to wole Bryniwóz;) Może jakaś zamiana :gwizdanie: :gwizdanie: jedzie ktoś może jutro z radomia do ww??
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix to zabieraj Bryniowóz zamian nie wchodz w grę bo 1,9 tdi to ja też mam ale nie [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 18:58_________________________________________________a TDI w takim stanie i historią będzie łatwiej sprzedać :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 emke to i ja bym przygarnął chętnie ale jako drugi....
Jariko Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 witam wszystkich No dziś mija mój drugi dzień bez papierosa i powiem wam ze jest dobrze i bardzo mnie to cieszy
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 witam wszystkich No dziś mija mój drugi dzień bez papierosa i powiem wam ze jest dobrze i bardzo mnie to cieszy :oklaski: w sumie nie paliłem nigdy wiec z opowieści tylko wiem jak ciężko sie rzuca
Jariko Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Braniu nie przejmuj sie ja tez dziś nie jestem w najlepszym nastroju ale staram sie jakoś urozmaicać czas zęby nie myśleć o tym co jest dobijajace dlatego zaraz wsiadam w moja perełkę i polatam chwile po radomiu jeśli ma kros ochotę to zapraszam
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 witam wszystkich No dziś mija mój drugi dzień bez papierosa i powiem wam ze jest dobrze i bardzo mnie to cieszy No a mój niestety nie i na razie się nie zapowiada żeby taki nadszedł ;( A dzisiaj ja mam doła tak jak Ozix ostatnio i dzisiaj mnie proszę pocieszać ;( Mogę cię przytulić do tylko musiałabyś do Wawki zajrzeć
Rekomendowane odpowiedzi