Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Tomaszu jest już na forum, ale zanim to przeczyta to trochę zejdzie
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix jak ci się przyśnię to ojjjjjjjjjjjj mnie się też się dzisaj taki jed w dzie przyśnił, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj No jak Ty to na pewno będzie ojjjjjjjjjjjjj!!! Nawet duże OOOOOOOOOOOOOO:D nie mogę się już doczekać!! więc chyba zraz pójdę spać :gwizdanie: Tylko myśl o mnie przed snem to na pewno mi się przyśnisz:> (sprawdzoe)
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ozix :polew: no co też chcę być kochany i lubiany :gwizdanie: jak kazdy :gwizdanie:
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ozix :polew: no co też chcę być kochany i lubiany :gwizdanie: ozix ponownie :polew:
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 spadam , BRYNOC , kolorowych snów Niech Ci się czarownice w seksownej bieliźnie przysnią a Ty znowu każesz wszystkim myśleć o sobie buhahahaha Ciebie też miałam na myśli :evil: Nie wyobrażam sobie inaczej
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 cześć Tomek[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 23:14_________________________________________________ ozix :polew: no co też chcę być kochany i lubiany :gwizdanie: Ale skarbie jesteś Ty mi tu nie skarbuj tylko pisz o mnie też a nie tylko o Tomaszu!! bo jestem zazdrosny ;(
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 tomaszu mówił że nie kocha mogę udokumentować
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 oZiU wszyscy cię kochamy ... :> I to jak :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix, ale ten mój sen wcale nie miał happy end-u sni mi się że ciagne faceta do łóżka, a ten nic.... więcej nie bede spała w dzień, bo się pierdoły snią Gorzej jak tak jest na jawie, a potem się tego czepia:wink4:
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix, ale ten mój sen wcale nie miał happy end-u sni mi się że ciagne faceta do łóżka, a ten nic.... więcej nie bede spała w dzień, bo się pierdoły snią e to to nie byłem na pewno ja!!Takim kobietą jak TY sie nei odmawia
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 oZiU wszyscy cię kochamy ... :> w pupę!! nie zapędzaj się... bo przestaniemy
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix, ale ten mój sen wcale nie miał happy end-u sni mi się że ciagne faceta do łóżka, a ten nic.... więcej nie bede spała w dzień, bo się pierdoły snią To po tym śnie dzisiaj taka jakaś rozmarzona byłaś
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 oZiU wszyscy cię kochamy ... :> w pupę!! nie zapędzaj się... bo przestaniemy No ok to był joke! A co do piątku to kogoś jeszcze brać poza MciEmeM?
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix, ale ten mój sen wcale nie miał happy end-u sni mi się że ciagne faceta do łóżka, a ten nic.... więcej nie bede spała w dzień, bo się pierdoły snią Gorzej jak tak jest na jawie, a potem się tego czepia jako czegoś strasznego No fakt, ale tak jak wspominalam już dzisiaj czasem za facetami nie nadążam właśnie za to wypiłam kieliszeczek winka (no może buteleczkę)
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix, ale ten mój sen wcale nie miał happy end-u sni mi się że ciagne faceta do łóżka, a ten nic.... więcej nie bede spała w dzień, bo się pierdoły snią Gorzej jak tak jest na jawie, a potem się tego czepia jako czegoś strasznego No fakt, ale tak jak wspominalam już dzisiaj czasem za facetami nie nadążam dajesz radę ... nie jest tak źle
Rekomendowane odpowiedzi